Gebeliğe Hazırlık Temmuz 2021 Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
2 gün geciktim dün akşam kaset test yaptım bir şey çıkmadı ama hiç adet olacak gibi de değilim anlamadım valla ya. Ben bu ay femera kullandım sonrasında progestan verdi doktor ama onu da 5 gün kullandım sadece o geciktirir mi regli bilen var mı ? Çatlamadan sonra 14. Gün gelirdi adetim hep ilk kez böyle oluyor

Ah canım benim.. mekanı cennet olsun inşallah Sabırlar versin tüm aileye

9.ayıma giriyorum balım bende inan kafamda türlü türlü şeyler var evet zamanı var ama bilmiyorum işte
3.de kesin olur diyodum bende artık ama olmadı işte %99 artık kısmetimiz hangi ayda bakalım ben ovulasyona devam ederim en azından yumurtladım mı stresim olmuyor diğer türlü en az 10 gün mesai bi de kaçırma ihtimali de oluyor yinede

allah mekanını cennet etisn. Geride kalanlar da sabır versin. Zor bir durm

Sende ebru ceylan ovulasyon testlerini al. Onunki ile devam eden gebe kalıyormuş Bende buay laboquick aldım. İşe yaramazda sürüyü takip edeceğim

Sende ebru ceylan ovulasyon testlerini al. Onunki ile devam eden gebe kalıyormuş Bende buay laboquick aldım. İşe yaramazda sürüyü takip edeceğim
Elimde geçen aydan laboquick vardı onları bitireyim de öteki ay öyle yaparım artık uğurlu gelir belki aynen dediğin gibi labodan da baya memnun kalmıştım he canavar gibi çıkardı valla piki elim ayağım titredi görünce heyecandan hahahaha

Bende surelab kullandım. Ebru ceylan bunu da satıyor. Çok net pik ve çatlamayı gördük ama demekki bedenimin keyfi gelmemiş Bedenime sesleniyorum artık yayılmayı bıraksın harekete geçsin diye
dım

Bende surelab kullandım. Ebru ceylan bunu da satıyor. Çok net pik ve çatlamayı gördük ama demekki bedenimin keyfi gelmemiş Bedenime sesleniyorum artık yayılmayı bıraksın harekete geçsin diye

dım
Yok arkadaşım biz alıştırmışız senelerce rahata şimdi harekete geçemiyorlar ama iyi ki burası var. Yoksa ben tek böyle olduğumu düşünürdüm daha da çok üzülürdüm. Çünkü çevrede hep hemen istedik oldu muhabbetleri var

Ben 5 aydr laboguick kullaniyorm ilk gebeligimde innova kullanmistim ilk ay tutmustu ondan mi diosun belkide o ugurlu geldi

Canım etiket yapmayı bilmiyorum burdan yazayim sana benim sarı olan akıntı azar azar kahverengi kanamaya döndü regl oluyorum sandim ama 12 gundur bu sekildeydi dün doktora gittim sol yumurtam catlayamamış kist olmuş orda 4.6 cm benimkinin sebebi belli oldu yani

Doktora gittim her sey iyi gayet dedi. 3 ay korunun dedi. O sırada biraz kilo vereyim tatil yapayım kendimle eşimle ilgileneyim ara ara bakarım buraya yine. Guzel haberlerle gelirim insallah

Canım kan verdin mi ne yaptın?
Verdim canım sabah 9da gittim. Kan idrar tahlili aldılar. Gebelik kaydı açtılar sağlık ocağında. 4 buçuk gibi gel dedi bakalım ne dicek. Daha sonuçlar çıkmamış e nabızda gözükmüyor.

Bende o ay doktora gittim kist vesaire olmamıştı hatta adetim baya geçikmişti yumurtam çatlayamamıştı.sarı akıntının nedeni bu mu yani yumurtanın çatlayamaması mı? Vucudumuz neler yaşıyor bazen inşallah birdaha olmaz böyle birşey

Bugün 25 günüm karnım ağrımaya başladı. Bu ayda elenicem galiba

Ben hala adet olamadım kimyasal kanamasinin uzerinden 40 gun gecti ilac verdi kullaniyorum inşallah bi an önce sökülürüm şişkinlikten mahvoldum

Bende devam ederim canım test yapmayınca boşa gidiyormuş gibi hissediyorum

Yani sinyal vermiş aslında bana akıntiyla çünkü bi tuhaflık olduğunu anlamıştim akıntıların rengine kıvamına dikkat etmek lazimmis buda tecrube oldu. Zaten butun sıkıntıyı kadın vucudu yaşıyo erkekler kadar rahatı yok aylardır ne kurtajim bitti ne kanamalarim bitti git gel doktora agrısıda cabası

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…