Bende gördüm çizgiyiKoyultup işaretledim yeriniya daha çok yenii minicik yada yok. Hala umudumu kaybetmiyorum
Maşallah şeninde hafızan çok iyiTam çatlamadan sonra 14 gün değil mi canımsenin 15 inde çatlamıştı hatırlıyorum tüh ya yerleşme mi diye o kadar heveslenmiştik inşallah kısmet ağustosa olsun
Aynı dönemdeydi ya ordan hatırladım kuzu benim bekle bekle gelmiyoduMaşallah şeninde hafızan çok iyi
Evet çatlama ile 14 gün oluyor bugün hala tak sökülmedi ama geldi.
Çıkmış canım sonucum 106 olmuş çok şükürÇıkınca yaz canım merak ettim bakalım nasıl artmışbi de kaçıncı günün şuan adetin ne kadar geçti?
olur inşallah canım kalbini ferah tut.Arkadaşlar bende 6 senedir ugraşıyoruz ovülasyon testiyle yumurtlamayı gördükten sonra 9.günüm bugn ve şuan aynı yumurtlamada oluşan agrı gbi kasıklarımda şişkinlik ve agrı oluyo şaşırdım ilk defa oluyo bu ay ters pozisyonuda denemiştik off ya ümitlenmek istemiyorum geçen ayda çok ümitlendm olmadı
ayy aynı benim ki çok temiz maşalalhhh :):):):)Günaydın kızlar buyrunuz kalbim kadar temiz testiminapalım 5 gün var bata, varsa da çıkmamış olabilir diyoruz umut fakirin ekmeği
Maşallah 2 gün önce 21 değil miydi? Baya yükselmiş böyle devam eder inşallah sağlıkla büyüsünÇıkmış canım sonucum 106 olmuş çok şükürHesaplamama göre yarın adet günüm canım. Daha geçmedi adetim yani
Aynen canım 21di. İnşallah sağlıkla yükselir değerMaşallah 2 gün önce 21 değil miydi? Baya yükselmiş böyle devam eder inşallah sağlıkla büyüsün
Maşallah maşallah inşallahAynen canım 21di. İnşallah sağlıkla yükselir değer
Seninki böyleyse at buraya çizgi bulalım çünkü laride bulduuuuk aksdjalksdayy aynı benim ki çok temiz maşalalhhh :):):):)
Ya arada yürürken sağ kasığımda ağrı hissediyorum bu normal mi sizde de var mıAma eninde sonunda üzülüyorsun regl gelince yageçen ay hiç test yapmadım, regl tarihi geçti yine yapmadım sonunda regl gelince üzüldüm.
Bu ay 5 gün kaladan başladım her gün yapıyorum
benimki şuan kim blir hangi çöpülüktedir. O kalbim kadar temiz test igörünce direk çöpe fırlattımSeninki böyleyse at buraya çizgi bulalım çünkü laride bulduuuuk aksdjalksd
Evet canım yumurtlamadan regle kadar ara ara ağrıyor sol kasığımYa arada yürürken sağ kasığımda ağrı hissediyorum bu normal mi sizde de var mı
canım ne durumdasın merak ettimEvet canım yumurtlamadan regle kadar ara ara ağrıyor sol kasığım
Her ay nerde yumurtladiysam orda agri varYa arada yürürken sağ kasığımda ağrı hissediyorum bu normal mi sizde de var mı
Regl olacakmış gibi ağrılarım var, 2 güne olurum heralde. Yaptığım testlerde net şekilde çizgi göremedim malesefcanım ne durumdasın merak ettim
Bizde her ay anca ağrı oluyo bebek desen yokHer ay nerde yumurtladiysam orda agri var
Benim bu ay ilk defa yürürken batma gibi ağrı oldu ama kesin regl ağrısıdır hiç umudum yok. Senin bata kaç gün kaldıEvet canım yumurtlamadan regle kadar ara ara ağrıyor sol kasığım