Gebeliğe Hazırlık Temmuz 2021 Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
37.2 37.1 de benim dolanıyor neyin belirtisiymiş bu

Ama şu da var progesteron içeren ilaç aldığımdan mı bilemedim tam 4 gündür ateş tavan bende ona bağladım inşallah düşmez dileğimiz o da nasip var birde

Ama şu da var progesteron içeren ilaç aldığımdan mı bilemedim tam 4 gündür ateş tavan bende ona bağladım inşallah düşmez dileğimiz o da nasip var birde
İlaç yükseltiyor bu kesinlikle doğru, ama ilacı birakicaksin zaten adet olmadan öyle değil mi ? Ne zaman birakman gerekiyor.

İlaç yükseltiyor bu kesinlikle doğru, ama ilacı birakicaksin zaten adet olmadan öyle değil mi ? Ne zaman birakman gerekiyor.

İlaç pazar son canım. Doktor adet olacaksın dedi olursan olmazsan hamiş bakalım payıma ne düştü ağır ilaç çok uyuyorum inanılmaz yok böyle birşey hormonlar rahatladı mı ne yaptıysa.

İlaç pazar son canım. Doktor adet olacaksın dedi olursan olmazsan hamiş bakalım payıma ne düştü ağır ilaç çok uyuyorum inanılmaz yok böyle birşey hormonlar rahatladı mı ne yaptıysa.
Pazar günü adeteline kaç gün kalmış oluyor.banada baş dönmesi yapmisdi 1 ay kullanmıştim.

Evet çok kişiye yapmış o baş dönmesi bana yapmadı aman yapmasın. Pazar bırakınca perşembe adet günüm 1 temmuz hesabıma göre birgün erken geç de olabiliyorum bazen.
Pazardan Perşembe ye 4 gün var, ilacın etkisi gider büyük ihtimalle bana öyle olmusdu 1 gün kala dusmusdu yine namussuz seninki düşmez inşallah kuzum, rabbim hayırlısını nasip etsin

Pazardan Perşembe ye 4 gün var, ilacın etkisi gider büyük ihtimalle bana öyle olmusdu 1 gün kala dusmusdu yine namussuz seninki düşmez inşallah kuzum, rabbim hayırlısını nasip etsin

Düşerse de düşmezse de artık kendisi bilir ona neyi oldurmak istediyse tersini yapıyor kendin bilirsin diyeyim belki doğru seçim yapar amin cümlemize inşallah

Bizim sorun eşimden kaynaklı ya azospermi o yüzden rahim filminin benim hamişliğim üzerinde etki olucağını sanmıyorum ama tabii ki dd iyi çıkar inşallah da bide benimle uğraşmayız

İnşAllah canım yinede birşey çıkmasın

kız 37 ve üstü olunca ne oluyo acaba. :))))))BEnim genelde 35.5 36 belki oluyordu ilkdefa 37 ve 37.2 fln gördüm acaba. Kullandıgım fitilden mi ? bilemedim.

Fitil progesteron için ise evet leyloş oluyor ateş ama yinede hiç düşmesin hamiş olasın

Sen napıyosun bu arada yazayım dedim başlayacak mısın hamilelik planlamaya başladın mı?

Hali cnm bugün kan verdim 187 çıktı hamileyim inş sağlıklı ilerler

Çok sevindim sana bu duyguyu tattıran rabbim bizlerede nasip etsin inşallah kuzum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…