- 25 Mayıs 2021
- 505
- 480
- 32
Aynen sadece kendim icin degil sizlere de dua ediyorum hergünİnşallahhh inşallahgruptan biri hamilelik haberini verince kendim kadar mutlu oluyorum.
16. Gün benimGeçen gün benim de böyleydi, maalesef değil. 20.gündeyim henüz pik yok.Bekliyorum grupta çok geç pik görenler oldu. Onlar umut oluyor. Senin kaçıncı gün?
16. Gün benim böyleymiş bak 20de de aynı sonra 2 günde pik oldu kudurdu inş sizinde öyle olur16. Gün benim
Insallah canım16. Gün benim böyleymiş bak 20de de aynı sonra 2 günde pik oldu kudurdu inş sizinde öyle olur
Benm de gecen ay oyle oldu ewim yoktu dogurgan gunlerimde kismet ya olacagi varsa olur insallh. Yarin pik diger gun catlama olur gibi bakalmCanim eşim şehir dısına cikmak zorunda kaldi o yuzden sordum 1 hafta yok
SabahTesti ne zaman yaptınız yani sabah mi yoksa gün ortasında mi
YarınAyyy evettt bır sonrakı testi ne zaman yapacaksın
Ya aabhaha ben regl oldugum zaman ve olacagım zManda aşeririmYarınbu arada normalde domates cok aramam hatta aram yoktur bile. Sabah canım domatesli omlet istedi. Suanda domatesli pilav cok ilgincime gitti ama domates aşeriyorum
Yarınbu arada normalde domates cok aramam hatta aram yoktur bile. Sabah canım domatesli omlet istedi. Suanda domatesli pilav cok ilgincime gitti ama domates aşeriyorum
Ben regl yakınlaşınca genelde tatlı aşeririmYa aabhaha ben regl oldugum zaman ve olacagım zManda aşeririmofff gecmıyor günlerr
yaptımm sabah attım yaBugün test yok demi canım yapmadın
Heee görmedim ben sabah Dr telaşıma atlamışımBen regl yakınlaşınca genelde tatlı aşeririm
yaptımm sabah attım yagene çizgi cıktı ama düne göre daha silik
Ağustosa kaldık o zaman bakalım kismetBenm de gecen ay oyle oldu ewim yoktu dogurgan gunlerimde kismet ya olacagi varsa olur insallh. Yarin pik diger gun catlama olur gibi bakalm
Ay çok sevindim canım hayirlica devamı gelsin insallah
Takvimini atar misin canim degerlendirdigin günler aynı mı benimkiyle bakmak istedimCnm sadece kasık ağrısı oldu heran adet olacakmışım gıbı
@ert_es Cnm bende yüklüyorum takvimi bu şekilde değerlendirdimEki Görüntüle 2876338 Eki Görüntüle 2876338
@ert_es Cnm bende yüklüyorum takvimi bu şekilde değerlendirdimEki Görüntüle 2876338 Eki Görüntüle 2876338
Aynen öyle olduSelaam geçen ay aynı şeyleri yaşadım kahve lekelenme sonradan açık pembe bir renge dönüştü ve adetim 3-4 gün sürdü. Pedler ziyan oldu o kadar diyim yani günlük koysam işimi görürdü heralde ki normal döngümde ben gece olandan kullanıyorumilk ay hepimizin vücudu sapıtıyor heralde bakalım bu ay nasıl olucak
Ne kadar da mükemmel insanlarız birbirimizi tanimasak da bizim için dua eden insanlar olması çok güzel bende hepimiz için dua ediyorum Allah'ım dualarımızı kabul eyle der inşallahAynen sadece kendim icin degil sizlere de dua ediyorum hergün