Hayır cıkmadı hepsı doğru sonuç verdi ovüde oyle gebelıkteGebelik testi yaptın mı hiç çizgi falan çıktı mı sonrasında?
Testttt yapsanaBata son 2 gün
Bende çizgi çıkıyor yani 15 dakikada falanHayır cıkmadı hepsı doğru sonuç verdi ovüde oyle gebelıkte
Bugün 3 tane havuç yeKızlar yumurtam hala çatlamamış yasizce ne zaman Çatlar dünden beri hep pik. İkinci yumurtlamam bu ay
Hamişlerin duasına talibizSlm kızlar ben bu grupta hamile kaldığımı öğrendim.Arada bi girip bakıyorum sizlerin hamilelik haberlerini okuyunca tekrar kendi haberimi almış gibi oluyorum.Bol bol hamişli mesajlarla dolup taşsın sayfamız
Öyle yapayım sağolBugün 3 tane havuç yeçatlar büyük ihtimalle
O hatayı bir kere yaptım bi daha asla yapmamTestttt yapsana
Ben ordan aldım geçen ay testlerimi gebelik testinde kuruma çizgisi çıktı malesefKızlar bir gebenin günlüğünden test alan var mı? Ovulasyonun yanında, 2 tane de surelab marka gebelik testi gönderiyor. Bu surelab testi yapıp kuruma çizgisi falan görmeyen var mı?
Bu test 10 dakikadan sonra hemen belirgin bir çizgi gösteriyor.
Kuruma bile olsa sevindiriyor ya7 aydır test yapıyorum daha önce kuruma çizgisi bile görmediğim için hiç hevesleniyorum hahahha
Canım şimdi şehre gidiyorum ama bu sabah itibariyle regl oldum, teste gerek kalmadı. 31. Günde geldi kanama, ilk kez bu kadar uzun bir döngü oldu acaba stres mi etkiledi diyerek bu ay artık rahat moda geçme kararı aldım. Çünkü ovülasyon denedim gün aşırı de ilişki olmuştu son ana kadarejce salı günü 2 gün sonra test yapcam demiştin unutmadıııııım ne alemdesiiiin
Merhabalar yarin 10 gun olacak kurtaj olalı kontrole gidicem. Fiziksel olarak bir sıkıntım yok şükür çok teşekkür ediyorumMelikeben den haberiniz var mı? Son durumu nasıl? Toparlanabildi mi?
Ama eninde sonunda üzülüyorsun regl gelince yaO hatayı bir kere yaptım bi daha asla yapmam
Tam çatlamadan sonra 14 gün değil mi canımCanım şimdi şehre gidiyorum ama bu sabah itibariyle regl oldum, teste gerek kalmadı. 31. Günde geldi kanama, ilk kez bu kadar uzun bir döngü oldu acaba stres mi etkiledi diyerek bu ay artık rahat moda geçme kararı aldım. Çünkü ovülasyon denedim gün aşırı de ilişki olmuştu son ana kadar