- 7 Ağustos 2016
- 1.234
- 896
- 123
- 27
- Konu Sahibi baldan_madam
-
- #22.421
Ay çok isterdim ama yok bizimmmmKızlar ben evde tartıyorum digital tartıyla.önce kendim tarılıyırum sonra çınarı kucağıma alıp tekrar tartılıyorum haftada bir tartıyorum öyle varsa deneyin hem de çok eğlenceli
Senle ayniyiz benim nişan gelmedi sadece düzenli olmayan kasılmalar varCanım hepsi diyebilirim ama düzene girmedi sancılarım bir türlü, bazen 15 bazen 20 bazen 10dk aralıklı sancı, nişanımda geldi 9da , napcan bilmiyorum doktora gitmeliyim tlfnudq yok ki sorayım
Bizde öyle düşünüyoruz başhekime bile dedik insanız hepimiz elinden kaymış olabilir.Ben mağdur iken böyle düşünüyorum sizin personeliniz benim onları azarlamam gerekir iken bizi azarlıyor ne hakla dedim.Aynen ondan da şüpheleniyorum.Çünkü bebek odasında çekim yaptı. Hemşireler de fotoğrafçı da ne olduğunu eminim biliyor. Ama bu saatten sonra yıkar iken bile oldu deseler nafile.Bana o psikoloji yaşattılar ailem sevinemedi bile doğru düzgün. Elbette bedelini ödeyecekler Rabbimin izniyle.
Senle ayniyiz benim nişan gelmedi sadece düzenli olmayan kasılmalar var
Pompa aldık ama yanıma da alayım mıBence de iyi olur canım. Bir de stresli durumlar. Yaz günü terler bunalır sırf onun için eve gitmek zoruda kalmasın. Ben çorap çamaşır tshirt terlik bir de eşofman altı koymuştum. Hepsi işimize yaradı. Bir de aldıysan göğüs pompası da koy derim ben.
Aaa aşkolsun bir 32 de benden yaşlı demesek de kıdemli deseksenden yasli ben varim. Adim Fatma yas 32 :)
Adaş benim 34:)senden yasli ben varim. Adim Fatma yas 32 :)
Sezeryan olacaksan 2 tane gecelik al bi tane de pijama,takımı alabilirsin.Çünkü geceliği hemen kolaylıkla kaldırabiliyosun lavabo ihtiyacında.Kızlar hepinize mutlu pazarlar olsun. Doğum yapan anneler pijama ve üst olarak kaç tane gidiyor. Lohusa takımları hep açık renk olduğu için koyu renk pijama ve eşimin tişörtlerimden yanıma alsam mı gerek var mı ?
Selam kızlar affinizia sığınarak bişey sormak istiyorum simdi ben geceden beri ishal olmusum karnim ağrıyor çok fenayim ama ara ara belim de ağrıyor sanki böyle sanci gibi değişik uzanip yatınca sağa sola donmek imkansız gibi bişey oluyor okadar rahim kemiklerim ağrıyor ki ama doktora gidip gitmemek konusunda kararsız kaldım bugün gitsem kendi doktorum yok bebeğin hareketleri de iyi yani sağlam bi şekilde dovuyor beni içerden bu agrilar ishalden olabilir mi ay ikinci hamilelik bile olsa üstünden zaman geçince insan bi çok şeyi unutuyor
Canim goguslere sicak havlu ile masaj yap rahatlatir. Dustan sonrada fazla sutu sagip dondurabilirsin.Selam anneler 16 günlük bir oğlum var ,sütün az olması bir dertt cok olması ayrı bir dert,göğüslerim sürekli dolgun şiş ve sert böyle olunca oglumu emzirmekte cok zorlanıyorum kendiside cok zorlanıyor bogazına kaçırıyor sürekli 10 dakika ancak emiyor yoruldugu için ve bir göğsü tam bitiremiyor , emzirmeden önce 3-4dakika sagmak zorundakalıyorumsagmazsam cok rahatsızoluyorum sagdıkçada cogalıyor sanırım sizin önerileriniz nelerdir bukonuda?
Yapıyorum ama anlık rahatlıyor çözüm degil malesef,çok sıkıntılı bi durum nasıl başa çıkacagım bilemiyorumCanim goguslere sicak havlu ile masaj yap rahatlatir. Dustan sonrada fazla sutu sagip dondurabilirsin.
Ben ilk gun lohusa geceligi giydim cnm kisa kollu olanlardam ameliyattan sonra serum bagliyolarlar cunku iyi oldu kisa kollu olmasi emzirmek icinde yerleri vardi.sonra kisa kollu pijama takimi giydim sicakti cunku hastane onuda dugmeli almistim onu oda iyi oldu. Ziyarete gelenler olunca da ustunde uzun kollu fermuarli takimi vardi onu gecirdim ustume . Ayrica bir tane de uzun kollu pijama takimi koymustum onuda az kullandim.Ama yanina bir kac tane takim alman iyi olur .terlersin kan cikar bebek kusar felan degistirmeye lazim olur yaniKızlar hepinize mutlu pazarlar olsun. Doğum yapan anneler pijama ve üst olarak kaç tane gidiyor. Lohusa takımları hep açık renk olduğu için koyu renk pijama ve eşimin tişörtlerimden yanıma alsam mı gerek var mı ?
Bebek kucuk oldugu icin cabuk doyuyordur sagip buzluga atman en iyisi . Buyudukce daha cok emecek ve cekecektir cnm. Benimkide surekli bogazina kaciriyorYapıyorum ama anlık rahatlıyor çözüm degil malesef,çok sıkıntılı bi durum nasıl başa çıkacagım bilemiyorum
Kamfolin krem sur cnm cok az alnina sakaklarina rahatlatirKizlar basim cok siddetli agiriyorağrı kesici icmek istemiyorum ne yapsam ki yaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?