Gebeliğe Hazırlık Temmuz 2021 Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kız 17 haziran yumurtlamaysa bat 30 haziran- 1 temmuz olurr
Valla işte bende ona şaşkınım biraz, iki aydır tam ayın 4 ünde geliyo. Bakalım bu sefer nolacak. İdrarınızın renginde koyulaşma oldu mu sizinde iki gündür suda içmeme rağmen koyulaştı benim normalde böyle değildir

Yaa canim bnim bi de bizi dert etme hersey Allah tan hastalik da saglik da . Elbet bir gun care bulacagiz. Herseyin zamani vardir umarim hepimiz yavrucuklarimizi aliriz kucagimiza

Bu arada kızlar kızımda takvimim uygulamasıyla hamile kalmıştım bunda da takvimim uygulmasına göre ilişki yaşadım adetlerim 25 30 günler arasında

E ert_es Cnm bende yüklüyorum takvimi bu şekilde değerlendirdimEki Görüntüle 2876338 Eki Görüntüle 2876338
Hemen hemen aynı zamanları değerlendirme yapmışız yumurtlamalı pembe günün son günü değilde bir sonraki günü değerlendirmişsin. Benim bugun o son gun aceba bugun mu ilişki olsa senın gıbı yarın mı yapsam diye düşünüyorum eşim dün baya gecikme yaşadı garibim

Ovulasyon testi sevdasına susuzluktan kuruduğum içiin hep koyu bu araa

Bugün ara ver istersen sperm kalitesi de artar yarını değerlendirirsin

Bnde burda gordum valla bak intte de soyle bisi var foto ekliyorum

Tabi yazdıkların genelleme doğru ama mesela sadce bu hormonlarla polikistik tanısı konmuyor birde lh fsh içn kadının yaşı da önemli faktör. Seninki mesela hatırladığım kadarıyla lh fshdan biraz yüksek bu yumurtanın çatlamasına engel olup hamiliği engelliyor. O değerini doktorun görünce daha güzel cvplayacakır bütün herşeyi göz önünde tutarak

Yusra-61 canım gittinmi hastaneye progestan için

Geldim yaptırdım ama makina birşey mi yokmuş biraz uzun sürebilir dedi sonuç 1 hafta bile demeye getirdi hastaneyi ararsınız dedi zaten o vakite kadar adetim gelir hevesler kursakta geldim eve ama en azından kaçlarda değerim 21.gün onu öğrenmiş olacağım merağım gidecek.

ebru hanıma ovulasyon testlerini atıyodum şöyle bi bilgilendirici mesaj yollamış sizinle de paylaşıyım. yumurtlama günlerini değerlendirdiğimiz için, lekelenme, meme hassasiyeti, sancı falan olabilir diyo gebelik olsa da olmasa da.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…