Gebeliğe Hazırlık Temmuz 2021 Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Hoş buldum... Birisi etti şikayet de artık onunda kuyruk acısı neyse 🤣doğruyu söyleyeni dokuz köyden kovarlar 🤣🤣
Benim ateş hep yüksek hatta 37 bile oldu bakalım düşüş tam adet olacağımız zaman mı oluyor kuzum?
37.2 37.1 de benim dolanıyor neyin belirtisiymiş bu :KK70:

Aman boşver bir daha olmasın inşallah 💞 yok canım değişebiliyor.progesteron un düşmesine göre.bazen 3 4 gün kala yavaş yavaş düşmeye başlıyor bazen adet gününde bir anda düşüyor.dusmemesi temennimiz tabiki 🥰

Ama şu da var progesteron içeren ilaç aldığımdan mı bilemedim tam 4 gündür ateş tavan bende ona bağladım inşallah düşmez dileğimiz o da nasip var birde 🤗😍

Ama şu da var progesteron içeren ilaç aldığımdan mı bilemedim tam 4 gündür ateş tavan bende ona bağladım inşallah düşmez dileğimiz o da nasip var birde 🤗😍
İlaç yükseltiyor bu kesinlikle doğru, ama ilacı birakicaksin zaten adet olmadan öyle değil mi ? Ne zaman birakman gerekiyor.

İlaç yükseltiyor bu kesinlikle doğru, ama ilacı birakicaksin zaten adet olmadan öyle değil mi ? Ne zaman birakman gerekiyor.

İlaç pazar son canım. Doktor adet olacaksın dedi olursan olmazsan hamiş 🤣bakalım payıma ne düştü 💃ağır ilaç çok uyuyorum inanılmaz yok böyle birşey 😁hormonlar rahatladı mı ne yaptıysa.

İlaç pazar son canım. Doktor adet olacaksın dedi olursan olmazsan hamiş 🤣bakalım payıma ne düştü 💃ağır ilaç çok uyuyorum inanılmaz yok böyle birşey 😁hormonlar rahatladı mı ne yaptıysa.
Pazar günü adeteline kaç gün kalmış oluyor.banada baş dönmesi yapmisdi 1 ay kullanmıştim.

Evet çok kişiye yapmış o baş dönmesi bana yapmadı 😍aman yapmasın. Pazar bırakınca perşembe adet günüm 1 temmuz hesabıma göre birgün erken geç de olabiliyorum bazen. 👍
Pazardan Perşembe ye 4 gün var, ilacın etkisi gider büyük ihtimalle bana öyle olmusdu 1 gün kala dusmusdu yine namussuz 🤣seninki düşmez inşallah kuzum, rabbim hayırlısını nasip etsin 🥰

Pazardan Perşembe ye 4 gün var, ilacın etkisi gider büyük ihtimalle bana öyle olmusdu 1 gün kala dusmusdu yine namussuz 🤣seninki düşmez inşallah kuzum, rabbim hayırlısını nasip etsin 🥰

Düşerse de düşmezse de artık kendisi bilir ona neyi oldurmak istediyse tersini yapıyor 🤣🤣kendin bilirsin diyeyim belki doğru seçim yapar 😁😁😁amin cümlemize inşallah 🤗

Bizim sorun eşimden kaynaklı ya azospermi o yüzden rahim filminin benim hamişliğim üzerinde etki olucağını sanmıyorum ama tabii ki dd iyi çıkar inşallah da bide benimle uğraşmayız

İnşAllah canım yinede birşey çıkmasın 😍🤗

kız 37 ve üstü olunca ne oluyo acaba. :))))))BEnim genelde 35.5 36 belki oluyordu ilkdefa 37 ve 37.2 fln gördüm acaba. Kullandıgım fitilden mi ? bilemedim.

Fitil progesteron için ise evet leyloş oluyor ateş ama yinede hiç düşmesin hamiş olasın 😘

Keşke bu konular açıldığında görmüş olsaydım . Öncelikle yusra arkadaşım sonuna kadar haklı . Ben sırf senin yüzünden haziran grubuna isim yazdırmadım kayınvalidene kızıp “bütün anaların soyu kurusun “ yazmıştın burdaki amaç anne olmak eğer doğruysa! Sende anne olmak için uğraşıyorsun ve kalkıp böyle korkunç bir cümle kullanabiliyosun. Daha sonrada 3 yaşındaki bir çocuk için sırf annesi alkol almış diye ileride hayırsız biri olacak diyebiliyosun. Seninle alakalı diyebileceğim tek bişey var ; umarım içindeki kin ,öfke, nefret etrafındakileri daha fazla incitmeden son bulur unutma herkes kalbinin ekmeğini yer

Sen napıyosun bu arada yazayım dedim başlayacak mısın hamilelik planlamaya başladın mı? 🙈

Hali Hali cnm bugün kan verdim 187 çıktı hamileyim inş sağlıklı ilerler🤲

Çok sevindim sana bu duyguyu tattıran rabbim bizlerede nasip etsin inşallah kuzum 😍 💟

X