Gebeliğe Hazırlık Temmuz 2021 Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Peki sen de belirtiler neydi kabizlik oldumu canım sağ sol kasik agrilari falan tuvalete çıkamıyorum yaaa

Benim bata 4 gün var cnm ben bugün yaptım sayfaya da yükledim inş gebelik var cnm

Peki sen de belirtiler neydi kabizlik oldumu canım sağ sol kasik agrilari falan tuvalete çıkamıyorum yaaa
Bende kabızlık olmadı ama ilk gebelikte de olmamıştı
Kasık batması var ilk gebelikte de olan ve yorgunluk hali.
Bunda bir de mide bulantısı da var

Ay ama durun sonucum çıksın ben kaset testlere pek güvenemiyorum hemen havaya girmim

Kızlar batıma 5 gün var göğüs ağrım hafifledi ama bugün birşey farkettim göğüs ucundaki halka büyümüş sizde de varmı

Hadi ya regl mı geliyo acaba ben yeni başladım yumurtlama günlerim yeni geliyor değerlendirmelere başladık bakalım hayırlısı olsun hakkımızda

Aynen pkos zaten usg görüntüde killanma adet düzensizliği falanlar filanlar yeterli yani bu oran bni de karistirdi o zamn bn pkos değilim 0.8 li cikiyo
Kiz bu tahlile göre degildir sadcee dendiği gibi hep degisiyor hormon değerleri ben sadece merak ettim sordum nette yazana baktık ama bilemeyiz tabi doktor bilir doktor ne diyorsa ona bakmak lazim

Ben de mi alsam kiz=) bir daha araştıralım yine de

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…