Gebeliğe Hazırlık Temmuz 2021 Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Canlarım buyrun teeertemiz😂

Eklentiler

• IMG_20210730_093632.jpg
    IMG_20210730_093632.jpg
    65,6 KB · Görüntüleme: 60
  • IMG_20210730_093631.jpg
    IMG_20210730_093631.jpg
    64,4 KB · Görüntüleme: 55
  • 16276271701886135227161090477656.jpg
    16276271701886135227161090477656.jpg
    81,1 KB · Görüntüleme: 58
yarın gitsen kese görünür tebrikler bu arada kalp atışıyla bir bakmak istiyorsan ayrı ama kanama alanı vs varsa en azından doktorun progestan verirdi imkanın varsa yarın muayeneye git bence
Hiç o açıdan düşünmemiştim. Gayet kendimi iyi hissediyorum çok şükür. Arkadaşımın da kanaması oldu ama o başından beri kötüydü ona yormuştum ben de. İçime kurt düştü şimdi :KK17:

Hiç o açıdan düşünmemiştim. Gayet kendimi iyi hissediyorum çok şükür. Arkadaşımın da kanaması oldu ama o başından beri kötüydü ona yormuştum ben de. İçime kurt düştü şimdi :KK17:
ayy valla endişelendirmek için demedim ama bazen dıştan bir sorun olmasa da içte kanama alanı olabiliyor ne olur ne olmaz diyee dedim ben 2400 lerdeydi değer ertesi gün gittim keseyi gördük çok kçüktü tabi 3 gün sonra kese büyüklüğü normal mi gelişiyor diye tekrar gittim ve tüm testleri falan istemişti doktor ona göre takviye fln verdi böyle bir süreç geçiriyoruzz önünde 1 hafta var aslında az değill benim dışarıda problem yok kanama lekelenme ama tedbir amaçlı progestan verdi çünkü son anda tutunmuş bebek duvara çok yakındı

ayy valla endişelendirmek için demedim ama bazen dıştan bir sorun olmasa da içte kanama alanı olabiliyor ne olur ne olmaz diyee dedim ben 2400 lerdeydi değer ertesi gün gittim keseyi gördük çok kçüktü tabi 3 gün sonra kese büyüklüğü normal mi gelişiyor diye tekrar gittim ve tüm testleri falan istemişti doktor ona göre takviye fln verdi böyle bir süreç geçiriyoruzz önünde 1 hafta var aslında az değill
Baktım cumaya kadar dolu randevuları doktorumun. Yarın sabahtan giderim belki biri gelmez muayene olurum.

Umudumuz sensin A R Y A A R Y A 😂 bazen hiç olmayacak gibi düşünüyorum ya çok uzakmış gibi modum düştü yine 😐
Ay sabahtan beri ben de öyleyim çok fena modum düştü zahrada toparlamaya çalışıyodu binbir ruh haline girdim 4. Ay olucak ne kadar zor olabilirki diyodum ilk ay offf bi yandan da korku sardı hiç olmayacak mı acaba diye. Gel daha çok sarılalım valla bizden başka kimse anlamaz doğru :anne: :KK200:

of bende ağlıcam dün heyecandan uyuyamadım L Larissa

A R Y A A R Y A nerdesin gel testinle en kırmızılı yine senindi bugünkü nasıl at moral olsun
Kız dün belim çok ağrıdı, regl ağrısı gibi, bugün turp gibiyim maşallah, test falan da yapamadım.
Her cuma babamı ziyarete gidiyorum erkenden, onu kaybedeli 9 ay oldu. O yüzden her cuma günümü babişime ayırıyorum. Onun kabrini ziyarete gidiyorum, bahçesindeki çiçekleri ağaçları suluyorum. Bazen kokusu da geliyor biliyor musun 😔

Kız dün belim çok ağrıdı, regl ağrısı gibi, bugün turp gibiyim maşallah, test falan da yapamadım.
Her cuma babamı ziyarete gidiyorum erkenden, onu kaybedeli 9 ay oldu. O yüzden her cuma günümü babişime ayırıyorum. Onun kabrini ziyarete gidiyorum, bahçesindeki çiçekleri ağaçları suluyorum. Bazen kokusu da geliyor biliyor musun 😔
mekanı cennet olsun kuzum allah size de sabırlar versin

Ay sabahtan beri ben de öyleyim çok fena modum düştü zahrada toparlamaya çalışıyodu binbir ruh haline girdim 4. Ay olucak ne kadar zor olabilirki diyodum ilk ay offf bi yandan da korku sardı hiç olmayacak mı acaba diye. Gel daha çok sarılalım valla bizden başka kimse anlamaz doğru :anne: :KK200:
9.ayıma giriyorum balım bende inan kafamda türlü türlü şeyler var evet zamanı var ama bilmiyorum işte 🤷🏻‍♀️😔

Mekanı cennet olsun canım benim Allah kabrini nur eylesin 😔

Canm mekani cennet olsun. Rabbim evlat kokushyla acini dindirsin insallh. Canm ben pek girmiyorm artk bebek isini akisa biraktgim icin. Seni merak ettim gun icinde test yaparsan ya da ovulasyon testi yaparsan

X