- 22 Mayıs 2021
- 512
- 384
Hangi şehirdesinizMalesef eşim askeri personel o yüzden devamlı evde olmuyor. Sadece ovülasyon haftasında her gün oluyor. Diğer zamanlarda da iki günde bir oluyor
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hangi şehirdesinizMalesef eşim askeri personel o yüzden devamlı evde olmuyor. Sadece ovülasyon haftasında her gün oluyor. Diğer zamanlarda da iki günde bir oluyor
O ne yaa. Koca diye terminatör mü aldın benimki tenis,bisiklet basket falan televizyondan izliyor. Gözü sporda ama gözle de çocuk yapilmiyor ki anacimYüzme, bisikletle ilgileniyor. Saatlerce durmadan yüzmeye bayılır, bu güne kadar bisikletle binlerce km yapmıştır. Uzun yola bayılır. Eskiden de tekvandocuymuş spor geçmişi baya var bir de squat, barfiks, şınav gibi hareketleri yapar. Normal yürüyüşleri filan saymıyorum
Ah bende bendee ama hevesim kursağımda kalcak diye çok ümitlenemiyorumkız baya koyuuu ümitleniyorum vallaa yaa
Ah ağzından bal damlıyor ama bence umutlanmayım ben daha 7 gün var yarın yapıp tekrar atayım inşallah hala koyu olurYaaa umutlandırmayım ama buna gebelik diyolarrr tekrar pik yapıncaaaa
sen dur ben senin yerine umutlanır olmazsa 2 katı üzülürüm motivasyonunu bozmadan test yapmaya devamkeee :dAh bende bendee ama hevesim kursağımda kalcak diye çok ümitlenemiyorum
Yok düşünmüyoruz. Aşının şuan etkileri bile belli olmadı doktorlar bile bilmiyor kimisi korun kimisi korunma daha onlar bile aşının ne getiricegini bilmiyor. Ben hamile kalmaya uğraşıyorum bide aşıyı sokamam aklımaHmmm bende bi an korktum acaba ondan mı ilk 3 ay olmadı diye düşündüm. Sperm problemi olduğunu sanmıyorum böyle devam o zaman. Bu arada aşılar 25 yaşa kadar düştü. Siz aşı olmayı düşünüyor musunuz?
İnşallahhh yumurtlamadan sonra bırakmıştım ovulasyonu şimdi devam koyu devam ederse direkt kan veririm 3 gün kala,inşallahhh hepimiz bu ay çift çizgiyi görelim3. Yumurtlama olmaz. Hamile olabilirsin o zaman hergün ovulasyonla hayatına heyecan kat ehehe. Hadi insallah 3-4 gün sonra hcgde çift çizgini görürüz.
Yerimmm seniii motivasyon önemli olumlu düşünelim olumlu olsunsen dur ben senin yerine umutlanır olmazsa 2 katı üzülürüm motivasyonunu bozmadan test yapmaya devamkeee :d
Ben başlamadım yine aynı yumurtlarız sen görünce haber et bana az kaldı testlerim boşa atmak istemiyorum 1 2 gün daha beklicem ben 11.Gün başlarım. Bencede gün aşırı yap bidahaki ay ovulasyon bitince bende hiç ovulasyonsuz gün aşırı yapicamBaşladım tabii ama henüz bişi yok. Daha çok erkenn. Bu sefer gün aşırı 1 hafta denemeye çalışacağım. Olmuyorsa da daha ne yapayım be olmuyor demektir
Bizim 4 gün üst üste oldu ondan önce de 1 boş 2 üst üste olmuş adam çalışıyor napim ben şimdi bugünü boş mu bıraksam o zaman3 güne sperm yetiyo 4 ve 5te kalmiyo sperm falan zaten onu yapicak adamda kalmiyo ortada ahahaa
Bende öyle yapıyorum adet olma günün bitti dediğin günlerden 15 gün sonraya geliyorsa doğru yerde bitirmiş ve ondan sonra yumurtlama olmamış demektir
Bune kız sen bunları heryerde söyleme valla nazar değer ahahaaaYüzme, bisikletle ilgileniyor. Saatlerce durmadan yüzmeye bayılır, bu güne kadar bisikletle binlerce km yapmıştır. Uzun yola bayılır. Eskiden de tekvandocuymuş spor geçmişi baya var bir de squat, barfiks, şınav gibi hareketleri yapar. Normal yürüyüşleri filan saymıyorum
Bizimkiler suyunu kendi koysa kafiii spora gerek yokO ne yaa. Koca diye terminatör mü aldın benimki tenis,bisiklet basket falan televizyondan izliyor. Gözü sporda ama gözle de çocuk yapilmiyor ki anacim
Kasette anca adet geçince çıkıyor ya galiba ben senden umutluydum. Gecikirsen yeniden yap bence canım25 Haziran bat kaset test yaptım negatif
Bugün daha böyleBen başlamadım yine aynı yumurtlarız sen görünce haber et bana az kaldı testlerim boşa atmak istemiyorum 1 2 gün daha beklicem ben 11.Gün başlarım. Bencede gün aşırı yap bidahaki ay ovulasyon bitince bende hiç ovulasyonsuz gün aşırı yapicam
Bu gece çalışıyosa boş bırak sabahı değerlendirirsiniz hem sabah spermler çok hareketli oluyormuşBizim 4 gün üst üste oldu ondan önce de 1 boş 2 üst üste olmuş adam çalışıyor napim ben şimdi bugünü boş mu bıraksam o zaman
Bilmiyorum isim vermedi bir kaç tane var dedi en büyüğü 6cm sağ yumurtalık da varmışFolikül kist mi dedi? Onlar kendiliğinden atılıyo bendede şubatta oldu ilişki sıradında sızlama ile anlıyorum ben olunca zaten adetlede atıldı
Cuma gelir gibi çok uzun surmücek senin yumurtlaman yine erken yumurtluyosun sen hepBugün daha böyle
Daha önce öyle bir macun kullandım c life diye omu kist yaptı yoksa klomenmi bilmiyorum daha önce kaç doktora gittim yoktu birden çıktıCanım bana doktor hayıt dedi ben hayıti kullanıyorum 3 ay sürücek. Civanperçemi demedi ama o da çok etkiliymis. Ben bide aslanpençesi içiyorum ama hayıt ayrı aslanpençesi ayrı karıştırıyorum. Beni düzene soktu bide hiç agrım kalmadı adet zamanlarında faydasını görüyorum kist noldu bilmiyorum tabi. Hayıtin suyu var hazır şekilde öyle al iciceksen daha etkiliymis aktar öyle dedi bana. Bana bide civanperçemi hayıt karışımı önerdi aktar doğal onu almadım markasını atayım sana internette satılıyor
Aaa bu benim yumurtam değil mi ya gelsin diye beklerken bana böyle bakıyo kesin içerden içerden hahahahahahO değil de kızlar kedimin içine cin kaçmiş olabilir mi