Gebeliğe Hazırlık Temmuz 2021 Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Pik değildi hatta bugün yapip attim pike yakindi ovulasyon yarin bi ümit birliktelik oldu ama sanmiyorum bu ay gitti bence

Seni o kadar iyi anlıyorum ki bu durumu çok yaşadım ama herşeyde bir hayır oluyor onun için giden ay olsun sağlıklı sıhhatli gelsin eşin gittiği yerden napalım birşey nasip olacak

Merhaba Batlarımız aynı bence belirtilere çok takılma onlar hep oyun oynuyor istersen pazar günü yap erken gebelik testini rahatla

Evet evet markette gördüm yeşiller de var ama kahve gördüm ilk defa alırım ozaman ondan
Çok az bir dilim kızarmış ekmeğin üzerine ezip limon ve tuz azcık zeytinyağı döktüğün avokadoyu sür. İsteğe göre üzerine pişirip yumurta da koyabilirsin öyle de çok güzel oluyo

Aaa Yusra-61 cım gelmiş hoşgelmiş. Gızzz var mı belirti bişi

Canım ilaç da alıyorum progesteron ya şimdi belirti desem yalan olur amma gögüslerim bu ay acımıyor arada ağrısı oluyor o da hiç. Birde çok uyuyorum adet olacak gibi Kasıklarım ağrıyor bazen ama bunlar olsa ne olmasa bizler bat beklemekten başka çaremiz yok.

Doğru dedin be gülüm,

Merhaba Batlarımız aynı bence belirtilere çok takılma onlar hep oyun oynuyor istersen pazar günü yap erken gebelik testini rahatla
O zaman ikimize de bol sans diliyorum insallah hayirlisiyla guzel haberler aliriz ikimizde Pazar gunu testten sonra haber veririm sen gununu mu bekleyeceksin?

Ama yine de memelerimiz dokunamayacak gibi ağrısa, kasıklarımıza iğneler batsa fena olmazdı. Hele bide açık pembe leke gelse tadından yemezdi ahshd

Canım senin aşılama olacakti noldu? Yoksa erteledin mi

O zaman ikimize de bol sans diliyorum insallah hayirlisiyla guzel haberler aliriz ikimizde Pazar gunu testten sonra haber veririm sen gununu mu bekleyeceksin?

Evet günümü beklemek istiyorm genelde hep günümü beklerim. İnşallah güzel haberini almak isterim

Bu ay da sizin doktorlar uluslararası bir sempozyuma katılır, sen bu ay da klomencisin bu şansla diyim ben

Kızlar bata 5 gün var kahverengi lekelenmem oldu çok duzenlidir reglim 27 günde bir olur hep neden bu kadar erken geldi ki valla tüm düzeni kaçtı benimkinin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…