- 7 Mayıs 2021
- 841
- 847
Hiç o açıdan düşünmemiştim. Gayet kendimi iyi hissediyorum çok şükür. Arkadaşımın da kanaması oldu ama o başından beri kötüydü ona yormuştum ben de. İçime kurt düştü şimdiyarın gitsen kese görünür tebrikler bu arada kalp atışıyla bir bakmak istiyorsan ayrı ama kanama alanı vs varsa en azından doktorun progestan verirdi imkanın varsa yarın muayeneye git bence
mavi test bozuk bence larininki de maviydiCanlarım buyrun teeertemiz
ayy valla endişelendirmek için demedim ama bazen dıştan bir sorun olmasa da içte kanama alanı olabiliyor ne olur ne olmaz diyee dedim ben 2400 lerdeydi değer ertesi gün gittim keseyi gördük çok kçüktü tabi 3 gün sonra kese büyüklüğü normal mi gelişiyor diye tekrar gittim ve tüm testleri falan istemişti doktor ona göre takviye fln verdi böyle bir süreç geçiriyoruzz önünde 1 hafta var aslında az değill benim dışarıda problem yok kanama lekelenme ama tedbir amaçlı progestan verdi çünkü son anda tutunmuş bebek duvara çok yakındıHiç o açıdan düşünmemiştim. Gayet kendimi iyi hissediyorum çok şükür. Arkadaşımın da kanaması oldu ama o başından beri kötüydü ona yormuştum ben de. İçime kurt düştü şimdi
Ay yok ben umudu ümidi kestim iyicemavi test bozuk bence larininki de maviydi
Gel sarılalımCanlarım buyrun teeertemiz
Baktım cumaya kadar dolu randevuları doktorumun. Yarın sabahtan giderim belki biri gelmez muayene olurum.ayy valla endişelendirmek için demedim ama bazen dıştan bir sorun olmasa da içte kanama alanı olabiliyor ne olur ne olmaz diyee dedim ben 2400 lerdeydi değer ertesi gün gittim keseyi gördük çok kçüktü tabi 3 gün sonra kese büyüklüğü normal mi gelişiyor diye tekrar gittim ve tüm testleri falan istemişti doktor ona göre takviye fln verdi böyle bir süreç geçiriyoruzz önünde 1 hafta var aslında az değill
Seni yicem he hamile haliyle ordan moral vermeye çalışıyo bizemavi test bozuk bence larininki de maviydi
Hani kimyasaldan sonra hemen hamile kalınıyordu yaGel sarılalımüzülmek yok regl olana kadar hala umut var erkendi ondan çıkmadı diye düşünelim
Valla kurban olurum ha hepinize bende ağlicimSeni yicem he hamile haliyle ordan moral vermeye çalışıyo bizezaten sinirlerim bozuldu ağlicam bak K kizkizakiz
Kalbin kadar temiz :)Aaa olmaz mıama bu sondu daha yapmam bemmmbeyaz bir testt
Ay sabahtan beri ben de öyleyim çok fena modum düştü zahrada toparlamaya çalışıyodu binbir ruh haline girdim 4. Ay olucak ne kadar zor olabilirki diyodum ilk ay offf bi yandan da korku sardı hiç olmayacak mı acaba diye. Gel daha çok sarılalım valla bizden başka kimse anlamaz doğru
Sorma sorma sabah sabah bi sinirle karışık üzüntü geldi bana da :) ruh halim güncellendi resmenKalbin kadar temiz :)
Kız dün belim çok ağrıdı, regl ağrısı gibi, bugün turp gibiyim maşallah, test falan da yapamadım.
mekanı cennet olsun kuzum allah size de sabırlar versinKız dün belim çok ağrıdı, regl ağrısı gibi, bugün turp gibiyim maşallah, test falan da yapamadım.
Her cuma babamı ziyarete gidiyorum erkenden, onu kaybedeli 9 ay oldu. O yüzden her cuma günümü babişime ayırıyorum. Onun kabrini ziyarete gidiyorum, bahçesindeki çiçekleri ağaçları suluyorum. Bazen kokusu da geliyor biliyor musun
9.ayıma giriyorum balım bende inan kafamda türlü türlü şeyler var evet zamanı var ama bilmiyorum işteAy sabahtan beri ben de öyleyim çok fena modum düştü zahrada toparlamaya çalışıyodu binbir ruh haline girdim 4. Ay olucak ne kadar zor olabilirki diyodum ilk ay offf bi yandan da korku sardı hiç olmayacak mı acaba diye. Gel daha çok sarılalım valla bizden başka kimse anlamaz doğru
Mekanı cennet olsun canım benim Allah kabrini nur eylesinKız dün belim çok ağrıdı, regl ağrısı gibi, bugün turp gibiyim maşallah, test falan da yapamadım.
Her cuma babamı ziyarete gidiyorum erkenden, onu kaybedeli 9 ay oldu. O yüzden her cuma günümü babişime ayırıyorum. Onun kabrini ziyarete gidiyorum, bahçesindeki çiçekleri ağaçları suluyorum. Bazen kokusu da geliyor biliyor musun
Canm mekani cennet olsun. Rabbim evlat kokushyla acini dindirsin insallh. Canm ben pek girmiyorm artk bebek isini akisa biraktgim icin. Seni merak ettim gun icinde test yaparsan ya da ovulasyon testi yaparsanKız dün belim çok ağrıdı, regl ağrısı gibi, bugün turp gibiyim maşallah, test falan da yapamadım.