- 27 Ekim 2016
- 173
- 109
Valla işte bende ona şaşkınım biraz, iki aydır tam ayın 4 ünde geliyo. Bakalım bu sefer nolacak. İdrarınızın renginde koyulaşma oldu mu sizinde iki gündür suda içmeme rağmen koyulaştı benim normalde böyle değildirKız 17 haziran yumurtlamaysa bat 30 haziran- 1 temmuz olurr
Yaa canim bnim bi de bizi dert etme hersey Allah tan hastalik da saglik da . Elbet bir gun care bulacagiz. Herseyin zamani vardir umarim hepimiz yavrucuklarimizi aliriz kucagimizaBelki düşündüğün kadar kötü değildir o zaman canım, böyle şu derdim var diyen olunca çok içim acıyor.Kimimizde dert var çocuğu bulamıyoruz, kimimizde hiçbişey yok yine bulamıyoruz. Allah'ım yardım et inşallah biran önce bebeğimiz olur
Bu arada kızlar kızımda takvimim uygulamasıyla hamile kalmıştım bunda da takvimim uygulmasına göre ilişki yaşadım adetlerim 25 30 günler arasında
Hemen hemen aynı zamanları değerlendirme yapmışız yumurtlamalı pembe günün son günü değilde bir sonraki günü değerlendirmişsin. Benim bugun o son gun aceba bugun mu ilişki olsa senın gıbı yarın mı yapsam diye düşünüyorum eşim dün baya gecikme yaşadı garibimE ert_es Cnm bende yüklüyorum takvimi bu şekilde değerlendirdimEki Görüntüle 2876338 Eki Görüntüle 2876338
Ovulasyon testi sevdasına susuzluktan kuruduğum içiin hep koyu bu araaValla işte bende ona şaşkınım biraz, iki aydır tam ayın 4 ünde geliyo. Bakalım bu sefer nolacak. İdrarınızın renginde koyulaşma oldu mu sizinde iki gündür suda içmeme rağmen koyulaştı benim normalde böyle değildir
Bugün ara ver istersen sperm kalitesi de artar yarını değerlendirirsinHemen hemen aynı zamanları değerlendirme yapmışız yumurtlamalı pembe günün son günü değilde bir sonraki günü değerlendirmişsin. Benim bugun o son gun aceba bugun mu ilişki olsa senın gıbı yarın mı yapsam diye düşünüyorum eşim dün baya gecikme yaşadı garibim
Evet evet eşime sürpriz olsun diye 2 dk gidip geldim bilsem hastaneye giderdim bana dert olduAsm de mi verdin cnm bende yarın verecem
Asm de bugun verdiysen yarin anca cikar canim zamanin varsa hastaneye koosEvet evet eşime sürpriz olsun diye 2 dk gidip geldim bilsem hastaneye giderdim bana dert oldu
Aminn kuzum inşallahYaa canim bnim bi de bizi dert etme hersey Allah tan hastalik da saglik da . Elbet bir gun care bulacagiz. Herseyin zamani vardir umarim hepimiz yavrucuklarimizi aliriz kucagimiza
Bnde burda gordum vallabak intte de soyle bisi var foto ekliyorum
Kız bende bata 2 temmuz dedm ama benmde 17 sinde catladı o zaman batım benimde öyle
Eşime sürpriz yapayım diye hastane uzak biraz asm.ye gideyim dedimAsm de bugun verdiysen yarin anca cikar canim zamanin varsa hastaneye koos
Yok yaa daha hiçbir sey yok. Sen yapmiyor musun test bu ay?
Yapcam kız bugün değerlendirdik boşa test atmadım değerlendirdim zatenYok yaa daha hiçbir sey yok. Sen yapmiyor musun test bu ay?
Kan verdin mi sen canım sonucu çıkınca atar mısın? Bende yarın kan vereceğimAklında varmı bir sürpriz cnm
İlk gebelik haberini mi alıyoruz:)Kan verdin mi sen canım sonucu çıkınca atar mısın? Bende yarın kan vereceğim