-
- Konu Sahibi baldan_madam
- #2.281
Hiçbir yerde kaydet butonu görmedim ki ama. Laptoptan da girdim telefondan da ama aynıydı. Sen nerden kaydettin ki canimKaydet yapmadıysan ondan olabilir canım
Canım sayfanın sonunda değişiklikleri kaydet var ordanHiçbir yerde kaydet butonu görmedim ki ama. Laptoptan da girdim telefondan da ama aynıydı. Sen nerden kaydettin ki canim
Canim sonunda cok sevindim aramiza hoc geldin.Mrb taze hamiş anneleribende dün ögrendim 2 haftalik hamileyim ama keseyi göremedik.Dr haftaya gelin dedi ins haftaya görurum
Dun benimde 2 kere tuvalete girdigimde peceteye geldi leke cnm doktorum aynisini soyledi Progestan ic yat dedi bidaha gelmedi leke senin devam ediyormu ins onemli bisey degildir diye umut ediyorum yarin kontrolum var bakalim hayirlisi sen nezman gittin en son doktoraKızlar kanamam oldu( peçeteye kan geldi doktorumu aradım Protestan 200 verdi sabah akşam kullan dedi çok üzgünüm (
Canım devam etmiyor hemen gittik ilacı aldık vajinal uyguladım şimdi ayağımın altına yastık koydum yatıyorum. Bir hastanenin Doğum doktoruna gittik hemen karından ultrason baktı busefer içindeki yolk kesesini de gördü hiçbir kanama yok rahimde dedi vajinal bakmamız lazım dedi yarın kendi doktoruma baktırıcam dedim tamam dedi. Yarın ilk işim kontrole gitmek inşallah birşey olmaz annemde de kayınvalidemde de olmuş. Senin nasıldı benim açık kırmızı , ağrısız ve peçeteye az birşey geldiDun benimde 2 kere tuvalete girdigimde peceteye geldi leke cnm doktorum aynisini soyledi Progestan ic yat dedi bidaha gelmedi leke senin devam ediyormu ins onemli bisey degildir diye umut ediyorum yarin kontrolum var bakalim hayirlisi sen nezman gittin en son doktora
Benimde tuvaletimi yaptiktan sonra peceteye 2 3 damla geldi acik kirmiziydi ve hic agri olmadi dun aksama kadar yattim surekli kontrol ediyorum gelmedi bidaha korkulcak bisey degildir diye umut ediyorum olsa devam ederdi neden oldu acaba o aklima takiliyorCanım devam etmiyor hemen gittik ilacı aldık vajinal uyguladım şimdi ayağımın altına yastık koydum yatıyorum. Bir hastanenin Doğum doktoruna gittik hemen karından ultrason baktı busefer içindeki yolk kesesini de gördü hiçbir kanama yok rahimde dedi vajinal bakmamız lazım dedi yarın kendi doktoruma baktırıcam dedim tamam dedi. Yarın ilk işim kontrole gitmek inşallah birşey olmaz annemde de kayınvalidemde de olmuş. Senin nasıldı benim açık kırmızı , ağrısız ve peçeteye az birşey geldi
H.bCanim sonunda cok sevindim aramiza hoc geldin.
Seninde olmustu sanirim canim seninki nasildiKizlar bu sira bu kanamslar hemen hemen herkezde oluyor progestan icmeyen yok sanirim bende dahil.
Canim ben iyi durumdayim ilaci bir kac gun kullandim kanama deyilde hep leke tarzi geliyordu ilaci kullaninca kesildi daha olmuyor bugunde bulantilarim basladi bende kusanlar kervanina katilicam sanirim.Seninde olmustu sanirim canim seninki nasildi
Gununmu gecti canim nasil ogrendin.H.bSagol canimm
Bak eke bi yazı koydum Budur inş nedeni. Yarın olsun da şu kontrole gidiyim. Ama içindeki kese 1 günde oluşmuş ya mucize gibi. Dün gözükmüyordu bugün gözüktü. İnş iyiyizdir hepbirlikteBenimde tuvaletimi yaptiktan sonra peceteye 2 3 damla geldi acik kirmiziydi ve hic agri olmadi dun aksama kadar yattim surekli kontrol ediyorum gelmedi bidaha korkulcak bisey degildir diye umut ediyorum olsa devam ederdi neden oldu acaba o aklima takiliyor
Bak eke bi yazı koydum Budur inş nedeni. Yarın olsun da şu kontrole gidiyim. Ama içindeki kese 1 günde oluşmuş ya mucize gibi. Dün gözükmüyordu bugün gözüktü. İnş iyiyizdir hepbirlikte
Çok teşekkür ederim:)Canım benim de ilk hamileliğim ben de 6.5 haftalığım daha :) pek deneyimli sayılmam ama burda konuştuklarımız doltorlarımızın söyledikleri kadarıyla ilk aklıma gelenleri sana anlatayım :) maydonoz ve bitki çayları tehlikeli. Nanelimon ve ıhlamur günde iki kupa açık çay içebilirsin dedi doktorum bana. Onun dışında tahlillerin yapılana kadar çiğ et çiğ tavuk dokunma sokak sütü içme pastörize ürünler kullan çiğköfte yasak. Spor konusu doktorun ne derse o bazen izin vermiyorlar. Bol su bol süt yoğurt meyve ve kuruyemiş tüketmeye çalışıyorum ben. Folik asit de çok önemli :) bir de çok koşup zıplama ani hareketler yapma bebiş tutunsun ilk aklıma gelenler bunlar canım :) hayırlı olsun allah sağlıkla kavuşmak nasip etsin
Ne renkti lekelerin peki canim bulanti bendede var ama kusmadim henuz ogurtuve tiksinme oluyor bende daha cokCanim ben iyi durumdayim ilaci bir kac gun kullandim kanama deyilde hep leke tarzi geliyordu ilaci kullaninca kesildi daha olmuyor bugunde bulantilarim basladi bende kusanlar kervanina katilicam sanirim.
Ne renkti lekelerin peki canim bulanti bendede var ama kusmadim henuz ogurtuve tiksinme oluyor bende daha cokCanim ben iyi durumdayim ilaci bir kac gun kullandim kanama deyilde hep leke tarzi geliyordu ilaci kullaninca kesildi daha olmuyor bugunde bulantilarim basladi bende kusanlar kervanina katilicam sanirim.
İnşallah ya yarın olsun hayır olsunOkumustum bende bunu ins bu yuzdendir canim gecen hafta cok minik bebek gozukuyordu yarin kalp atisi icin gidicez ins hersey yolundadır ve duyariz kalp atislarini hepimiz