chico cort@SevimliCadi @misamino @chico @Sheraaa @ladymiracle @Mavera2048 K kizkizakiz @gamzeolk merhaba kızlar durumlar nedir?
Bilgi vermeyenler silinecektir
Burda nerdeyse 4 parmak çizgi olcak ahaha ne olmuş bu teste şuuru kaymışHayır çok net bir çizgi çıkarıyor pembiş bir çizgi
bana da öyle geldi kuzuu ama ilk defa gördüm o bile güzel bi duyguymuşEvet böyle bencee larii
Gecikmeler iyiye işret derler :)Benim 30-37 arası değişiyor canım. Gebelik düşünmeye başladığımda beri gecikmeler oluyor
Canım benim yumurtlamam geç olduğu için bat kaydı bekliyorum@SevimliCadi @misamino @chico @Sheraaa @ladymiracle @Mavera2048 K kizkizakiz @gamzeolk merhaba kızlar durumlar nedir?
Bilgi vermeyenler silinecektir
Güüüünaydın laricim yok mu şöyle bir test patlatmanBurda nerdeyse 4 parmak çizgi olcak ahaha ne olmuş bu teste şuuru kaymış
bana da öyle geldi kuzuu ama ilk defa gördüm o bile güzel bi duyguymuş
asla test yapmaz ama asssslaCanım benim yumurtlamam geç olduğu için bat kaydı bekliyorumgünaydınlar herkese
Kocam tatile gitti çok sinirliyim yapmayacam test ona inat ettimasla test yapmaz ama assssla
Aaa olmaz mıGüüüünaydın laricim yok mu şöyle bir test patlatman
Adet olana kadar hala umut varAaa olmaz mıama bu sondu daha yapmam bemmmbeyaz bir testt
Ayy onları sanırım sirkeli suda bekletiyolardı rengin geri düzelmesi içinn. Bi de dr beckmann mı ne onun renk düzeltici mendilleri varmışKızlar su yeşili bir takım almıştım kendime, sdece 2 kez giyindim, mavi pantolonla makineye attım renk vermiş hep ve ben fark etmeden kurutmaya asmışım. Şimdi katlarken fark ettim ve çok üzüldüm. Düzelir mi sizce
Hadi kız görelim seni
Resmen duygu durum değişikliği yaşıyorumHadi kız görelim seni
Şu foto çizgisi değildir inşAaa olmaz mıama bu sondu daha yapmam bemmmbeyaz bir testt
Foto çizgisiii kandırmaya çalışıyo biziiŞu foto çizgisi değildir inş
Merhaba kızlar, benim bat 26 Temmuz. 2 gün önce gece lavaboya girdiğimde peçeteye açık pembemsi bir leke geldi. Karnım da ağrıyordu zaten ben sıcak havalardan erken regl oluyorum sandım. Dün sabah uyandığımda hadi elimde varken yapayım test dedim. Yaptım ama sıfır beklentiyle. Çünkü hiç dikkat etmediğim bir ay yaşadık, ne takip ettim ne sık olsun diye uğraştım, başka rahatsızlıklarım vardı o yüzden çok serbesttim. Eşim bile "önümüzdeki ay dikkat ederiz sen bi regl ol da bu ay" diyordu. Elimi yüzümü yıkarken gözüm teste takıldı ve ikinci çizgiyi gördüm. O kadar hazırlıksız yakalandım ki ağlamaya başladım. Sonra eşime söyledim beraber hastaneye gittik. Kan testinde 82 çıktı değerim. Yarın tekrar gidip kan vereceğim yükselip yükselmediğine bakmak için. Çok şaşkın ve mutluyum. İnşallah güzel ilerleyen bir hamilelik olur. Darısı isteyen herkesin başına
yarın gitsen kese görünür tebrikler bu arada kalp atışıyla bir bakmak istiyorsan ayrı ama kanama alanı vs varsa en azından doktorun progestan verirdi imkanın varsa yarın muayeneye git benceHerkese merhaba, hamilelik haberini öğrenen arkadaşlarım adına çok sevindim inşallah hayırlısıyla kucağınıza alırsınız, bu ay olmayanlarda Ağustos'ta güzel haberler alırlar umarımBen ilk kan testinden sonra ikinciye gittiğimde pazar günü değerim 292 çıktı. Bu sabah tekrar kan verdiğim 2828 olmuş değerim. Haftaya Cuma tekrar kan testi verip, pazartesi doktora gideceğim. İnşallah her şey çok güzel ilerler. Burada 3 aydır hamilelik konularını okuyarak kendimi teselli ediyordum, yalnız olmadığımı hissetmek çok güzeldi. Burada olan herkese teşekkür ederim