- 14 Kasım 2016
- 105
- 119
- 23
- Konu Sahibi baldan_madam
-
- #22.441
Sağıyorum ve dolaba koyuyorum fakat sagdıkca daha cok süt üretiyorum :)) sizlerin göğüsleri nasıl bende mi var anormallik acabaBebek kucuk oldugu icin cabuk doyuyordur sagip buzluga atman en iyisi . Buyudukce daha cok emecek ve cekecektir cnm. Benimkide surekli bogazina kaciriyor
Insallah yakin zamanda gelir bebisin cnm . Bebis oldu bende evdeyim 17 gundur .bi markete gittim geldim gecen hala karnim aciyor sezeryan yerim daha iyilesememisim tam . Ama hamileligin son haftalari gercekten cok zor biliyorum bende . Simdide bebisle ugrasiyoruz iste . Sakin olan yavrum iki gundur uyanik oldugu zamanlar agliyor . Gelen giden oluyor nazar mi degiyor yavruma neSelam kızlar affinizia sığınarak bişey sormak istiyorum simdi ben geceden beri ishal olmusum karnim ağrıyor çok fenayim ama ara ara belim de ağrıyor sanki böyle sanci gibi değişik uzanip yatınca sağa sola donmek imkansız gibi bişey oluyor okadar rahim kemiklerim ağrıyor ki ama doktora gidip gitmemek konusunda kararsız kaldım bugün gitsem kendi doktorum yok bebeğin hareketleri de iyi yani sağlam bi şekilde dovuyor beni içerden bu agrilar ishalden olabilir mi ay ikinci hamilelik bile olsa üstünden zaman geçince insan bi çok şeyi unutuyor
Alttan muayene yok cnm.dikis yerlerine bakar karnina bakar ultrasonla benim ohle yapti yaniSlm kızlar nasılsınız inşallah bebişleriniz ve siz iyisinizdir bizim biraz sarılığımız var bnm sol göğüs ucum çok fena oldu kanıyor onun için o göğsümü sağıp vermeye başladım kilo vermiş dr mama takviyesi de yap dedi sargım salı günü çıkacak sezeryan dan sonra kontrole gittiğinizde alttan muayene etti mi dr nuz yada ne yapıyorlar kontrol de
Fazla sutu sagicaksin canim. O sertlik bitene kadat sagman lazim. Ben bu yuzden pompa almistim saga saga rahatlaniyor. Yoksa ates yapabiliyor canim.Yapıyorum ama anlık rahatlıyor çözüm degil malesef,çok sıkıntılı bi durum nasıl başa çıkacagım bilemiyorum
Benimde uzun sure emzirmeyince sertlesiyo akiyo bazen camasirima . Bazen birini emzirirken oburunden akiuo felan ole idare ediyoruz iste.benimki surekli emmmek istedigi icin tuketiyoruz ama biz sutleri sagmiyorum o yuzden .Sağıyorum ve dolaba koyuyorum fakat sagdıkca daha cok süt üretiyorum :)) sizlerin göğüsleri nasıl bende mi var anormallik acaba
Bende de var canjm annelik hediyesi onlar . Gecmez ama zaman gectikce acilir rengi asiri belli olmaz yani . Benimde az kaldi karnim cok sukur . Ben hamilelikteki kremlerden suruyorum arada firsat buldukca masaj yapmaya calisiyorum .Kızlar doğumdan sonraki 23.gündeyim karnım baya bi indi ama bi baktım ki çatlaklar oluşmuş hamilelikte farketmemişim çok mu geç kaldım geçmez mi çatlaklar
Kesinlikle ödemeliler canım. Olacak iş değil. Bana doktor bir iğne adı verdi hemşireyede söyledi hatta benim telefondan görüştürdü. Doktor akşam kontrole geldi iğne hala yapılmamıştı. Doktor hepsine kızdı ve ben bunu burda bırakmam şikayet edeceğim sizi dedi. Hatta hocam 2 kişiyiz falan dediler bahane kabul etmiyorum dedi. Yani bana olduğu halde doktorum hepsine kızdı. Olacak iş değil. Bir şekilde kamera kayıtları bakın bulun canım yok etmeden onlar.
