Bu lhfsh orani hakkinda bilgim yoktu hormonlara bakip iyi diyo drlar ama pkos goruntusu var iste. Dedigin gibi her ay farkli deger cikiyor bu orana gore kesin pkos um yada degilim diyemeyizÇok bilgim yok canım, şuan fsh 7 küsür lh 6 küsür bölünce 1 çıkıyor hormonun düzgün çalışıp çalışmadığını gösteriyor bunlar sonuçta hormon her ay değişir hiç takılmasonucun 1e yakın doktorda sonucuna güzel sorun yok demiştir zaten
Fsh değerin var ya canım onu lh değerine bölünce 1 ve üstü çıkması lazımmış, hani doktor diyor ya Lh Fsh tan büyük olmamalı diye konu bu aslında, değerlere çok takılma bunlar sadece hormon her ay değişiyor arada uçurum bir fark yoksa sorun değil
Eğer engel olacak yerde olsaydı uyarırdı demek ki kafana takmana gerek yok canımGebe filan kalamazsin gbi bişey demedi ameliyatlık değil duphaston kullan regl olacaksın dedi adet bitimine yakında tekrar gidecem inşallah sıkıntı olmaz
Anlattım canım, hani diyoruz ya lh fshtan büyük olmamalı konu o, bu hormona bakılmış sebebi düzgün çalışıyor mu çalışmıyor mu onun kontrolü arada afaki bir fark olmadıktan sonra doktor "güzel" diyip geçiyor.
Benim pko olduğum dönemde lh çok yüksekti kuzum fsh çok düşüktü.Şuan düzeldi şükür, bunlar hormon doktor gerek görürse basit bir ilaçla dengeye sokar ama senin ki iyi gibi zatenBnde burda gordum vallabak intte de soyle bisi var foto ekliyorum
banada en son gittiğim doktor takılma bu kadar kan testi değerlerine onlar sürekli değişir dedi valla tez zamanda inş kavuşalım bebişimizePkos lar cesitli belirtileri yasiyo zaten kimisinde var olan kimisinde yok. Bnde adet duzensizligi pkos goruntusu falan var mesela cok dr a gittim ultrasonda gorunuyor. sadece lh fsh orani ilk defa duydum oda zaten net bisey degil arkadaslarin dedigi gibi adet doneminde cok değişiyormuş.
Yok bence değilsin zatenBu lhfsh orani hakkinda bilgim yoktu hormonlara bakip iyi diyo drlar ama pkos goruntusu var iste. Dedigin gibi her ay farkli deger cikiyor bu orana gore kesin pkos um yada degilim diyemeyiz
Cok sukur duzelmis bazen zorluyor bizi hormoncuklarimizBenim pko olduğum dönemde lh çok yüksekti kuzum fsh çok düşüktü.Şuan düzeldi şükür, bunlar hormon doktor gerek görürse basit bir ilaçla dengeye sokar ama senin ki iyi gibi zaten
Bn evlendikten sonra hangi dr a gittiysem pkos dedi canim. Hormonlar iyi olabilir ama adet duzensizligim bundan dolayi yumurtlama sorunu , ultrasonda bir sürü olgunlaşmamış yumurtaciklar, tuylerim asiri hizli uzar buda belirtilerinde varmis. 2 yildir da olmuyor bebis ugrasiyorum iste hayirlisi insallahYok bence değilsin zatenbende pkos tanısı 2 3 bölümde ayrıntılı tahlil sonunda koyuldu, endokrine falanda gittim. İçini ferah tut canım sonucun güzel, ama doktora özellikle sor sonucumda bir sorun var mı diye emin ol yok diyecek ve sağlıkla bebiş kucağına alacaksın
İnşallah cnm bisey demedi ama çikolata kisti var diyince moralim bozulduEğer engel olacak yerde olsaydı uyarırdı demek ki kafana takmana gerek yok canım
Bugün öğrendim foto yüklemeyi 2 foto yüklemişimE ert_es Cnm bende yüklüyorum takvimi bu şekilde değerlendirdimEki Görüntüle 2876338 Eki Görüntüle 2876338
Kilon var mı peki? Ben büyük ölçüde diyetisyene gitmem sayesinde kurtuldumBn evlendikten sonra hangi dr a gittiysem pkos dedi canim. Hormonlar iyi olabilir ama adet duzensizligim bundan dolayi yumurtlama sorunu , ultrasonda bir sürü olgunlaşmamış yumurtaciklar, tuylerim asiri hizli uzar buda belirtilerinde varmis. 2 yildir da olmuyor bebis ugrasiyorum iste hayirlisi insallah
Cnm sadece kasık ağrısı var başka hiç belirti yok şimdi ama kasık ağrısını 3 4 gündür yaşıyorum batan cinste bir ağrıHayırlı olsun canım benim ne gibi belirtiler var
cnm hangi doktora gidiyorsun öğrenebilir miyimKilon var mı peki? Ben büyük ölçüde diyetisyene gitmem sayesinde kurtuldum
İstanbuldaysan doktorumu önerebilirim
Kızlar benimde 4 temmuz. Ovülasyon testine göre 17 haziranda yumurtlama gerçekleşti, uygulamaya göre 20 siydi ama değerlendiremedik beklemedeyim pek bi semptom yok arada kasık ağrısı hariçbenim bat 4 temmuz oldu güncel olarak kuzu ama olsun peş peşe sıralancaz hepimizzz
Kız 17 haziran yumurtlamaysa bat 30 haziran- 1 temmuz olurrKızlar benimde 4 temmuz. Ovülasyon testine göre 17 haziranda yumurtlama gerçekleşti, uygulamaya göre 20 siydi ama değerlendiremedik beklemedeyim pek bi semptom yok arada kasık ağrısı hariç
Kız bende bata 2 temmuz dedm ama benmde 17 sinde catladı o zaman batım benimde öyleKız 17 haziran yumurtlamaysa bat 30 haziran- 1 temmuz olurr
Evet ben de öyle hesaplıyorum,okurken senin gibi düşündüm. Benim bu ayın 16 sı yumurtlama görünüyordu değerlendirme oldu ama bence19 unda yumurtladım akıntıdan anladığım kadarıyla o günde değerlendirme olmadı. Ümitli değilim bu aydanKız 17 haziran yumurtlamaysa bat 30 haziran- 1 temmuz olurr