2 gün canım, yani tahminimce öyle. Çünkü yumurtlamadan 16 gün sonra oluyorum genellikleBenim bu ay ilk defa yürürken batma gibi ağrı oldu ama kesin regl ağrısıdır hiç umudum yok. Senin bata kaç gün kaldı
Benim de 14 gün sonra regl geliyor haftasonu başlayabilir çok az kaldı artık hem merak ediyorum hemde umutlanamıyorum2 gün canım, yani tahminimce öyle. Çünkü yumurtlamadan 16 gün sonra oluyorum genellikle
Sen kaç yaşındasın ve ne kadar süredir istiyorsun?Benim de 14 gün sonra regl geliyor haftasonu başlayabilir çok az kaldı artık hem merak ediyorum hemde umutlanamıyorum
Bence tüm ay boyunca gün aşırı deneme, sperm kalitesi düşerCanım şimdi şehre gidiyorum ama bu sabah itibariyle regl oldum, teste gerek kalmadı. 31. Günde geldi kanama, ilk kez bu kadar uzun bir döngü oldu acaba stres mi etkiledi diyerek bu ay artık rahat moda geçme kararı aldım. Çünkü ovülasyon denedim gün aşırı de ilişki olmuştu son ana kadar
Aslında geçen yıl hazirandan beri korunmuyorum ama ilişkimiz düzensizdi yumurtlamaya denk gelmiyordu, eşim asker iki üç ayda bir eve geliyordu o yüzden onları saymıyorum. Düzenli ilişkiye başlayalı tam 5 ay oldu. 26 yaşındayım :)Sen kaç yaşındasın ve ne kadar süredir istiyorsun?
İnşallah daha çok beklemeden kavuşuruz bebişlerimizeAslında geçen yıl hazirandan beri korunmuyorum ama ilişkimiz düzensizdi yumurtlamaya denk gelmiyordu, eşim asker iki üç ayda bir eve geliyordu o yüzden onları saymıyorum. Düzenli ilişkiye başlayalı tam 5 ay oldu. 26 yaşındayım :)
Ben en çok regl dönemi rahatım. Ne olduğu ve ne olacağı belli olduğu için şu günler çok rahatım =) 2-3 gün sonra ovulasyon testine başlayacağım bakalım. Şeyde çıkabilir yani, bilemiyorum yani... Bu moddayımMerhabalar yarin 10 gun olacak kurtaj olalı kontrole gidicem. Fiziksel olarak bir sıkıntım yok şükür çok teşekkür ediyorumsizler nasılsınız her sey yolunda mi?
seninle aynı döngülerimiz benim de 16 gün spnra oluyor rengl. 31 gün periyod bende2 gün canım, yani tahminimce öyle. Çünkü yumurtlamadan 16 gün sonra oluyorum genellikle
Aç karına alınması mide bağırsak sistemini hızlıca geçmesi ve etkinliğe çok çabuk başlaması için önerilen bir durum. Munorol zaten mesanede uzun süre kalacak şekilde yapıldığı için ve gebelik olduğu için almayın bence.. Zaten idrar yolları enfeksiyonunuz geçmezse doktorunuz bir daha reçeteleleyecektir. O zamana kadar tekrardan içmemenizi öneririm. İdrar yolları enfeksiyonu ile sürekli karşılaşıyorsanız ekinezya çayı ama 10-15 gün kadar ya da kranberi suyunu istediğiniz kadar içebilirsiniz. Kranberi türkiye de yok o yüzden doğrusunu bulmanız zor olabilir. İdrar yolları enfeksiyonun tedavisinde kullanılıyor. Gene gün içerisinde su tüketimizi arttırmanızı öneririm. Ne kadar çok idrara çıkarsanız o kadar çok mesaneniz temizlenir. Ama çay kahve tüketiminizi azaltın. Onlar suyun tutulumuna sebep olabiliyorlar...Merhaba canım, sanıyorum sen eczacıydın sana akıl danışmak istedim, cevap verirsen çok mutlu olurumDoktor bana da bugün bu ilacı verdi eczacı gece yatmadan iç dedi bende içini okumadan antibiyotik içicem zaten midem bulanıyor kötü etmesin dedim ve 2 dilim ekmekle zeytin yedim içtikten sonra prospektüse bi bakayım dedim aç karna içmem gerekiyormuş ilacın bu durumda etkisi olmaz mı? Yarın yeniden ilaç alayım mı sence?
