ay sana özel mesaj atılmıyoo ama larissa dedi bak hakkını yemeyeyimAy insallah ise yarar benimde bu tarz=)
Ahahahha ajan iş başındaay sana özel mesaj atılmıyoo ama larissa dedi bak hakkını yemeyeyimsevda var ya 2. sıradakii başka gruplara hamile olduğunu yazmııış kan bile vermişşşş
yok vlla ben salı girmiş en son diye hiç bakmamıştım bugün larissa baksana hamileymiş diye söyledi öyle gördümAhahahha ajan iş başındakız ben onu geçen farkettim gördüm gruba yazacaktım unutmuşum kalmış öyle
Süpersin yaaay sana özel mesaj atılmıyoo ama larissa dedi bak hakkını yemeyeyimsevda var ya 2. sıradakii başka gruplara hamile olduğunu yazmııış kan bile vermişşşş
Hee şimdi anladımyok vlla ben salı girmiş en son diye hiç bakmamıştım bugün larissa baksana hamileymiş diye söyledi öyle gördümhepimizi stalker yaptı vefasızz hamişleer
S Sevda2611 sevda hanımcıım tebrikler bebik anlatın neler yaptınız ne belirtiler oldu yumurtlamadan sonra ne zaman başladı işaret vermeye hangi günler değerlendirdiniz. madem bize haber vermiyosunuz bebeği bunlar anlatmanız lazım uzun uzunHee şimdi anladımkeşke bizle de paylaşsaymış bütün hamişlerden taktik almak istiyorum belki bir şey vesile olur uygulamadığımız bir şey öğreniriz diye
bağımlı oldum gecem gündüzüm buraya karıştı kardeşlerim ondna böyle yakında sal bizi artık dersiniz ahhahaKaçmıyor hiç kaçmıyor bu nasıl uyanıklık
Ay kız bende geçen ay acık pembeden kahveye dönüstü sonra gül kurusu oldu bitti aynen keske bende günlük ped taksaymısım bir sürü ziyan ettim. Şimdi sen yazınca aklıma geldiSelaam geçen ay aynı şeyleri yaşadım kahve lekelenme sonradan açık pembe bir renge dönüştü ve adetim 3-4 gün sürdü. Pedler ziyan oldu o kadar diyim yani günlük koysam işimi görürdü heralde ki normal döngümde ben gece olandan kullanıyorumilk ay hepimizin vücudu sapıtıyor heralde bakalım bu ay nasıl olucak
Hoşgeldin tekrardaanKaçmıyor hiç kaçmıyor bu nasıl uyanıklık
Hoş buldum Lavinya58 sen Sivaslı mıısn bu arada 58 :))Hoş geldin bebeis
Ne oldu bende anlamadım daha şimdi yazisiyorduk
Evet canım fark ettimBan yedim tam da sana yazarken
Benimde 9.günümBenımde 9.günüm bugun pazartesı yaparım herhalde
Evet canım fark ettimhoşgeldin
Aman boşver bir daha olmasın inşallahHoş buldum... Birisi etti şikayet de artık onunda kuyruk acısı neysedoğruyu söyleyeni dokuz köyden kovarlar
Benim ateş hep yüksek hatta 37 bile oldu bakalım düşüş tam adet olacağımız zaman mı oluyor kuzum?