Gebeliğe Hazırlık Temmuz 2021 Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
aynen pko var, bu ay 5. ayımız ama ovulasyon testiyle 2. ay. hormonlarım normal aslında, kilo, sivilcelenme falan da yok. her ay ilaçsız regl de oluyorum ama regl olsan da yumurtlama her ay olmuyo tabi
Yumurtlamayı yakalarsan hamile kalırsın canım o zamn sen canını sıkma hiç en azından olayın belli olcak inşallah

Yarında tatilde olcam alkol falan alsam sıkıntı olamz herhalde ya olsa bile o daha dölleniyo olur muhtemelen
Yok canım olmaz...
Benimde köprüden önce son çıkış gibi hergün içesim var...
Hamile kalırsak en az 2 yıl alkol olmayacak hayatımızda
Hahahahhahahaha Kızım ne diyosun şimdiden mayo siparis verdim hahahahha
Yok artık... Hamile olsan karnının çıkması en az 3 ay.. Yaz bitecek zaten

Yumurtlamayı yakalarsan hamile kalırsın canım o zamn sen canını sıkma hiç en azından olayın belli olcak inşallah
Benimde 8.gunum lh testim silik çıkıyor ben anlamadım . geçen ayda böyle oldu böyle devam ederse kafayı yiycem .adetlerim düzenlidir.yumurtlamiyorum galiba ozaman adet nasıl oluyor

Benimde 8.gunum lh testim silik çıkıyor ben anlamadım . geçen ayda böyle oldu böyle devam ederse kafayı yiycem .adetlerim düzenlidir.yumurtlamiyorum galiba ozaman adet nasıl oluyor
28 günde bir oluyosan 14.gün yumurtlama olur daha çokkk erken ki canım

28 günde bir oluyosan 14.gün yumurtlama olur daha çokkk erken ki canım
Canım 26. Günde bir oluyorum 26 geçmez geçen ay hep silik çıktı bakalım bu ay başladım tekrar p tesi randevu aldım kontrol için sanırım benim testler sorunlu yada bende bir sorun var

Canım 26. Günde bir oluyorum 26 geçmez geçen ay hep silik çıktı bakalım bu ay başladım tekrar p tesi randevu aldım kontrol için sanırım benim testler sorunlu yada bende bir sorun var
12. Gün olur o zamn yumurtlama yani internetten bildiğim kadarıyla canım pazartesi tam büyümüş olur zaten doktorda tasdikler bnce

ALLAH RAZİ olsun canım.darisi sizin başınıza inşallah yumurta takibi yapmadım.ama.gun aşırı ilişki ve ilişkiden sonra hemen kalkmiyordum.bazi günler de sabah banyo yapmıştım
Canım merhaba hayırlı olsun bebişGün aşırı tüm ay boyunca mı denediniz yoksa sadece yumurtlama haftasında mı?

Zuhaha çok iyi bir tabir ya

Hatunlar nasilsinizzz?? Yazmicam sormicam beklicem dedim ama dayanamadim Dongum 26 gun benim. Ve aksamiyo cok sukur ne baslangici ne bitisi takvimde ne yazarsa o. Suan 16.gundeyim reglime 10 gun var. Yalniz 10 hazirandan beri alt karnimda agri var sanirim 12sinde catlama oldu. Agrim hala devam ediyor. Aci esigim yuksektir cok anlamam normalde agriyi siziyi ama kasiklarimda saglam sanci ve batma hissi var. Bel ve sirt agrisi akinti artisi oldu. Tansiyonum oynuyo gun icinde ve mutlaka 1 2 saat kestirmezsem gunu tamamlayamiyorum. Yalniz bunlari gebelik belirtisi olarak degerlendirmek icin biraz erken. Yine de kendimi alamiyorum acaba mi demekten. Siz ne dusunuyosunuz bi fikir verin bana

Herkesi ekledim eksik varsa etiketleyebilirsiniz kizlar

Ay inşallah bebistir canım herkesin belirtileri başka oluyor ama saydığına göre baya belirtin var bende geçen ay hiç belirti yoktu tutmadı.. belirti olması iyi bişey

Ay inşallah bebistir canım herkesin belirtileri başka oluyor ama saydığına göre baya belirtin var bende geçen ay hiç belirti yoktu tutmadı.. belirti olması iyi bişey

Insallah Allah nasip etmistir ama yok yere gaza gelmek istemiyorum bi yanim acaba diyo diger yanim hava degisimidir diye bahane uyduruyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…