Bende bir şey sormak istiyorum. Folidoce folik asit 3 kutuya geçtim. Doktor bana gebelikten 3 ay önce kullanmak lazım dedi. Ben gebelik olana kadar kullanmaya devam mı edeceğim yoksa 3 aydır kullandığım için bıraksam olur mu?Aç karına alınması mide bağırsak sistemini hızlıca geçmesi ve etkinliğe çok çabuk başlaması için önerilen bir durum. Munorol zaten mesanede uzun süre kalacak şekilde yapıldığı için ve gebelik olduğu için almayın bence.. Zaten idrar yolları enfeksiyonunuz geçmezse doktorunuz bir daha reçeteleleyecektir. O zamana kadar tekrardan içmemenizi öneririm. İdrar yolları enfeksiyonu ile sürekli karşılaşıyorsanız ekinezya çayı ama 10-15 gün kadar ya da kranberi suyunu istediğiniz kadar içebilirsiniz. Kranberi türkiye de yok o yüzden doğrusunu bulmanız zor olabilir. İdrar yolları enfeksiyonun tedavisinde kullanılıyor. Gene gün içerisinde su tüketimizi arttırmanızı öneririm. Ne kadar çok idrara çıkarsanız o kadar çok mesaneniz temizlenir. Ama çay kahve tüketiminizi azaltın. Onlar suyun tutulumuna sebep olabiliyorlar...
Erken gebelik mi yaptın kuzum belki olmazsın genelde regl sancısı da belirti oluyoRegl olacakmış gibi ağrılarım var, 2 güne olurum heralde. Yaptığım testlerde net şekilde çizgi göremedim malesef
Bize nasip olmayacak zaarBizde her ay anca ağrı oluyo bebek desen yok
Dün erken gebelik yaptım predictor early, kızlar var dedi ama ben göremedim bu sabah baktım çizgi var kırmızı ama kuruma da olabilir. Bir de surelab kaset yaptım o da 15 dk da falan çıktı diye güvenmedim.Erken gebelik mi yaptın kuzum belki olmazsın genelde regl sancısı da belirti oluyo
Çok teşekkür ederim ekinezya çayını deneyeceğim, henüz gebelik yok inşallah en kısa sürede hepimiz sevinçli haberi alırızAç karına alınması mide bağırsak sistemini hızlıca geçmesi ve etkinliğe çok çabuk başlaması için önerilen bir durum. Munorol zaten mesanede uzun süre kalacak şekilde yapıldığı için ve gebelik olduğu için almayın bence.. Zaten idrar yolları enfeksiyonunuz geçmezse doktorunuz bir daha reçeteleleyecektir. O zamana kadar tekrardan içmemenizi öneririm. İdrar yolları enfeksiyonu ile sürekli karşılaşıyorsanız ekinezya çayı ama 10-15 gün kadar ya da kranberi suyunu istediğiniz kadar içebilirsiniz. Kranberi türkiye de yok o yüzden doğrusunu bulmanız zor olabilir. İdrar yolları enfeksiyonun tedavisinde kullanılıyor. Gene gün içerisinde su tüketimizi arttırmanızı öneririm. Ne kadar çok idrara çıkarsanız o kadar çok mesaneniz temizlenir. Ama çay kahve tüketiminizi azaltın. Onlar suyun tutulumuna sebep olabiliyorlar...
Ben biraz rahatım galiba fazla rahatımBen en çok regl dönemi rahatım. Ne olduğu ve ne olacağı belli olduğu için şu günler çok rahatım =) 2-3 gün sonra ovulasyon testine başlayacağım bakalım. Şeyde çıkabilir yani, bilemiyorum yani... Bu moddayım
Yarın durumunu haber ver bakalım. Sen ne zaman çalışmalara başlayabileceksin tekrardan :) Senin oluruna bırakın felsefen işe yarayacak mı merak ediyorum
Ağustos’a serbest atış tatlımBence tüm ay boyunca gün aşırı deneme, sperm kalitesi düşer
İnşallah vardır kuzum bn şimdiye kadar hiç göremedim çift çizgi kuruma değildir de hamilesindir belkiDün erken gebelik yaptım predictor early, kızlar var dedi ama ben göremedim bu sabah baktım çizgi var kırmızı ama kuruma da olabilir. Bir de surelab kaset yaptım o da 15 dk da falan çıktı diye güvenmedim.
Yani yapar yapmaz çizgi göremedim