Gebeliğe Hazırlık Temmuz 2021 Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
O ne yaa. Koca diye terminatör mü aldın benimki tenis,bisiklet basket falan televizyondan izliyor. Gözü sporda ama gözle de çocuk yapilmiyor ki anacim

Yok düşünmüyoruz. Aşının şuan etkileri bile belli olmadı doktorlar bile bilmiyor kimisi korun kimisi korunma daha onlar bile aşının ne getiricegini bilmiyor. Ben hamile kalmaya uğraşıyorum bide aşıyı sokamam aklıma

3. Yumurtlama olmaz. Hamile olabilirsin o zaman hergün ovulasyonla hayatına heyecan kat ehehe. Hadi insallah 3-4 gün sonra hcgde çift çizgini görürüz.
İnşallahhh yumurtlamadan sonra bırakmıştım ovulasyonu şimdi devam koyu devam ederse direkt kan veririm 3 gün kala,inşallahhh hepimiz bu ay çift çizgiyi görelim

Başladım tabii ama henüz bişi yok. Daha çok erkenn. Bu sefer gün aşırı 1 hafta denemeye çalışacağım. Olmuyorsa da daha ne yapayım be olmuyor demektir
Ben başlamadım yine aynı yumurtlarız sen görünce haber et bana az kaldı testlerim boşa atmak istemiyorum 1 2 gün daha beklicem ben 11.Gün başlarım. Bencede gün aşırı yap bidahaki ay ovulasyon bitince bende hiç ovulasyonsuz gün aşırı yapicam

Bizim 4 gün üst üste oldu ondan önce de 1 boş 2 üst üste olmuş adam çalışıyor napim ben şimdi bugünü boş mu bıraksam o zaman

Bune kız sen bunları heryerde söyleme valla nazar değer ahahaaa
O ne yaa. Koca diye terminatör mü aldın benimki tenis,bisiklet basket falan televizyondan izliyor. Gözü sporda ama gözle de çocuk yapilmiyor ki anacim
Bizimkiler suyunu kendi koysa kafiii spora gerek yok

Bugün daha böyle

Eklentiler

• D1354E71-574C-428F-89CC-AC98549C6A2E.jpeg
    80,5 KB · Görüntüleme: 48
Folikül kist mi dedi? Onlar kendiliğinden atılıyo bendede şubatta oldu ilişki sıradında sızlama ile anlıyorum ben olunca zaten adetlede atıldı
Bilmiyorum isim vermedi bir kaç tane var dedi en büyüğü 6cm sağ yumurtalık da varmış

Daha önce öyle bir macun kullandım c life diye omu kist yaptı yoksa klomenmi bilmiyorum daha önce kaç doktora gittim yoktu birden çıktı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…