Gebeliğe Hazırlık Temmuz 2021 Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
İnşallah vardır kuzum bn şimdiye kadar hiç göremedim çift çizgi kuruma değildir de hamilesindir belki
Yaa keşke olsa ama regl sancıları başladı. Belim ağrıyor bugün. Pek umudum kalmadı gibi ...
Ya burada kızlar yapar yapmaz ikinci çizgiyi görüyorlar, biz çizgi var mı diye ararken şaş oluyoruz 🤣

Kızlar size bir soru..
21 temmuzda regl oldum 5 gün sürdü normalde 35 36 günde döngüm bu ay 32. Günde regl oldum.. ama inanılmaz hala devam eden kasık ağrım ve doluluk hissin var bu gün süt gibi beyaz katı bi akıntı geliyo ve idrarda uzayan ip gibi sümüksü yapılar var anlam veremedim.. benim bi arkadaşım çın adetti bittikten 2 gün sonra içine kurt düşmüştü ve test yaptırdı pozitif çıkmıştı şimdi benimde içime kurt düştü ama test yapasım yok içimden gelmiyo yapmak ama kasıklarımdaki bu doluluk hisside beni tedirgin etmiyo değil, sizce? 🙄
Test yapmadan anlayamazsın ki canım. Şüphedeysen yap bi test

Dün erken gebelik yaptım predictor early, kızlar var dedi ama ben göremedim bu sabah baktım çizgi var kırmızı ama kuruma da olabilir. Bir de surelab kaset yaptım o da 15 dk da falan çıktı diye güvenmedim.
Yani yapar yapmaz çizgi göremedim 🥺
Ben geçen ay yapar yapmaz gördüm ama yalancı çıktı erken gebelik testine hayir😅

Ay kızlar kuruma çizgisi böyle bi şey mi 😂 beni bi aydınlatır mısınız sabahki test dura dura böyle olmuş

Eklentiler

• A75EC20D-B049-4FB7-8998-77392A672BF8.jpeg
    A75EC20D-B049-4FB7-8998-77392A672BF8.jpeg
    54,1 KB · Görüntüleme: 74
  • 2559F703-47E1-48A8-8019-16AF83AA9E83.jpeg
    2559F703-47E1-48A8-8019-16AF83AA9E83.jpeg
    53,8 KB · Görüntüleme: 71
İlk kez sıfır belirti ve 4 gün kaldi😅 bitse de doktorluk takip seviyesine geçsem.artik

Kızlar su yeşili bir takım almıştım kendime, sdece 2 kez giyindim, mavi pantolonla makineye attım renk vermiş hep ve ben fark etmeden kurutmaya asmışım. Şimdi katlarken fark ettim ve çok üzüldüm. Düzelir mi sizce 🥺

X