37.2 37.1 de benim dolanıyor neyin belirtisiymiş buHoş buldum... Birisi etti şikayet de artık onunda kuyruk acısı neysedoğruyu söyleyeni dokuz köyden kovarlar
Benim ateş hep yüksek hatta 37 bile oldu bakalım düşüş tam adet olacağımız zaman mı oluyor kuzum?
Adet gunune kadar düşmezse hamislik belirtisi37.2 37.1 de benim dolanıyor neyin belirtisiymiş bu
Geçen ay ilk deneyenler hep aynı oldu dimi resmen regl olmakla olmamak arasındaAy kız bende geçen ay acık pembeden kahveye dönüstü sonra gül kurusu oldu bitti aynen keske bende günlük ped taksaymısım bir sürü ziyan ettim. Şimdi sen yazınca aklıma geldi
Aman boşver bir daha olmasın inşallahyok canım değişebiliyor.progesteron un düşmesine göre.bazen 3 4 gün kala yavaş yavaş düşmeye başlıyor bazen adet gününde bir anda düşüyor.dusmemesi temennimiz tabiki
İlaç yükseltiyor bu kesinlikle doğru, ama ilacı birakicaksin zaten adet olmadan öyle değil mi ? Ne zaman birakman gerekiyor.Ama şu da var progesteron içeren ilaç aldığımdan mı bilemedim tam 4 gündür ateş tavan bende ona bağladım inşallah düşmez dileğimiz o da nasip var birde
İlaç yükseltiyor bu kesinlikle doğru, ama ilacı birakicaksin zaten adet olmadan öyle değil mi ? Ne zaman birakman gerekiyor.
Pazar günü adeteline kaç gün kalmış oluyor.banada baş dönmesi yapmisdi 1 ay kullanmıştim.İlaç pazar son canım. Doktor adet olacaksın dedi olursan olmazsan hamişbakalım payıma ne düştü ağır ilaç çok uyuyorum inanılmaz yok böyle birşey hormonlar rahatladı mı ne yaptıysa.
Demekki yalnız değilmişimGeçen ay ilk deneyenler hep aynı oldu dimi resmen regl olmakla olmamak arasında
Pazar günü adeteline kaç gün kalmış oluyor.banada baş dönmesi yapmisdi 1 ay kullanmıştim.
Pazardan Perşembe ye 4 gün var, ilacın etkisi gider büyük ihtimalle bana öyle olmusdu 1 gün kala dusmusdu yine namussuzEvet çok kişiye yapmış o baş dönmesi bana yapmadıaman yapmasın. Pazar bırakınca perşembe adet günüm 1 temmuz hesabıma göre birgün erken geç de olabiliyorum bazen.
Diyorum hepimiz kafayı bozduk ahahahaAhahahha ajan iş başındakız ben onu geçen farkettim gördüm gruba yazacaktım unutmuşum kalmış öyle
Pazardan Perşembe ye 4 gün var, ilacın etkisi gider büyük ihtimalle bana öyle olmusdu 1 gün kala dusmusdu yine namussuzseninki düşmez inşallah kuzum, rabbim hayırlısını nasip etsin
Evet canım memleketi Sivas 5 senedir İstanbul dayımHoş buldum Lavinya58 sen Sivaslı mıısn bu arada 58 :))
Bizim sorun eşimden kaynaklı ya azospermi o yüzden rahim filminin benim hamişliğim üzerinde etki olucağını sanmıyorum ama tabii ki dd iyi çıkar inşallah da bide benimle uğraşmayız
kız 37 ve üstü olunca ne oluyo acaba. :))))))BEnim genelde 35.5 36 belki oluyordu ilkdefa 37 ve 37.2 fln gördüm acaba. Kullandıgım fitilden mi ? bilemedim.
Keşke bu konular açıldığında görmüş olsaydım . Öncelikle yusra arkadaşım sonuna kadar haklı . Ben sırf senin yüzünden haziran grubuna isim yazdırmadım kayınvalidene kızıp “bütün anaların soyu kurusun “ yazmıştın burdaki amaç anne olmak eğer doğruysa! Sende anne olmak için uğraşıyorsun ve kalkıp böyle korkunç bir cümle kullanabiliyosun. Daha sonrada 3 yaşındaki bir çocuk için sırf annesi alkol almış diye ileride hayırsız biri olacak diyebiliyosun. Seninle alakalı diyebileceğim tek bişey var ; umarım içindeki kin ,öfke, nefret etrafındakileri daha fazla incitmeden son bulur unutma herkes kalbinin ekmeğini yer
Kizlar ben agustosa kaldm ovulasypn yarin esim 1 hafta yokk
Evet canım memleketi Sivas 5 senedir İstanbul dayım
Rabbim biliyor isteğimizi bir gün olcaak inşallah ben inanıyorumDüşerse de düşmezse de artık kendisi bilir ona neyi oldurmak istediyse tersini yapıyorkendin bilirsin diyeyim belki doğru seçim yapar amin cümlemize inşallah
Görümcemin kaset testte bata 2 gun kala çıktıKaset testte daha çıkmaz ama yaaa erken gebelik testinde belirgin olabilir belki
Pik değildi hatta bugün yapip attim pike yakindi ovulasyon yarin bi ümit birliktelik oldu ama sanmiyorum bu ay gitti bencePeki testini yaptın mı? Pik değil miydi?