Yaa keşke olsa ama regl sancıları başladı. Belim ağrıyor bugün. Pek umudum kalmadı gibi ...İnşallah vardır kuzum bn şimdiye kadar hiç göremedim çift çizgi kuruma değildir de hamilesindir belki
Test yapmadan anlayamazsın ki canım. Şüphedeysen yap bi testKızlar size bir soru..
21 temmuzda regl oldum 5 gün sürdü normalde 35 36 günde döngüm bu ay 32. Günde regl oldum.. ama inanılmaz hala devam eden kasık ağrım ve doluluk hissin var bu gün süt gibi beyaz katı bi akıntı geliyo ve idrarda uzayan ip gibi sümüksü yapılar var anlam veremedim.. benim bi arkadaşım çın adetti bittikten 2 gün sonra içine kurt düşmüştü ve test yaptırdı pozitif çıkmıştı şimdi benimde içime kurt düştü ama test yapasım yok içimden gelmiyo yapmak ama kasıklarımdaki bu doluluk hisside beni tedirgin etmiyo değil, sizce?
Benim 30-37 arası değişiyor canım. Gebelik düşünmeye başladığımda beri gecikmeler oluyorseninle aynı döngülerimiz benim de 16 gün spnra oluyor rengl. 31 gün periyod bende
Ben geçen ay yapar yapmaz gördüm ama yalancı çıktı erken gebelik testine hayirDün erken gebelik yaptım predictor early, kızlar var dedi ama ben göremedim bu sabah baktım çizgi var kırmızı ama kuruma da olabilir. Bir de surelab kaset yaptım o da 15 dk da falan çıktı diye güvenmedim.
Yani yapar yapmaz çizgi göremedim
Hangi markaydı?Ben geçen ay yapar yapmaz gördüm ama yalancı çıktı erken gebelik testine hayir
Değişik bir marka ama eczaneden almistikHangi markaydı?
Hiç içimden yapmak gelmiyo kuzu, beklerim bat tarihini artıkTest yapmadan anlayamazsın ki canım. Şüphedeysen yap bi test
Kimyasaldir belkiBen geçen ay yapar yapmaz gördüm ama yalancı çıktı erken gebelik testine hayir
Ayni anda hemen kan verdim.negatfti akşama da regl oldum öyle kimyasal olur mu kız kimyasal da razıyım demekki hamis olabiliom derim napimKimyasaldir belki
Etiketle beni de canım. Merakla bekliyorum. Seninle birlikte gidiyor gibiyizMaşallah maşallah inşallahyarın öğrencem bende nasıl yükselmiş bakalım
Hayır çok net bir çizgi çıkarıyor pembiş bir çizgiAy kızlar kuruma çizgisi böyle bi şey mibeni bi aydınlatır mısınız sabahki test dura dura böyle olmuş
Tamam canım evet öyle galibaEtiketle beni de canım. Merakla bekliyorum. Seninle birlikte gidiyor gibiyiz
Evet böyle bencee lariiAy kızlar kuruma çizgisi böyle bi şey mibeni bi aydınlatır mısınız sabahki test dura dura böyle olmuş
Adet oldum zaten üstüneBenim de 0.1 0.25 çıktı 4 gün sonra 16.54 12 gün sonra 68.5
Geç yumurtlama olunca çıkmayabilir inşallah vardır
Benden umudu iyice kestiniz ha