- 25 Ağustos 2017
- 5.007
- 6.917
Ebru Hanım dediğiniz kişi kim?ebru hanıma ovulasyon testlerini atıyodum şöyle bi bilgilendirici mesaj yollamış sizinle de paylaşıyım. yumurtlama günlerini değerlendirdiğimiz için, lekelenme, meme hassasiyeti, sancı falan olabilir diyo gebelik olsa da olmasa da.
instagramda birgebeningunlugu ebru ceylanEbru Hanım dediğiniz kişi kim?
Ovulasyon test sonuçlarını yolluyorsunuz yorumluyor mu?instagramda birgebeningunlugu ebru ceylan
evet aynen kendisinden almış olmasanız da yardımcı oluyorOvulasyon test sonuçlarını yolluyorsunuz yorumluyor mu?
1 temmuzda ak koyun kara koyun belli olcak baslıktaBenim de bat 1 Temmuz o zamana baya yığılma olacak nasibimizde ne varsa onu yaşayacağız
Düşünüyorum canım bulurum inşallah varsa fikriniz alayımAklında varmı bir sürpriz cnm
Yok cnm yarın inş verecem sen test yapmışmıydınKan verdin mi sen canım sonucu çıkınca atar mısın? Bende yarın kan vereceğim
Kendisi de mi satıyor vay be:)evet aynen kendisinden almış olmasanız da yardımcı oluyor
Ben hep hamile kalırsam kutu içerisinde bebek patiği ile haber vermek isterim:) bebek bezi hediye çekilişi de olabilirDüşünüyorum canım bulurum inşallah varsa fikriniz alayım
O çok alisilagelmis yaBen hep hamile kalırsam kutu içerisinde bebek patiği ile haber vermek isterim:) bebek bezi hediye çekilişi de olabilir
Kuzum batiniza kaç gün kala kan tahlili verdiniz siz ve sonuç ciktimiEvet evet eşime sürpriz olsun diye 2 dk gidip geldim bilsem hastaneye giderdim bana dert oldu
Klasik klastır diyorum o zmnO çok alisilagelmis ya
AminSorun yoktur o zaman canım Allah bir an önce güzel haberler almanı sağlasın inşallah
Amin insallah hepimizeSorun yoktur o zaman canım Allah bir an önce güzel haberler almanı sağlasın inşallah
Sende bir anda baba olacaksın de ama esin filme. Daldığında DiyebilirsinO çok alisilagelmis ya
Bende düşünüyorum cnm ilk kızımda test yaptığım gün tulum almıştım testide kalpli bir kutunun içine koymuştum sevgililer gününde öğrenmiştim sevgililer günü hediyesi olarak vermiştim bunda bilmiyorum valla ne yapsam diyeDüşünüyorum canım bulurum inşallah varsa fikriniz alayım
Cnm sanki sende de hayalet çizgi vardı ne yaptın yaptın mı sonradanKuzum batiniza kaç gün kala kan tahlili verdiniz siz ve sonuç ciktimi
Yapamadım ya bugunde arkadaslarla görüştük halen onlarlayim ama elendim kesin bu ay ben suan belim cok kotu regl olacakmisim gibiNeyse senın gecmis gitmis artık yap testini
Insallah canim sende nedir durumlarİnşallah müjde verirsin
Yok canim ya pek fazla belirtim olmadi benim kasıklarim ısırıyor gibi oldu o kadar yani suandada belim cok kotu hasta olcam sanki sen nasılsınCanım naptın ya ben senin nickini etiketleyemedimolmadı. Var mı bi belirti
Baba zatenSende bir anda baba olacaksın de ama esin filme. Daldığında Diyebilirsin
Batım bugün ovulasyona göre ama takvime göre 2 gün var canımKuzum batiniza kaç gün kala kan tahlili verdiniz siz ve sonuç ciktimi
Benimki düz adam bu sefer düz söylemeyeyim dedim ama patikten falan duygulanmaz en azından komik olsun istiyorumKlasik klastır diyorum o zmn
Ben ilkinde telefonda söylemiştim mecburenBende düşünüyorum cnm ilk kızımda test yaptığım gün tulum almıştım testide kalpli bir kutunun içine koymuştum sevgililer gününde öğrenmiştim sevgililer günü hediyesi olarak vermiştim bunda bilmiyorum valla ne yapsam diye
Evde sadece bir tane erken gebelik testi vardi dün yaptım iste kaset teste hemen çıkmaz diye düşünüyorum erken gebelikte bile silik çizgi çıktıysa onda adetten sonra çıkıyor o yüzden beklemedeyim 4 gün kaldı iste pazartesi günü normal kaset test yaparım acile gitmekte istemiyorum suan eşime söylesem çok heveslenecek şimdi bat geçsin tam emin olmak istieuieum yaaa erken gebelik testi sonuçta yanı sen ne yaptın canjmCnm sanki sende de hayalet çizgi vardı ne yaptın yaptın mı sonradan