Gebeliğe Hazırlık Temmuz 2021 Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ahahahha ajan iş başında kız ben onu geçen farkettim gördüm gruba yazacaktım unutmuşum kalmış öyle
yok vlla ben salı girmiş en son diye hiç bakmamıştım bugün larissa baksana hamileymiş diye söyledi öyle gördüm hepimizi stalker yaptı vefasızz hamişleer

yok vlla ben salı girmiş en son diye hiç bakmamıştım bugün larissa baksana hamileymiş diye söyledi öyle gördüm hepimizi stalker yaptı vefasızz hamişleer
Hee şimdi anladım keşke bizle de paylaşsaymış bütün hamişlerden taktik almak istiyorum belki bir şey vesile olur uygulamadığımız bir şey öğreniriz diye

Hee şimdi anladım keşke bizle de paylaşsaymış bütün hamişlerden taktik almak istiyorum belki bir şey vesile olur uygulamadığımız bir şey öğreniriz diye
S Sevda2611 sevda hanımcıım tebrikler bebik anlatın neler yaptınız ne belirtiler oldu yumurtlamadan sonra ne zaman başladı işaret vermeye hangi günler değerlendirdiniz. madem bize haber vermiyosunuz bebeği bunlar anlatmanız lazım uzun uzun

Ay kız bende geçen ay acık pembeden kahveye dönüstü sonra gül kurusu oldu bitti aynen keske bende günlük ped taksaymısım bir sürü ziyan ettim. Şimdi sen yazınca aklıma geldi

Aman boşver bir daha olmasın inşallah yok canım değişebiliyor.progesteron un düşmesine göre.bazen 3 4 gün kala yavaş yavaş düşmeye başlıyor bazen adet gününde bir anda düşüyor.dusmemesi temennimiz tabiki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…