Gebeliğe Hazırlık Temmuz 2021 Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
ebru hanıma ovulasyon testlerini atıyodum şöyle bi bilgilendirici mesaj yollamış sizinle de paylaşıyım. yumurtlama günlerini değerlendirdiğimiz için, lekelenme, meme hassasiyeti, sancı falan olabilir diyo gebelik olsa da olmasa da.
Ebru Hanım dediğiniz kişi kim?

Düşünüyorum canım bulurum inşallah varsa fikriniz alayım
Bende düşünüyorum cnm ilk kızımda test yaptığım gün tulum almıştım testide kalpli bir kutunun içine koymuştum sevgililer gününde öğrenmiştim sevgililer günü hediyesi olarak vermiştim bunda bilmiyorum valla ne yapsam diye

Neyse senın gecmis gitmis artık yap testini🤭🤭
Yapamadım ya bugunde arkadaslarla görüştük halen onlarlayim ama elendim kesin bu ay ben suan belim cok kotu regl olacakmisim gibi
İnşallah müjde verirsin 😘
Insallah canim sende nedir durumlar
Canım naptın ya ben senin nickini etiketleyemedim 😅 olmadı. Var mı bi belirti
Yok canim ya pek fazla belirtim olmadi benim kasıklarim ısırıyor gibi oldu o kadar yani suandada belim cok kotu hasta olcam sanki sen nasılsın

Kuzum batiniza kaç gün kala kan tahlili verdiniz siz ve sonuç ciktimi 🤫❤️💪🥰
Batım bugün ovulasyona göre ama takvime göre 2 gün var canım
Sonucum Çıkmadı asm.de uzun zamanda çıkıyor
Klasik klastır diyorum o zmn☺️
Benimki düz adam bu sefer düz söylemeyeyim dedim ama patikten falan duygulanmaz en azından komik olsun istiyorum 🤭
Bende düşünüyorum cnm ilk kızımda test yaptığım gün tulum almıştım testide kalpli bir kutunun içine koymuştum sevgililer gününde öğrenmiştim sevgililer günü hediyesi olarak vermiştim bunda bilmiyorum valla ne yapsam diye
Ben ilkinde telefonda söylemiştim mecburen😁

Cnm sanki sende de hayalet çizgi vardı ne yaptın yaptın mı sonradan
Evde sadece bir tane erken gebelik testi vardi dün yaptım iste kaset teste hemen çıkmaz diye düşünüyorum erken gebelikte bile silik çizgi çıktıysa onda adetten sonra çıkıyor o yüzden beklemedeyim 4 gün kaldı iste pazartesi günü normal kaset test yaparım acile gitmekte istemiyorum suan eşime söylesem çok heveslenecek şimdi bat geçsin tam emin olmak istieuieum yaaa erken gebelik testi sonuçta yanı sen ne yaptın canjm 💋🥰

X