Gebeliğe Hazırlık Temmuz 2021 Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Valla bizde istek de tükenmekte. Haftada 1 yapsak yetiyor normalde. Yumurtlamada haftada 3 yapınca çok iyi bir şey başarmış hissi yaşıyoruz😅 gel hergün yapalım desem evden kaçabilir. O bana dese ben de durmam kaçarim 😅
Biz 10 aylık evliyiz haftada 3 4 gün oluyor ama bana şuan az gelmeye başladı ahaha genckadini görünce şimdi adamı darlarım ben az sevisiyoz diye😅 libido önemli sportmen olmasada olur 😂

İlla evlendigimizde mi sevişcez kızım🤣🤣🤣 anaa bizim kocamla 9 senelik bi sevgili geçmişimiz var, 11 aydırda evliyiz.:))
Bizde aynıyız sizle 8 yıl sevgili 10 ay evlilik 😀 ay ben çok saf hissettim şuan kendimi biz 8 yıl hiç öyle düşünmemiştik tabi ben o zamanlar deyse hamile kalıncak sandığım için 😂😂😂

O kadar haklısın ki 6 aydır yaptığım gebelik testinin haddi hesabı yok bi de negatif görünce kesin geç döllenmedir diyip kendini kandırmak yok mu 😂 en kötüsü de adet olunca üstüne görme diye kendini ikna etmeye çalışmak 😂 bu süreç beni hepten şizofrenleştirdi 😂
Bizimde yüzümüz güler mi be 😂 sen nasıl değerlendirdim kuzum ? Kaçıncı gün yumurtladım hep ebrucum mu yapcam röportaj azda biz yapalım heheheh 😂

Istyosan bi ay öyle dene belki eşine 5 gün zor gelmez 😂🤭 aradaki farkı anlarsın 😂 3 gün peş peseyle 5 gün pesenin 😁 ben 5 güne çıkamadım daha yaşi 30 bile değil 😂😂😂
4.günü bebek demeden önce gördüm ama 5 i henüz denemedim bir deneyim önümüzdeki ay gerçi 5 gün üst üste evde kalmıyor çalışma şeklindne ötürü ama bak merak ettim şimdi😂

Merhabalar bende de daha önce hiç kist yoktu bu ay klomen kullandım birden 6cm kist olmuş belliydi zaten bu ay bir tuhaflık vardı doktor Yasmin kullan dedi ama kararsızım bitkisel tedavi varmı
Folikül kist mi dedi? Onlar kendiliğinden atılıyo bendede şubatta oldu ilişki sıradında sızlama ile anlıyorum ben olunca zaten adetlede atıldı

Kızlarr bata 7 gün var. Bugün öylesine nasıl çıkacak diye merak ettim ovulasyon testi yaptım, böyle sizce neden? Umutlanmalı mıyım hamilelik olabilir mi ki acaba 🙈🙈

Yumurtlamanın 10. Günü bata 7 gün var.

Eklentiler

• IMG_20210622_130754.jpg
    IMG_20210622_130754.jpg
    50,6 KB · Görüntüleme: 43
X