Gebeliğe Hazırlık Temmuz 2021 Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bu lhfsh orani hakkinda bilgim yoktu hormonlara bakip iyi diyo drlar ama pkos goruntusu var iste. Dedigin gibi her ay farkli deger cikiyor bu orana gore kesin pkos um yada degilim diyemeyiz

H HTCNM canim bu neyi gosteriyor @Yusra30 Bu arkadas iste
Fsh değerin var ya canım onu lh değerine bölünce 1 ve üstü çıkması lazımmış, hani doktor diyor ya Lh Fsh tan büyük olmamalı diye konu bu aslında, değerlere çok takılma bunlar sadece hormon her ay değişiyor arada uçurum bir fark yoksa sorun değil geçen aylarda lh fshtan 2 3 değer fazla çıkıyordu ona rağmen doktor güzel diyip geçiyordu.Önemli olan şu atıyorum LH 18 çıkar FSH 3 böyle olmamalı

Haticeeeeee H HTCNM ne diyor bu arkadaşımız ona sen birşey demişsin ama ben olayı çözemedim seni açıklamaya bekliyorm
Anlattım canım, hani diyoruz ya lh fshtan büyük olmamalı konu o, bu hormona bakılmış sebebi düzgün çalışıyor mu çalışmıyor mu onun kontrolü arada afaki bir fark olmadıktan sonra doktor "güzel" diyip geçiyor.

Bnde burda gordum valla bak intte de soyle bisi var foto ekliyorum
Benim pko olduğum dönemde lh çok yüksekti kuzum fsh çok düşüktü.Şuan düzeldi şükür, bunlar hormon doktor gerek görürse basit bir ilaçla dengeye sokar ama senin ki iyi gibi zaten

banada en son gittiğim doktor takılma bu kadar kan testi değerlerine onlar sürekli değişir dedi valla tez zamanda inş kavuşalım bebişimize

Bu lhfsh orani hakkinda bilgim yoktu hormonlara bakip iyi diyo drlar ama pkos goruntusu var iste. Dedigin gibi her ay farkli deger cikiyor bu orana gore kesin pkos um yada degilim diyemeyiz
Yok bence değilsin zaten bende pkos tanısı 2 3 bölümde ayrıntılı tahlil sonunda koyuldu, endokrine falanda gittim. İçini ferah tut canım sonucun güzel, ama doktora özellikle sor sonucumda bir sorun var mı diye emin ol yok diyecek ve sağlıkla bebişini kucağına alacaksın

Son düzenleme:
Benim pko olduğum dönemde lh çok yüksekti kuzum fsh çok düşüktü.Şuan düzeldi şükür, bunlar hormon doktor gerek görürse basit bir ilaçla dengeye sokar ama senin ki iyi gibi zaten
Cok sukur duzelmis bazen zorluyor bizi hormoncuklarimiz

Bn evlendikten sonra hangi dr a gittiysem pkos dedi canim. Hormonlar iyi olabilir ama adet duzensizligim bundan dolayi yumurtlama sorunu , ultrasonda bir sürü olgunlaşmamış yumurtaciklar, tuylerim asiri hizli uzar buda belirtilerinde varmis. 2 yildir da olmuyor bebis ugrasiyorum iste hayirlisi insallah

Kilon var mı peki? Ben büyük ölçüde diyetisyene gitmem sayesinde kurtuldum
İstanbuldaysan doktorumu önerebilirim

Kız 17 haziran yumurtlamaysa bat 30 haziran- 1 temmuz olurr
Evet ben de öyle hesaplıyorum,okurken senin gibi düşündüm. Benim bu ayın 16 sı yumurtlama görünüyordu değerlendirme oldu ama bence19 unda yumurtladım akıntıdan anladığım kadarıyla o günde değerlendirme olmadı. Ümitli değilim bu aydan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…