- 25 Ocak 2021
- 760
- 581
- 32
O zaman başka şeylerBaba zaten
Dönüp ben babayim zaten der
Ben de bilmiyorum nette bulduğumu attim sizde bi araştırın netten=)
Peki sen de belirtiler neydi kabizlik oldumu canım sağ sol kasik agrilari falanBatım bugün ovulasyona göre ama takvime göre 2 gün var canım
Sonucum Çıkmadı asm.de uzun zamanda çıkıyor
Benimki düz adam bu sefer düz söylemeyeyim dedim ama patikten falan duygulanmaz en azından komik olsun istiyorum
Ben ilkinde telefonda söylemiştim mecburen
Kiz belirtin var mi=)Baba zaten
Dönüp ben babayim zaten der
Benim bata 4 gün var cnm ben bugün yaptım sayfaya da yükledim inş gebelik var cnmEvde sadece bir tane erken gebelik testi vardi dün yaptım iste kaset teste hemen çıkmaz diye düşünüyorum erken gebelikte bile silik çizgi çıktıysa onda adetten sonra çıkıyor o yüzden beklemedeyim 4 gün kaldı iste pazartesi günü normal kaset test yaparım acile gitmekte istemiyorum suan eşime söylesem çok heveslenecek şimdi bat geçsin tam emin olmak istieuieum yaaa erken gebelik testi sonuçta yanı sen ne yaptın canjm
Çok var ama bu ay hiç ihtimal vermedimKiz belirtin var mi=)
Ay masallah canimÇok var ama bu ay hiç ihtimal vermedim
Kusuyorum zaten
Öğlen uykusuna başladım falan
Bi de 1 haftadır sol kasigimda batma vardı
Bende kabızlık olmadı ama ilk gebelikte de olmamıştıPeki sen de belirtiler neydi kabizlik oldumu canım sağ sol kasik agrilari falantuvalete çıkamıyorum yaaa
Hadi ya regl mı geliyo acabaYapamadım ya bugunde arkadaslarla görüştük halen onlarlayim ama elendim kesin bu ay ben suan belim cok kotu regl olacakmisim gibi
Insallah canim sende nedir durumlar
Yok canim ya pek fazla belirtim olmadi benim kasıklarim ısırıyor gibi oldu o kadar yani suandada belim cok kotu hasta olcam sanki sen nasılsın
Kiz bu tahlile göre degildir sadcee dendiği gibi hep degisiyor hormon değerleri ben sadece merak ettim sordum nette yazana baktık ama bilemeyiz tabi doktor bilir doktor ne diyorsa ona bakmak lazimAynen pkos zaten usg görüntüde killanma adet düzensizliği falanlar filanlar yeterli yani bu oran bni de karistirdi o zamn bn pkos değilim 0.8 li cikiyo
Test yaptın mı canım?Reglin üzerinden 15 gün geçti hala yumurtlama yok bende galiba yumurtlayamicam
Canım valla öyle bişey ki kist miyom polip bi dünya şey var nelerle uğraşıyoruz kadın olmak çok zor moralini hiç bozma bişey olmaz Allah’ın izniyleİnşallah cnm bisey demedi ama çikolata kisti var diyince moralim bozuldu
Ben de mi alsam kiz=) bir daha araştıralım yine deBen kadın doğumcuma sordum infolic alayım mı diye sende pko yok onun yerine prowomen al dedi WhatsApp dan yazistik yani yazmadi zaten bunlari devlet ödemiyor çok pahalı ilaclar... Ben bu ay prowomen kullandım haftaya gebelik testi yapacağım eğer hamiş değilsem infolic gidip eczaneden alacagim çünkü pko olmayan da kullanabilirmis... Bu ay bir arkadaşım kullandı ve kaldı
?@Sevda2611 @Narence06 kızlar BAT gününüz durumunuz nedir hayirlisi olsun insallah?
Regli oldu canimKızlar ben bu sabah elendimHali
Bu aydan çok ümitliydim nedense yarın gidip testlerimi yaptırırım eşim de m.tese ye hazırlancak muhtemelen dua edin en azından tüp bebekle evlat sahibi olabilelim
Evet sabah oldum malesefRegli oldu canim