Gebeliğe Hazırlık Temmuz 2021 Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
benim arkadaşım kaldı bu şekilde. hiç fark etmemişler, kaza olabileceği de aklına gelmediği için ha oldum ha olucam derken regli 10 gün gecikince uyanıp teste gitmişti. bu arada ben de aynı şekilde 9 yıl o şekilde korunduk, olmadı.

Nasıl yani her gün birliktelik olmaması mı daha iyi? Biz her gün yapıyoruz eşim çok uzun yıllardır spor yapıyor belki onun etkisi vardır bilmiyorum ama her defasında boşalma oluyor hiç zorlanmıyoruz bu gebelik ihtimalini artırmaz mı?

Valla bizde aynı sekilde 9 yıl korunduk hiç öyle bir şey olmadı şans demek ki

Bende bu ayı boş geçmek istemiyorum zaten yeterince bekledik şu anda adetim 3 günü hâlâ sokulemedim hayıt tohumu Civan percemi testere dişli aslan pençesi otu hepsini karıştırıp içsem sakıncası olurmu acaba

cnm ben hiç bitkisel çay içmedim ama burda içen arkadaşlar var yardımcı olur birde bunları içip hormon değerleri değişenler var o yuzden ben hiç içmedim iç içme diyemem sana ama adetin sökülmesi için neden birsey vermedi sana doktor adet söktürücü kist masajını dene sen ebru ceylanın bak

İkisini karıştırıp mı içiliyor
Yok canım öyle içenlerde var bence tek iç karıştırma internetten araştır hayıt civanperçemi hepsi çıkıyor hangisini istersen kullanabilirsin ama doğum kontrol kullanma sakın gebelik dusunuyorsan

Canım zorlanma olmuyorsa senin eşinin yapısıyla alakalı sporla uğraşan birine tabiki zor gelmemesi doğal ben sıradan ortalama türk erkeği için konuştum spor yapıp proteinle beslenen düzenli bi erkek için 1 hafta üst üste de zor gelmez tabiki bu şekilde oluyosa doktorlar ara vermenize gerek Yok diyor.. sperm problemi olan erkeklere 1 gün ara verme şartı koyuyolar..

Ben kızımdan sonra hep öyle korundum kızım 5 yaşında bizde de hiç kaçak olmadı

Yok hiç birşey vermedi sökülmesi için hatta üstüne mi gördüm deyip Gebelik testinde ben istedim 6cm sizce cokmu buyuk

Yok canım öyle içenlerde var bence tek iç karıştırma internetten araştır hayıt civanperçemi hepsi çıkıyor hangisini istersen kullanabilirsin ama doğum kontrol kullanma sakın gebelik dusunuyorsan
Sizce hangisi etkilidir bilen varmı

dün akşamki çatlamadan emin olmak için son ovulasyon testimi de bugün yaparak kapanışı yaptım. 17 - 19 - 20 - 21 haziran değerlendirdik. eşim yarın akşama kadar yok zaten bugün son ihtimal olan gündü bence. şimdi bekleyişş...

Eklentiler

• 20210622_123312_mfnr.jpg
    130,5 KB · Görüntüleme: 30
Bizim adamlarda o sporu yapicak popo yok ahaha çok zor be nerde neyse benimkinin allahtan yaşı küçükte isteği var ama sportmenlik desen 0 beslenmede yetmiyor haliyle
Valla bizde istek de tükenmekte. Haftada 1 yapsak yetiyor normalde. Yumurtlamada haftada 3 yapınca çok iyi bir şey başarmış hissi yaşıyoruz gel hergün yapalım desem evden kaçabilir. O bana dese ben de durmam kaçarim

Sizce hangisi etkilidir bilen varmı
Canım bana doktor hayıt dedi ben hayıti kullanıyorum 3 ay sürücek. Civanperçemi demedi ama o da çok etkiliymis. Ben bide aslanpençesi içiyorum ama hayıt ayrı aslanpençesi ayrı karıştırıyorum. Beni düzene soktu bide hiç agrım kalmadı adet zamanlarında faydasını görüyorum kist noldu bilmiyorum tabi. Hayıtin suyu var hazır şekilde öyle al iciceksen daha etkiliymis aktar öyle dedi bana. Bana bide civanperçemi hayıt karışımı önerdi aktar doğal onu almadım markasını atayım sana internette satılıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…