- 12 Kasım 2010
- 4.424
- 4.106
Sen adetken benim bitmişti ama bat 30 bu işler ne kadar bireyselKız bende bata 2 temmuz dedm ama benmde 17 sinde catladı o zaman batım benimde öyle
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sen adetken benim bitmişti ama bat 30 bu işler ne kadar bireyselKız bende bata 2 temmuz dedm ama benmde 17 sinde catladı o zaman batım benimde öyle
17 yi 1 kabul ediyorsakk 30 haziran oluyoooKız bende bata 2 temmuz dedm ama benmde 17 sinde catladı o zaman batım benimde öyle
Benim 13.günde çatladı çünkü kuzumSen adetken benim bitmişti ama bat 30 bu işler ne kadar bireysel
Bu ay ben geç yumurtladığımı düşünüyorum Adetlerim düzenlidir ama yumurtlama günü bahsedilen gibi sabit 14 değil kesinlikleBenim 13.günde çatladı çünkü kuzum
Aynen tabi ki değil değişiyor her ay aynı gün bile olmuyordur mevsimsel degisiklikler,beslenme düzeni,uykusuzluk , hayat tarzı etkiliyordur muhtemelenBu ay ben geç yumurtladığımı düşünüyorum Adetlerim düzenlidir ama yumurtlama günü bahsedilen gibi sabit 14 değil kesinlikle
Çok güzel bir bilgi oldu bu o zaman bende nasıl pko oluyor anlamıyorum değerim 1 küsüratlı çıkıyor böldüğümde bu nasıl bir hastalıktır anlamadım gittiBnde burda gordum valla bak intte de soyle bisi var foto ekliyorum
Çatlama günümüz aynı batlarimiz 5 temmuz. Ama bazen 1 2 gun oynadigi olabiliyomusKızlar benim bat tarihim 27 hazirandı ama bu ay geç yumurtlama oldu ve 16 Hazirandan 21 Hazirana kadar pik gördüm, 22 Haziranda çatladı.Șimdi ben ne zaman adet olucam?
Çatlamadan 14 gün sonra mı adet olucam yaniÇatlama günümüz aynı batlarimiz 5 temmuz. Ama bazen 1 2 gun oynadigi olabiliyomus
sağolasın cnmMedikalpark bahçelievler şubesi Suat Süphan Erşahin canım
Aynen yani gecen ay benim öyle oldu çatlamaya 1 dedim 14.gün regl oldumÇatlamadan 14 gün sonra mı adet olucam yani
Aaa Suat Beyin eşi de Göztepe Medicalparkta Aynur Adeviye ErsahinMedikalpark bahçelievler şubesi Suat Süphan Erşahin canım
4 5 temmuz sanırıımKızlar benim bat tarihim 27 hazirandı ama bu ay geç yumurtlama oldu ve 16 Hazirandan 21 Hazirana kadar pik gördüm, 22 Haziranda çatladı.Șimdi ben ne zaman adet olucam?
Yok kuzucum ya kilom da yok 55 kilo anca varimKilon var mı peki? Ben büyük ölçüde diyetisyene gitmem sayesinde kurtuldum
İstanbuldaysan doktorumu önerebilirim
Ona da gittim ama uzak diye Suat beyle devam ettim, Beylikdüzünde oturunca metrobüsle gitmek kolaydı Bahçelievler şubesineAaa Suat Beyin eşi de Göztepe Medicalparkta Aynur Adeviye Ersahin
Belki düşündüğün kadar kötü değildir o zaman canım, böyle şu derdim var diyen olunca çok içim acıyor.Kimimizde dert var çocuğu bulamıyoruz, kimimizde hiçbişey yok yine bulamıyoruz. Allah'ım yardım et inşallah biran önce bebeğimiz olurYok kuzucum ya kilom da yok 55 kilo anca varim