Gebeliğe Hazırlık Temmuz 2021 Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
eğlenceli bi topik oldu bakalım ayı kaç gebeyle kapatıcaz hepimizin olsun hepimizin hihihih
geçen ay o kadar komiktik kii görmen lazım birimiz ishal oluyor peşine hepimiz biri şişlik diyor akşama hepimiz 1er kilo almışız komple buraya ışınlandık tani sonunda: d garibim hamişler de ay bende yok bunlar kesin hamile değilim dedi dedi hamiş çıktı

Daha önce öyle bir macun kullandım c life diye omu kist yaptı yoksa klomenmi bilmiyorum daha önce kaç doktora gittim yoktu birden çıktı
Bazı aylar olabiliyor telaşlanmayın adetle atılıyor benimde 4 cm di veya mm tam hatırlamıyorum ama cm dir. Adetle geçti

Hahahahahah gözü seyiren kimse benim puanım ona yalnız

Aaa bu benim yumurtam değil mi ya gelsin diye beklerken baan böyle bakıyo kesin içerden içerden hahahahahah
Hahaha ayy yaa. Benim eşimde sperm hiz sorunu var. Diyordum adama seninkiler yumurtaya gitmiyor ki bilmemne. Bana dedi ki onunkiler bir güzel gidiyormuş ama yumurtam da bana benziyorsa ayy nerde kaldın seni bekliyoruz şurdaa tepkisi verince sperm kendini imha ediyormuş

Ayyyy arjenin miydi neydi onu kullansın adeta uçuruyoooo biz şuan l karnitin+ pharmaton + günde 6 yumurta + bca vs diğerlerini saymıcam artık kullanıyo bende folik ve d birde kanım düşüktü feramat kullanıyorum ev ecza deposu gibi

Cuma gelir gibi çok uzun surmücek senin yumurtlaman yine erken yumurtluyosun sen hep
Geçen ay 16. Gün oldu. 30. Gün adet gördüm. Benim normamde adet döngüm daha kısaydı. Mayısta ise 24. Gün adet gördüm. Kısa olunca güzel oluyor. Uzayinca içim bayiliyooor.

Adkdkdkks
ben belirti aramıyorum totem yaptım

Ay benimki de askeri personel yaa valla çilemiz kader ortağım öteki ay pik gününde nöbette görevde olacak diye ödüm kopuyor
Benimde benimdee Allah'tan bu ay pikte ve sonrasında yanımda da rahatım inşallah öteki aya kalmaz

O ne yaa. Koca diye terminatör mü aldın benimki tenis,bisiklet basket falan televizyondan izliyor. Gözü sporda ama gözle de çocuk yapilmiyor ki anacim
Hahahaha gerçekten öyle 12 saat uykusuz nöbette gelince hadi desem içinden terminatör çıkar asla hayır demez Demek ki sporla alakası çok fazla ben her erkek öyle sanıyordum

Daha önce öyle bir macun kullandım c life diye omu kist yaptı yoksa klomenmi bilmiyorum daha önce kaç doktora gittim yoktu birden çıktı
Ben klomenden korktum zaten burda kaç kiside okudum kist yaptı diye biride sen oldun. Ben bunu aldım hayıt sadece suyu 2 kaşık içiyorum. Bide günde 2 bardak aslanpençesi içiyorum. Beni rahatlattı böyle doğal şeyler bana iyi geliyo diğer ilaçları bünyem kaldırmıyor hassasım zaten. Sen bilirsin canm araştır internette birsürü bilgi var

Eklentiler

• 20210622_135410.jpg
    58,4 KB · Görüntüleme: 27
Hahahaha gerçekten öyle 12 saat uykusuz nöbette gelince hadi desem içinden terminatör çıkar asla hayır demez Demek ki sporla alakası çok fazla ben her erkek öyle sanıyordum
Yok canım tabi ki sporla alakası var. Benim eşimde hormon problemi olmuştu. Doktor dedi bunu ancak sporla düzeltebilirsin.

Hayıt suyunu oskar ödülüymüscesine kaldirdiğin için ben ikna oldum. Sen bu ay hamile kalacaksın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…