Gebeliğe Hazırlık Temmuz 2021 Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bu ay ben geç yumurtladığımı düşünüyorum Adetlerim düzenlidir ama yumurtlama günü bahsedilen gibi sabit 14 değil kesinlikle
Aynen tabi ki değil değişiyor her ay aynı gün bile olmuyordur mevsimsel degisiklikler,beslenme düzeni,uykusuzluk , hayat tarzı etkiliyordur muhtemelen

Bnde burda gordum valla bak intte de soyle bisi var foto ekliyorum
Çok güzel bir bilgi oldu bu o zaman bende nasıl pko oluyor anlamıyorum değerim 1 küsüratlı çıkıyor böldüğümde bu nasıl bir hastalıktır anlamadım gitti

Kızlar benim bat tarihim 27 hazirandı ama bu ay geç yumurtlama oldu ve 16 Hazirandan 21 Hazirana kadar pik gördüm, 22 Haziranda çatladı.Șimdi ben ne zaman adet olucam?

Kızlar benim bat tarihim 27 hazirandı ama bu ay geç yumurtlama oldu ve 16 Hazirandan 21 Hazirana kadar pik gördüm, 22 Haziranda çatladı.Șimdi ben ne zaman adet olucam?
Çatlama günümüz aynı batlarimiz 5 temmuz. Ama bazen 1 2 gun oynadigi olabiliyomus

Aaa Suat Beyin eşi de Göztepe Medicalparkta Aynur Adeviye Ersahin
Ona da gittim ama uzak diye Suat beyle devam ettim, Beylikdüzünde oturunca metrobüsle gitmek kolaydı Bahçelievler şubesine

Yok kuzucum ya kilom da yok 55 kilo anca varim
Belki düşündüğün kadar kötü değildir o zaman canım, böyle şu derdim var diyen olunca çok içim acıyor.Kimimizde dert var çocuğu bulamıyoruz, kimimizde hiçbişey yok yine bulamıyoruz. Allah'ım yardım et inşallah biran önce bebeğimiz olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…