Valla canim normal. Benimde oyle olurdu. Bebek buyudukce sutun ywterli olmaya baslicak ama o zaman kadar fazla olani sagip sakla. Sonra ki zamanlarda calisiyorsan bebege bakan kisi takviye olarak verir. Eger sen bakicaksan da ek gidalarina katabilirsin.Sağıyorum ve dolaba koyuyorum fakat sagdıkca daha cok süt üretiyorum :)) sizlerin göğüsleri nasıl bende mi var anormallik acaba
Üstümde anlamsız bir kuvvet var .bütün evi indirip temizleyesim varkendimi zor tutuyorum heee.allah tan kocam evde yoksa karnım hiç yokmuş gibi .arada tekmelemese korkacam vallahi bebeğin yatağını da hazırladım..Allah allah geçmez bana bu günler saçma sapan bir de rüya gördüm
Slm kızlar nasılsınız inşallah bebişleriniz ve siz iyisinizdir bizim biraz sarılığımız var bnm sol göğüs ucum çok fena oldu kanıyor onun için o göğsümü sağıp vermeye başladım kilo vermiş dr mama takviyesi de yap dedi sargım salı günü çıkacak sezeryan dan sonra kontrole gittiğinizde alttan muayene etti mi dr nuz yada ne yapıyorlar kontrol de
Benim sütlü kahveydi hiç sorun yaşamadım. Depend hayat kurtardı :) 2 gecelik giydim doğumdan sonra. Bir tane de önce giydim. Pijama hiç giyemedim. Dikişlerden gecelikle rahat ettim.Kızlar hepinize mutlu pazarlar olsun. Doğum yapan anneler pijama ve üst olarak kaç tane gidiyor. Lohusa takımları hep açık renk olduğu için koyu renk pijama ve eşimin tişörtlerimden yanıma alsam mı gerek var mı ?
A101 19.90 canım perşembeleri takip etAy çok isterdim ama yok bizimmmm
Al canım benim sütüm gelmedi memeyi de tutamadı lazım olmuştu.Pompa aldık ama yanıma da alayım mı
Selam anneler 16 günlük bir oğlum var ,sütün az olması bir dertt cok olması ayrı bir dert,göğüslerim sürekli dolgun şiş ve sert böyle olunca oglumu emzirmekte cok zorlanıyorum kendiside cok zorlanıyor a kaçırıyor sürekli 10 dakika ancak emiyor yoruldugu için ve bir göğsü tam bitiremiyor , emzirmeden önce 3-4dakika sagmak zorundakalıyorumsagmazsam cok rahatsızoluyorum sagdıkçada cogalıyor sanırım sizin önerileriniz nelerdir bukonuda?
Valla cok ilginc arkadasim ya insallah baska bi hasar vermemislerdir cocuga .gecici olmasina sevindim . Bizim arkadas acibademde ikiz bebeklere erken dogum yapmisti .birinin gozunde problem varmis tip fakultesine gec randevu almislar oyuzden cocuk gec tedavi aldigi icin gozunde gorme kaybi var simdi.mahkemeye verdiler .hersey belli iken kayitlarda mahkeme davayi hakli bulmadi .bilirkisi hastaneyi savunan rapor yazmis. Yani birbirlerini koruyolar bunlar . Yavrunun basina insallah kotu bisey gelmemistir. Istersen baska hastanede bi cocuk doktoruna kontrol ettir durumu anlatipBebek odasında kamera var mıdır hiç aklıma gelmedi . Beyin de bir yere kadar çalışıyor demek ki eror veriyor bazen
Benim kadın doğum doktorum da çok kızdı.Bir de biz başhekime gidince doktora sormuşlar doğumda mı bir şey oldu diye hepten sinirlenmişti.Ki benim doktorum NST de yanlış bağladılar diye hemen şikayet etti benim hastamı 1 saat nasıl oyalarsınız diye. Bakalım yarın İl sağlık müd. de gideceğiz sonuç almadan canlarını okumadan bırakmayacağım inşallah.
Valla cok ilginc arkadasim ya insallah baska bi hasar vermemislerdir cocuga .gecici olmasina sevindim . Bizim arkadas acibademde ikiz bebeklere erken dogum yapmisti .birinin gozunde problem varmis tip fakultesine gec randevu almislar oyuzden cocuk gec tedavi aldigi icin gozunde gorme kaybi var simdi.mahkemeye verdiler .hersey belli iken kayitlarda mahkeme davayi hakli bulmadi .bilirkisi hastaneyi savunan rapor yazmis. Yani birbirlerini koruyolar bunlar . Yavrunun basina insallah kotu bisey gelmemistir. Istersen baska hastanede bi cocuk doktoruna kontrol ettir durumu anlatip
Muayene gunu 1. gun diye sayiliyor canim test ettim bizzat :)Günaydın herkese. Ben birşey sorucam. Konuyla alakasız ama. 10 günlük kontrolde ilk gittiğimiz gün sayılıyor mu.Yoksa muayeneden sonraki günden itibaren mi 10 hesapliyoruz.
Kizlar bu arada gelen gidenler bebisinizi alip sevmek opmek felan istiyormu.gecen haberlerde okudum 18 gunluk bebek olmus opucukten dolayi virus kapmis . Yani opmeseler daha mutlu olucam ben ya icim gidiyor . Kucaklarina alip sevsinler de opmek ne oluyo sapur supur zaten tahris oluyo cocuklarin yanaklari . Soylesen kiskanc oluyon bisey demesen icin eriyo . Birde nazar olayi var .biri gelip gidince nazar duasi oku yuzunu yika felan diyolar siz ne dusunuyorsunuz bu konuda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?