Gebeliğe Hazırlık Temmuz 2021 Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Tam çatlamadan sonra 14 gün değil mi canım 🌸 senin 15 inde çatlamıştı hatırlıyorum 🙈 tüh ya yerleşme mi diye o kadar heveslenmiştik inşallah kısmet ağustosa olsun 😍
Maşallah şeninde hafızan çok iyi 🥰🥰
Evet çatlama ile 14 gün oluyor bugün hala tak sökülmedi ama geldi.

Yarın bat günüm büyük gün. Ya gecikmeli gelicek yada yarın gelicek. Tamamen adet öncesi belirtilerimi yaşıyorum. Hergün göğüs kontrolü yapıyorum adet öncesi hassaslık dışında hiçbişe yok😞 bu ay da geçti gibi duruyor. Rabbim doğru zamanı bilir inşallah ne diyeyim ama çok yoruldum her ay hayal kırıklığı yaşamaktan.

Maşallah şeninde hafızan çok iyi 🥰🥰
Evet çatlama ile 14 gün oluyor bugün hala tak sökülmedi ama geldi.
Aynı dönemdeydi ya ordan hatırladım kuzu benim bekle bekle gelmiyodu 😅 eğer reglse sökülsün bi an önce ama sen yine de şimdilik bi şey yapma ne olur ne olmaz 🙃

Arkadaşlar bende 6 senedir ugraşıyoruz ovülasyon testiyle yumurtlamayı gördükten sonra 9.günüm bugn ve şuan aynı yumurtlamada oluşan agrı gbi kasıklarımda şişkinlik ve agrı oluyo şaşırdım ilk defa oluyo bu ay ters pozisyonuda denemiştik off ya ümitlenmek istemiyorum geçen ayda çok ümitlendm olmadı
olur inşallah canım kalbini ferah tut.

Ama eninde sonunda üzülüyorsun regl gelince ya 😃 geçen ay hiç test yapmadım, regl tarihi geçti yine yapmadım sonunda regl gelince üzüldüm.
Bu ay 5 gün kaladan başladım her gün yapıyorum 😃
Ya arada yürürken sağ kasığımda ağrı hissediyorum bu normal mi sizde de var mı

kızlar selam size bir sorum olacak cevplarsanız cok sevinirim.

25 temmuz yumurtlama 26 temmuz çatlama ovülasyon ile takip ettim. 24 cumartesi ve 26 catlamayı değerlendirdim. 3. ay denememiz . yumurtlamadan sonra 5. günüm dün gece camasırımda beyaz krem gibi bir yoğun akıntım vardı sonrasında normal akıntı olarak geldi. bugün ara ara kasık batması oldu , ve gögsüm sabah saatlerinde iğne batması oldu ama şuanda yok. Bat 8 agus. böyle bir durum yaşayıp hamile olan varmı lütfen baa yardımcı olun

X