Gebeliğe Hazırlık Temmuz 2021 Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ayy onları sanırım sirkeli suda bekletiyolardı rengin geri düzelmesi içinn. Bi de dr beckmann mı ne onun renk düzeltici mendilleri varmış

Bugün hastaneye geldim adetimin 3. Günü hormon testlerine baktırmak niçin ama sıra bana geldiğinde barkod vermeyin bitirdiler yani sıra fln veremedim ben şimdi ne yapmam lazım kızlar yardımcı olursanız sevinirim

Herkese merhaba, hamilelik haberini öğrenen arkadaşlarım adına çok sevindim inşallah hayırlısıyla kucağınıza alırsınız, bu ay olmayanlarda Ağustos'ta güzel haberler alırlar umarım Ben ilk kan testinden sonra ikinciye gittiğimde pazar günü değerim 292 çıktı. Bu sabah tekrar kan verdiğim 2828 olmuş değerim. Haftaya Cuma tekrar kan testi verip, pazartesi doktora gideceğim. İnşallah her şey çok güzel ilerler. Burada 3 aydır hamilelik konularını okuyarak kendimi teselli ediyordum, yalnız olmadığımı hissetmek çok güzeldi. Burada olan herkese teşekkür ederim

yarın gitsen kese görünür tebrikler bu arada kalp atışıyla bir bakmak istiyorsan ayrı ama kanama alanı vs varsa en azından doktorun progestan verirdi imkanın varsa yarın muayeneye git bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…