2 gün geciktim dün akşam kaset test yaptım bir şey çıkmadı ama hiç adet olacak gibi de değilim anlamadım valla ya. Ben bu ay femera kullandım sonrasında progestan verdi doktor ama onu da 5 gün kullandım sadece o geciktirir mi regli bilen var mı ? Çatlamadan sonra 14. Gün gelirdi adetim hep ilk kez böyle oluyor@SevimliCadi M misamino @chico @Sheraaa @ladymiracle @Mavera2048 K kizkizakiz @gamzeolk merhaba kızlar durumlar nedir?
Bilgi vermeyenler silinecektir
Ah canım benim.. mekanı cennet olsun inşallahKız dün belim çok ağrıdı, regl ağrısı gibi, bugün turp gibiyim maşallah, test falan da yapamadım.
Her cuma babamı ziyarete gidiyorum erkenden, onu kaybedeli 9 ay oldu. O yüzden her cuma günümü babişime ayırıyorum. Onun kabrini ziyarete gidiyorum, bahçesindeki çiçekleri ağaçları suluyorum. Bazen kokusu da geliyor biliyor musun
3.de kesin olur diyodum bende artık ama olmadı işte %999.ayıma giriyorum balım bende inan kafamda türlü türlü şeyler var evet zamanı var ama bilmiyorum işte
allah mekanını cennet etisn. Geride kalanlar da sabır versin. Zor bir durmKız dün belim çok ağrıdı, regl ağrısı gibi, bugün turp gibiyim maşallah, test falan da yapamadım.
Her cuma babamı ziyarete gidiyorum erkenden, onu kaybedeli 9 ay oldu. O yüzden her cuma günümü babişime ayırıyorum. Onun kabrini ziyarete gidiyorum, bahçesindeki çiçekleri ağaçları suluyorum. Bazen kokusu da geliyor biliyor musun
Sende ebru ceylan ovulasyon testlerini al. Onunki ile devam eden gebe kalıyormuş3.de kesin olur diyodum bende artık ama olmadı işte %99artık kısmetimiz hangi ayda bakalım ben ovulasyona devam ederim en azından yumurtladım mı stresim olmuyor diğer türlü en az 10 gün mesai bi de kaçırma ihtimali de oluyor yinede
Elimde geçen aydan laboquick vardı onları bitireyim deSende ebru ceylan ovulasyon testlerini al. Onunki ile devam eden gebe kalıyormuşBende buay laboquick aldım. İşe yaramazda sürüyü takip edeceğim
dımElimde geçen aydan laboquick vardı onları bitireyim deöteki ay öyle yaparım artık uğurlu gelir belki aynen dediğin gibi labodan da baya memnun kalmıştım he canavar gibi çıkardı valla piki elim ayağım titredi görünce heyecandan hahahaha
Yok arkadaşım biz alıştırmışız senelerce rahata şimdi harekete geçemiyorlarBende surelab kullandım. Ebru ceylan bunu da satıyor. Çok net pik ve çatlamayı gördük ama demekki bedenimin keyfi gelmemişBedenime sesleniyorum artık yayılmayı bıraksın harekete geçsin diye
dım
Ben 5 aydr laboguick kullaniyorm ilk gebeligimde innova kullanmistim ilk ay tutmustu ondan mi diosunSende ebru ceylan ovulasyon testlerini al. Onunki ile devam eden gebe kalıyormuşBende buay laboquick aldım. İşe yaramazda sürüyü takip edeceğim
Canım kan verdin mi ne yaptın?Tamam canım evet öyle galiba
