- 24 Nisan 2021
- 2.225
- 2.276
- 38
Hadi gazanız mubarak olsundün akşamki çatlamadan emin olmak için son ovulasyon testimi de bugün yaparak kapanışı yaptım. 17 - 19 - 20 - 21 haziran değerlendirdik. eşim yarın akşama kadar yok zaten bugün son ihtimal olan gündü bence. şimdi bekleyişş...
Biz 10 aylık evliyiz haftada 3 4 gün oluyor ama bana şuan az gelmeye başladı ahaha genckadini görünce şimdi adamı darlarım ben az sevisiyoz diyeValla bizde istek de tükenmekte. Haftada 1 yapsak yetiyor normalde. Yumurtlamada haftada 3 yapınca çok iyi bir şey başarmış hissi yaşıyoruzgel hergün yapalım desem evden kaçabilir. O bana dese ben de durmam kaçarim
biz de evliliğimizin 6. ayında 10. yılımızı kutladık.İlla evlendigimizde mi sevişcez kızımanaa bizim kocamla 9 senelik bi sevgili geçmişimiz var, 11 aydırda evliyiz.:))
Bizde aynıyız sizle 8 yıl sevgili 10 ay evlilikİlla evlendigimizde mi sevişcez kızımanaa bizim kocamla 9 senelik bi sevgili geçmişimiz var, 11 aydırda evliyiz.:))
Ay siz çok yeni evlisiniz, bol bol sevişin tabiiBiz 10 aylık evliyiz haftada 3 4 gün oluyor ama bana şuan az gelmeye başladı ahaha genckadini görünce şimdi adamı darlarım ben az sevisiyoz diyelibido önemli sportmen olmasada olur
biz de evliliğimizin 6. ayında 10. yılımızı kutladık.
benim şu an 2,7 cm ama kanamam cok oldu ilaçtan benim cnm belkide daha büyüktü adetimde 3, gün kesilmiştiYok hiç birşey vermedi sökülmesi için hatta üstüne mi gördüm deyip Gebelik testinde ben istedim 6cm sizce cokmu buyuk
Hahaha biz pek saf değilmişizBizde aynıyız sizle 8 yıl sevgili 10 ay evlilikay ben çok saf hissettim şuan kendimi biz 8 yıl hiç öyle düşünmemiştik tabi ben o zamanlar deyse hamile kalıncak sandığım için
Bizimde yüzümüz güler mi beO kadar haklısın ki 6 aydır yaptığım gebelik testinin haddi hesabı yok bi de negatif görünce kesin geç döllenmedir diyip kendini kandırmak yok muen kötüsü de adet olunca üstüne görme diye kendini ikna etmeye çalışmak bu süreç beni hepten şizofrenleştirdi
4.günü bebek demeden önce gördüm ama 5 i henüz denemedim bir deneyim önümüzdeki ay gerçi 5 gün üst üste evde kalmıyor çalışma şeklindne ötürü ama bak merak ettim şimdiIstyosan bi ay öyle dene belki eşine 5 gün zor gelmezaradaki farkı anlarsın 3 gün peş peseyle 5 gün pesenin ben 5 güne çıkamadım daha yaşi 30 bile değil
Folikül kist mi dedi? Onlar kendiliğinden atılıyo bendede şubatta oldu ilişki sıradında sızlama ile anlıyorum ben olunca zaten adetlede atıldıMerhabalar bende de daha önce hiç kist yoktu bu ay klomen kullandım birden 6cm kist olmuş belliydi zaten bu ay bir tuhaflık vardı doktor Yasmin kullan dedi ama kararsızım bitkisel tedavi varmı
Birileri tatilden dönmüşValla ya sorma ben dayanamayıp 10.günde bi yoklucam testle
Ay yok kız saldım ben test mest yapmıyom gariBirileri tatilden dönmüşteste tam gaz devam mı
Işte bebek diyince adamlarda stres oluyo heralde istemicekleri tutuyo4.günü bebek demeden önce gördüm ama 5 i henüz denemedim bir deneyim önümüzdeki ay gerçi 5 gün üst üste evde kalmıyor çalışma şeklindne ötürü ama bak merak ettim şimdi
Ay siz çok yeni evlisiniz, bol bol sevişin tabii
Sanırım gerçekten öyle yaa . Geçen cupcupladıkIşte bebek diyince adamlarda stres oluyo heralde istemicekleri tutuyo
Çift çizgi yükleniyoooorrrrrrrAy yok kız saldım ben test mest yapmıyom garizaten birliktelik yaşadık 26 haziranda ilk gebelik testimi yapmaya baslıcam
Sevişme kısmında evlilik öncesi uzmanlaşmişlardir ya da acemi şansı diyelimevet anca sevişmeye alıştım zaten ilk aylar felaketti bu ilk aydan kalanlar daha sevişmeye adapte olmadan nasıl hamilelik düşünüyorlar onuda çözemedim