- 25 Ocak 2021
- 760
- 581
- 32
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bende avakado ya sardım .yumuşak alıyorum ama bazilarin rengi kahve olmus onlarda yenirmiherkesı duzenledım eksık varsa etıketleyın kızlar sımdı avakadomu yıyeyım yenı rutinim liste duzenlemek sonrasında avakado yemek:)
Bazılarının cinsi kahverengi canım onu mu diyosun acaba hatta bence onlar daha lezzetliBende avakado ya sardım .yumuşak alıyorum ama bazilarin rengi kahve olmus onlarda yenirmi
Fotografla fazla belli degil de yanı 2 gün sonra yumurtlama olacak gibi yaaaa acaba bata yakın bu sekilde mi çıkıyor sizce ?yanı bu şekilde bata yakın çıkar mi acaba ? Yumurtlamadan 2 gün önceki hali gibiydi yaaa ? Sizce
Kaç gün kaldı bata, bende ovulasyonla takip etmeyi denemek istedim ne olacak diye, 6 gün kala kopkoyu çıktı, ertesi gün silik bıraktım yapmayı inşallah hamişsindir yarın erken gebelik testi varsa yap ya da ovu. Testini tekrarla canımFotografla fazla belli degil de yanı 2 gün sonra yumurtlama olacak gibi yaaaa acaba bata yakın bu sekilde mi çıkıyor sizce ?
Bakalım 2 gün kaldı yaKaç gün kaldı bata, bende ovulasyonla takip etmeyi denemek istedim ne olacak diye, 6 gün kala kopkoyu çıktı, ertesi gün silik bıraktım yapmayı inşallah hamişsindir yarın erken gebelik testi varsa yap ya da ovu. Testini tekrarla canım
onun zatenn hayalet çizgili çıktı sonucuuu salı günü iştee <3 <3 şimdi daha da belirginleşmiştir aslındaaKaç gün kaldı bata, bende ovulasyonla takip etmeyi denemek istedim ne olacak diye, 6 gün kala kopkoyu çıktı, ertesi gün silik bıraktım yapmayı inşallah hamişsindir yarın erken gebelik testi varsa yap ya da ovu. Testini tekrarla canım
ayy hatırlıyorum he senin böyleydi sonra lakk koyulaşmıştııyanı bu şekilde bata yakın çıkar mi acaba ? Yumurtlamadan 2 gün önceki hali gibiydi yaaa ? Sizce
Kaset testte daha çıkmaz ama yaaa erken gebelik testinde belirgin olabilir belkionun zatenn hayalet çizgili çıktı sonucuuu salı günü iştee <3 <3 şimdi daha da belirginleşmiştir aslındaa
Canım neden kaset test yapmıyorsun bide öyle denesene bakalımKızlar bugün eve geldim ovulasyon testi ile takip edim dedim varken bata yakın Baya baya çizgi çıktı belirgin ama ? Fikri olan var mi ? Ovulasyonla hamisligini takip eden var mi ?
Aynen aynen yaaa bende onu diyorum yaaaa bakalımayy hatırlıyorum he senin böyleydi sonra lakk koyulaşmıştıı
Yok evde yarın misafirim var suan da alamam ki yine kaldı pazar günü de bat günüm iste eğer geçerse pazartesi kan tahlili vercem insallah bakalımCanım neden kaset test yapmıyorsun bide öyle denesene bakalım
Oo kaçırmışım orayı ben o zaman sabah test yapsa çıkar benceeonun zatenn hayalet çizgili çıktı sonucuuu salı günü iştee <3 <3 şimdi daha da belirginleşmiştir aslındaa
Hadi inşallah canımmBakalım 2 gün kaldı ya
Hmm hadi bakalm pzt direkt netleşecek o zamanYok evde yarın misafirim var suan da alamam ki yine kaldı pazar günü de bat günüm iste eğer geçerse pazartesi kan tahlili vercem insallah bakalım
Ay insallah ise yarar benimde bu tarz=)Hali cnm şekilde
ptesi yansın buralarr birçok kişiden bekliyorum güzel haberrHmm hadi bakalm pzt direkt netleşecek o zaman
Evet evet markette gördüm yeşiller de var ama kahve gördüm ilk defa alırım ozaman ondanBazılarının cinsi kahverengi canım onu mu diyosun acaba hatta bence onlar daha lezzetli