Canım etiket yapmayı bilmiyorum burdan yazayim sana benim sarı olan akıntı azar azar kahverengi kanamaya döndü regl oluyorum sandim ama 12 gundur bu sekildeydi dün doktora gittim sol yumurtam catlayamamış kist olmuş orda 4.6 cm benimkinin sebebi belli oldu yaniBen bunu valla 3 aydır yaşıyorum @Noonameee arkadaş ile de konuştuk bunu bir onda bir bende oluyordu şimdi sizde eklendinizbende de bu sıkıntı var bazen akıntım yoğun oluyor bazen az sarı desem tam sarılık yok beyaz desem o da değil ne desem bilemedim. Bu ay da aynı durumun içindeyim yumrtlama zamanı yoğun şekilde devam ediyor adete kadar sürdüğü de oluyor günlük ped kullanmasam iç çamaşırım ıslak ıslak oluyor hatta kanamam mı oluyor nedir bu ıslaklık diyerek yokluyorum. Bunun için hertürlü test vesaire yapıldı temiz çıktı. Doktora sorduğum zaman fizyolojik yapısıyla alakalı dedi bu yapı nasıl yapıysa 3 aydır hiç durmuyor. İlaç alıyor musunuz herhangi? Su içmeyle alakası var mı bazen çok az içiyorm yok dedi. Bunu çok araştırdım her yerde normal olduğunu hatta iyi birşey olduğunu okudum. Bırkamıştım peşini siz tekrar açtınız konuyu merak ediyorum şimdi
Doktora gittim her sey iyi gayet dedi. 3 ay korunun dedi. O sırada biraz kilo vereyim tatil yapayım kendimle eşimle ilgileneyim ara ara bakarım buraya yine. Guzel haberlerle gelirim insallahBen en çok regl dönemi rahatım. Ne olduğu ve ne olacağı belli olduğu için şu günler çok rahatım =) 2-3 gün sonra ovulasyon testine başlayacağım bakalım. Şeyde çıkabilir yani, bilemiyorum yani... Bu moddayım
Yarın durumunu haber ver bakalım. Sen ne zaman çalışmalara başlayabileceksin tekrardan :) Senin oluruna bırakın felsefen işe yarayacak mı merak ediyorum
Amin canım benim, Allah razı olsunAh canım benim.. mekanı cennet olsun inşallahSabırlar versin tüm aileye
Verdim canım sabah 9da gittim. Kan idrar tahlili aldılar. Gebelik kaydı açtılar sağlık ocağında. 4 buçuk gibi gel dedi bakalım ne dicek. Daha sonuçlar çıkmamış e nabızda gözükmüyor.Canım kan verdin mi ne yaptın?
Canım etiket yapmayı bilmiyorum burdan yazayim sana benim sarı olan akıntı azar azar kahverengi kanamaya döndü regl oluyorum sandim ama 12 gundur bu sekildeydi dün doktora gittim sol yumurtam catlayamamış kist olmuş orda 4.6 cm benimkinin sebebi belli oldu yani
Ben hala adet olamadım kimyasal kanamasinin uzerinden 40 gun gecti ilac verdi kullaniyorum inşallah bi an önce sökülürüm şişkinlikten mahvoldumBende o ay doktora gittim kist vesaire olmamıştı hatta adetim baya geçikmişti yumurtam çatlayamamıştı.sarı akıntının nedeni bu mu yaniyumurtanın çatlayamaması mı? Vucudumuz neler yaşıyor bazen inşallah birdaha olmaz böyle birşey
Bende devam ederim canım test yapmayınca boşa gidiyormuş gibi hissediyorum3.de kesin olur diyodum bende artık ama olmadı işte %99artık kısmetimiz hangi ayda bakalım ben ovulasyona devam ederim en azından yumurtladım mı stresim olmuyor diğer türlü en az 10 gün mesai bi de kaçırma ihtimali de oluyor yinede
Yani sinyal vermiş aslında bana akıntiyla çünkü bi tuhaflık olduğunu anlamıştim akıntıların rengine kıvamına dikkat etmek lazimmis buda tecrube oldu. Zaten butun sıkıntıyı kadın vucudu yaşıyo erkekler kadar rahatı yok aylardır ne kurtajim bitti ne kanamalarim bitti git gel doktora agrısıda cabasıBende o ay doktora gittim kist vesaire olmamıştı hatta adetim baya geçikmişti yumurtam çatlayamamıştı.sarı akıntının nedeni bu mu yaniyumurtanın çatlayamaması mı? Vucudumuz neler yaşıyor bazen inşallah birdaha olmaz böyle birşey
Bende sürekli bi laboquick bi Ebru Ceylan dan alıyorumSende ebru ceylan ovulasyon testlerini al. Onunki ile devam eden gebe kalıyormuşBende buay laboquick aldım. İşe yaramazda sürüyü takip edeceğim