temmuz-ağustos 2017 anneleri beraber bekleyelim meleklerimizi :)

Kızlar kanamam oldu ( peçeteye kan geldi doktorumu aradım Protestan 200 verdi sabah akşam kullan dedi çok üzgünüm (
Dun benimde 2 kere tuvalete girdigimde peceteye geldi leke cnm doktorum aynisini soyledi Progestan ic yat dedi bidaha gelmedi leke senin devam ediyormu ins onemli bisey degildir diye umut ediyorum yarin kontrolum var bakalim hayirlisi sen nezman gittin en son doktora

Canım devam etmiyor hemen gittik ilacı aldık vajinal uyguladım şimdi ayağımın altına yastık koydum yatıyorum. Bir hastanenin Doğum doktoruna gittik hemen karından ultrason baktı busefer içindeki yolk kesesini de gördü hiçbir kanama yok rahimde dedi vajinal bakmamız lazım dedi yarın kendi doktoruma baktırıcam dedim tamam dedi. Yarın ilk işim kontrole gitmek inşallah birşey olmaz annemde de kayınvalidemde de olmuş. Senin nasıldı benim açık kırmızı , ağrısız ve peçeteye az birşey geldi

Kizlar bu sira bu kanamslar hemen hemen herkezde oluyor progestan icmeyen yok sanirim bende dahil.

Benimde tuvaletimi yaptiktan sonra peceteye 2 3 damla geldi acik kirmiziydi ve hic agri olmadi dun aksama kadar yattim surekli kontrol ediyorum gelmedi bidaha korkulcak bisey degildir diye umut ediyorum olsa devam ederdi neden oldu acaba o aklima takiliyor

Seninde olmustu sanirim canim seninki nasildi
Canim ben iyi durumdayim ilaci bir kac gun kullandim kanama deyilde hep leke tarzi geliyordu ilaci kullaninca kesildi daha olmuyor bugunde bulantilarim basladi bende kusanlar kervanina katilicam sanirim.

Bak eke bi yazı koydum Budur inş nedeni. Yarın olsun da şu kontrole gidiyim. Ama içindeki kese 1 günde oluşmuş ya mucize gibi. Dün gözükmüyordu bugün gözüktü. İnş iyiyizdir hepbirlikte

Bak eke bi yazı koydum Budur inş nedeni. Yarın olsun da şu kontrole gidiyim. Ama içindeki kese 1 günde oluşmuş ya mucize gibi. Dün gözükmüyordu bugün gözüktü. İnş iyiyizdir hepbirlikte

Eklentiler

• IMG_5001.jpg
    74,7 KB · Görüntüleme: 48
Çok teşekkür ederim:)

Canim ben iyi durumdayim ilaci bir kac gun kullandim kanama deyilde hep leke tarzi geliyordu ilaci kullaninca kesildi daha olmuyor bugunde bulantilarim basladi bende kusanlar kervanina katilicam sanirim.
Ne renkti lekelerin peki canim bulanti bendede var ama kusmadim henuz ogurtuve tiksinme oluyor bende daha cok

Ne renkti lekelerin peki canim bulanti bendede var ama kusmadim henuz ogurtuve tiksinme oluyor bende daha cok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…