Gebeliğe Hazırlık Temmuz 2021 Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar yumurtam hala çatlamamış ya sizce ne zaman Çatlar dünden beri hep pik. İkinci yumurtlamam bu ay

Eklentiler

• 1E557C15-F4FF-45AA-8041-BB8AC11DEBFD.png
    447,2 KB · Görüntüleme: 31
  • DFBCE885-D949-4207-98E7-F878CD2D688B.jpeg
    61,1 KB · Görüntüleme: 28
  • FA873ABF-E713-4431-BBD3-218A2CF01482.jpeg
    59,2 KB · Görüntüleme: 27
Ben ordan aldım geçen ay testlerimi gebelik testinde kuruma çizgisi çıktı malesef

Kızlar 27 si bat günümdü. 26 Akşam predictor test yaptım negatif çıktı. 2 gün gecikti hala regl olmadım. Ama dün dehset bir baş ağrısı vardı. Böyle bir agrım olmadi daha önce. Bi yanim çok umutlu bir yanım umutsuz. Pazartesi yi bekleyeyim diyorum. Hamile arkadaşlarda baş ağrısı oldu mu hiç?

ejce salı günü 2 gün sonra test yapcam demiştin unutmadıııııım ne alemdesiiiin
Canım şimdi şehre gidiyorum ama bu sabah itibariyle regl oldum, teste gerek kalmadı. 31. Günde geldi kanama, ilk kez bu kadar uzun bir döngü oldu acaba stres mi etkiledi diyerek bu ay artık rahat moda geçme kararı aldım. Çünkü ovülasyon denedim gün aşırı de ilişki olmuştu son ana kadar

Tam çatlamadan sonra 14 gün değil mi canım senin 15 inde çatlamıştı hatırlıyorum tüh ya yerleşme mi diye o kadar heveslenmiştik inşallah kısmet ağustosa olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…