Gebeliğe Hazırlık Temmuz 2021 Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ben yaş olarak ekimde 39 olucam bu beni endişelendiriyor temmuzda 2 yıllık evli olucam bakalım
Bende ekimde 40 olucam temmuzda 1 yil evli olucam asla umitsiz olmak yok ben evliligimin 4. Ayinda dis gebelik gecirdim doktorum cok rahat bi adam ben cocugum olmayacak dimi yaslandim da dedigim zaman of dramatize etme olayi ne yaslisi 46 yasinda dogal yoldan gebe olan hastam oluyo dedi de biraz icime su serpti bana tup bebegi bile hayir simdi degil once dogal dedi eylule kdr hamilelik olmazsa bakicaz dedi sakin kendini uzme Allah var ol deyince olur insallah mujdemizi verir bize de Rabbim

İnşallah bende onun gibi şanslı olurum bir evladım olur benimde
Benim ilk bebek bu arada
Bu arada kayinvalidem 38 ve 41 yasinda 2 tekne kazintisi dogurmus minnos gorumcelerim var benim:) ona endiselerimi soyledigimde kizim sacmalama 40 yas ne ki diyip duruyor kendimi genc kiz gibi hissediyorum

Hmmm bende bi an korktum acaba ondan mı ilk 3 ay olmadı diye düşündüm. Sperm problemi olduğunu sanmıyorum böyle devam o zaman. Bu arada aşılar 25 yaşa kadar düştü. Siz aşı olmayı düşünüyor musunuz?

Eğer ki yumurtlamaysa bu 3. Olacak bu ay, ki öyle bir şey olmaz sanırım gebelik testi var elimde ama onu az gün kala ya saklıyorum, ovuslayon testi var bir sürü. Bir kaç gün arka arkaya yapayım
3. Yumurtlama olmaz. Hamile olabilirsin o zaman hergün ovulasyonla hayatına heyecan kat ehehe. Hadi insallah 3-4 gün sonra hcgde çift çizgini görürüz.

Beni de ekler misiniz yaş 27 deneme süresi 2 ay, Bat 26 Haziran

Kız hemen öğrenelim hangi spormuş. Bizim adamları da gönderelim
Yüzme, bisikletle ilgileniyor. Saatlerce durmadan yüzmeye bayılır, bu güne kadar bisikletle binlerce km yapmıştır. Uzun yola bayılır. Eskiden de tekvandocuymuş spor geçmişi baya var bir de squat, barfiks, şınav gibi hareketleri yapar. Normal yürüyüşleri filan saymıyorum

Nette yazan adet başlama gününden itibaren 12 günü baslanir teste
Sizler hemen regl biter bitmez mi başlıyorsunuz
Bu arada ovi testi kullanmayan var mı
Kuzum ben normalde 12. Gun pik gorurdum bu ay regl 5 gun surdu bittikten sonra 6. Gunu test yapmaya basladim 9. Gunu pik gordum takvim uygulamasina gore 20 haziranda yumurtlama gosterirken ben 16 haziranda yumurtladim regl gunumde degisti boylece tahmini insallah olmam ama olursam 30 haziranda regl olucam. Regl bitince teste baslamani tavsiye ederim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…