Gebeliğe Hazırlık Temmuz 2021 Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Selam kızlar nasılsınız bakalım....
1haftadır girmiyorum unuttunuz mu yoksa beni :confused:
Biraz modum düşmüştü biraz aburda çok takılınca insan daha çok düşünüyor o yüzden girmedim..
15 haziranda pik gördüm aynı gün değerlendirdik.. Bakalım bekleyeceğiz şimdi..
Aslında asıl yumurtlamadan sonra çok düşünüyor insan..
Götün kaşınsa acaba belirtimi diye düşünüyor insan 😂😂😂
Hoşgeldin guzuum🤗🌸
Bende bugün piki gördüm değerlendireceğim bu ay hiç belirti aramayacagım kendime söz verdim🤣🤣

Hoşgeldin guzuum🤗🌸
Bende bugün piki gördüm değerlendireceğim bu ay hiç belirti aramayacagım kendime söz verdim🤣🤣
İki gün var aramızda yani canımmm🥰🥰
Hadi bakalım inşallah..
Bende piki değerlendirdim ama dün aşı oldum kolum fena ağrıyor.. Eşim de bu akşam aşı olacak..
Bugünü de değerlendirsem iyi olur ama bakalım...
Belirti aramayacaksın...
Sen mi??
:KK70: :KK70:
Bir kaç gün geçsin bakalım neler neler bulacağız 😅😅😅

Yaş 38 bat 21 haziran beni de ekler misin
pembe kahve karışımı 3 gündür akıntı geliyor belim ağrıyor
karnimda o regl öncesi hissettiğim garip his bilemiyorum test aldım az once erken early yazanlardan
akşam mi yapsam sabah mi kararsız kaldim
sirf bu pembe kahve akıntı bana aldırdı o pahalı testi

Yaş 38 bat 21 haziran beni de ekler misin
pembe kahve karışımı 3 gündür akıntı geliyor belim ağrıyor
karnimda o regl öncesi hissettiğim garip his bilemiyorum test aldım az once erken early yazanlardan

akşam mi yapsam sabah mi kararsız kaldim
sirf bu pembe kahve akıntı bana aldırdı o pahalı testi
Sabah yap bnce dogrusu o zamn cikar genelde

kızlar kuruma mı sizce, yaptıktan 10 dakika sonra attım yok diye, 1 saat sonra böyleydi
1FB60090-8799-41FC-A057-279ABBA2BA3C.jpeg

Ne kadardır istysn cnm pik olmama olayı genelde pko olunca oluyo diye biliyorum ama bazen senede 1 ve ya 2 kere normal olarakta o ay yumurta büyümüyor
aynen pko var, bu ay 5. ayımız ama ovulasyon testiyle 2. ay. hormonlarım normal aslında, kilo, sivilcelenme falan da yok. her ay ilaçsız regl de oluyorum ama regl olsan da yumurtlama her ay olmuyo tabi :KK43:

Hayırlı olsun bebiş 🙏 özel birşey yaptınız mı gebelik için? Birde ilişki hergun mu oldu yoksa gün aşırı mi? Yumurta takibi yaptınız mı?
ALLAH RAZİ olsun canım.darisi sizin başınıza inşallah 🤲yumurta takibi yapmadım.ama.gun aşırı ilişki ve ilişkiden sonra hemen kalkmiyordum.bazi günler de sabah banyo yapmıştım

İki gün var aramızda yani canımmm🥰🥰
Hadi bakalım inşallah..
Bende piki değerlendirdim ama dün aşı oldum kolum fena ağrıyor.. Eşim de bu akşam aşı olacak..
Bugünü de değerlendirsem iyi olur ama bakalım...
Belirti aramayacaksın...
Sen mi??
:KK70: :KK70:
Bir kaç gün geçsin bakalım neler neler bulacağız 😅😅😅
Hahahahhahahaha :KK70: Kızım ne diyosun şimdiden mayo siparis verdim hahahahha

ALLAH RAZİ olsun canım.darisi sizin başınıza inşallah 🤲yumurta takibi yapmadım.ama.gun aşırı ilişki ve ilişkiden sonra hemen kalkmiyordum.bazi günler de sabah banyo yapmıştım
Anladım canım bende bu ay gün aşırı deneyeceğim 🤲🤲 şimdiye kadar hep üst üste oldu ama 1 yıldır deniyorum olmuyor bu seferde böyle olsun 👍

IMG_20210616_123355.jpg

IMG_20210617_180930.jpg

Bakınız bende adetime 10 gün var sabredemeyenlerdenim 😅 bir kuruma çizgisi insanı bu kadar mı mutlu eder 🥲

Son düzenleme:
X