temmuz-ağustos 2017 anneleri beraber bekleyelim meleklerimizi :)

Kızlar tansiyonlar nasıl benim 10/5 9/5 nabız da 110 ları düşmüyor doktora söylemeli miyim bu durumu
Benim de öyle canım 8/5 9/5 çıkıyor tansiyonum hep. Nabzım da 85-110 arası değişiyor. Ve hemen nefes nefese kalıyorum. Zorlanıyorsan git doktora canım. Ben biraz daha dayanıcam daha kötü olursa gidicem üçüncü aya doğru gel demişti çünkü bana kalp doktorum. Miden nasıl oldu?

Benim de öyle canım 8/5 9/5 çıkıyor tansiyonum hep. Nabzım da 85-110 arası değişiyor. Ve hemen nefes nefese kalıyorum. Zorlanıyorsan git doktora canım. Ben biraz daha dayanıcam daha kötü olursa gidicem üçüncü aya doğru gel demişti çünkü bana kalp doktorum. Miden nasıl oldu?
Kalp doktoruna mi gidiyorsun canım ? midem aynı ya biraz tutmaya çalışıyorum yediklerimi dönüyo içim dışım :KK43:

Kalp doktoruna mi gidiyorsun canım ? midem aynı ya biraz tutmaya çalışıyorum yediklerimi dönüyo içim dışım :KK43:
Evet canım benim zaten sorunlu biraz aritmi var bende. Hamilelikten önce gittim kontrole sıkıntı olur mu gebelikte engel mi diye. Üçüncü aya doğru gel kontrole hamilelikte de kullanılabilen ilaçlar var çok sıkıntın olursa veririm demişti canım

Kizlar benim kusmalar gecti ama bulanti devam ediyor bu arada bir problemim daha oldu asiri duygusala bagladim sabahtan aksama herseye ama istisnasiz herseye agliyorum nolacak bu halim ya surekli depresyonda gibiyim :skandal:

Merhaba arkadaşlar ben de 2017 temmuz veya ağustos başı annesi olacağım inş Allah nasip ederse Allah herkese ve bana sağlıklı hamilelikler göstersin kızlar benim daha 3 haftalık felan ama kasıklarımda ağrı var sizde de böyle oldu mu bir de ben aşılama ile hamile kaldım

Kizlar benim kusmalar gecti ama bulanti devam ediyor bu arada bir problemim daha oldu asiri duygusala bagladim sabahtan aksama herseye ama istisnasiz herseye agliyorum nolacak bu halim ya surekli depresyonda gibiyim :skandal:
Canım bende de başladı aynı sorun. Az önce komedi filminde ağlayarak kendimi aştım :KK70: eşimi bıraktım o hala niye ağladığımı anlamaya çalışıyor :KK70:

X