temmuz-ağustos 2017 anneleri beraber bekleyelim meleklerimizi :)

Benım vajinadan gözüktü karından daha gözükmedi. Sizinde adet ağrılarınız varmı kızlar? Sadece bende mi bu?
bende de çok var hatta adette bile sadece birgün öncesinde belli belirsiz olan ağrı şimdi yoğun şekilde var bir de usutmus gibi bir ağrı karnım alt tarafinda ve çok sık idrar...normalmi bilmiyorum

En son nezaman gittin cnm kesemi gözüktü sadece gunlerimiz yakin ya oyuzden soruyorum korkuyorum kalp atisi olmicak diye zaman gecmiyo sanki
Pazartesi gittim kese gözükmedi. Degerim 1200 dü. Salı gittim kese gözüktü 0.33 cm olrak bugünde saglık ocagına bi gidicem canım tekrar kan testi icin. Kötü düşünme bemde kalp atısını daha duyamadım

bende de çok var hatta adette bile sadece birgün öncesinde belli belirsiz olan ağrı şimdi yoğun şekilde var bir de usutmus gibi bir ağrı karnım alt tarafinda ve çok sık idrar...normalmi bilmiyorum
Benımde öyle benımde bugün hemşireye bi sorucam bilgi veririm cnm

Yooo bu gayet normal bisey yerlesme kanamasi oldugunu biliyorum ve bebegim gayet net gozuktu ve kalp atislari cok iyi ilk bebegim dusuk oldugu ve oglumdada dusuk tehlikem oldugu icin bu ilaci verdi doktor sadece önlem için yoksa ben bugunde dedim var akinti gibi kahve geliyor diye gayet normal diyor düsuk tehlikem yok bu ilaci onceden dusuk yaptigim icin verdi hepsi bu bu kanamalar iyi bisey tabikide yerlesiyor bebek ayricada ben kanaminin onemini bahsettim burda yogun ve kirmizi kan gelirse tehlikeli dedim yeterki kirmizi ve cok gelmesin.
canım her bünyede farklı olabilir belki. doktorum bana da leken ya da kanaman olursa hemen gel tehlikeli dedi. ya da kanamanın olması herzaman iyi demek değil. ben çok açık renk ve sadece 2 kere geldiği için gitmedim. üçüncüsü olsa ben de gidecektim. hamilelik her bünyede farklı seyrediyor. o yüzden bir fikirde çok ısrarcı olmamak gerek diye düşünüyorum. önemli olan herkesin bebeği sağlıklı olsun sende farklı büyür bende farklı başkasında farklı. İnşallah sağlıkla kavuşuruz hepimiz :KK66::anneadayı::KK68:

canım sağlık ocağında kan tahlilini yaptır 5000 üzerinde olunca zaten alttan bakılacaktır benim mesela cuma 2103 çıktı ben pazartesi gittim doktora değeri söylediğimde artık karından görünür öyle bakalım dedi öyle baktı
o zaman ben bugün bi gideyim sağlık ocağına aile hekimini ayarlayabilirsem.

kızlar günaydın, şimdi çalışan arkadaşlara bir sorum var, hamileliği nasıl ve ne zaman söylediniz işyerinize yada patronunuza, yada söyleyeceksiniz? kafam çok karışık bu durumda, sonuçta doktor için izin almamız gerekiyor sık sık ve benim bulantılarım başladı, yani illaki öğrenmeleri gerekecek ne yapmalıyım??:hasta::confused::KK35:

kızlar günaydın, şimdi çalışan arkadaşlara bir sorum var, hamileliği nasıl ve ne zaman söylediniz işyerinize yada patronunuza, yada söyleyeceksiniz? kafam çok karışık bu durumda, sonuçta doktor için izin almamız gerekiyor sık sık ve benim bulantılarım başladı, yani illaki öğrenmeleri gerekecek ne yapmalıyım??:hasta::confused::KK35:
ben müdürüme söyledim canım öğrendikten bir hafta sonra falan belki bayan olduğu için rahattım benim de bulantılarım başladı kendisi soruyo zaten doktora ne zaman gideceksin tekrar diye

şuan ben de aynı ikilemdeyim canım. Sadece müdürüme söyledim. ama çok zorlanıyorum. en basitinden girişte xray den geçmemek ve söylememek için otoparktan girip çıkıyorum sürekli :KK70: Ama biryandan da daha kalp atışını bile duymadık daha çok küçük. nazar değer diye korkuyorum. ya da allah korusun kötü birşey yaşarsak herkes bilsin istemiyorum. Bilemedim ne yapacağımı :bicak:

ben müdürüme söyledim canım öğrendikten bir hafta sonra falan belki bayan olduğu için rahattım benim de bulantılarım başladı kendisi soruyo zaten doktora ne zaman gideceksin tekrar diye
ay ne iyimiş ya ne şanslısın :) ben ne yazıkki meslekten dolayı şantiyede çalışıyorum ve çoğu erkek çalışan cümleleri nasıl kurmalıyım onu bile bilmiyorum:kızgın:

X