Gebeliğe Hazırlık Temmuz 2021 Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Geçen 56 günde oldum duphastonla
Masajı denedim ama bende pek işe yaradığını söyleyemicem

Benim bu ay hayaller şimdiden suya düşüyor kızlar esimin iznini 28 yazmışlar gelmesi falan 29u bulur çok zor bu ay bakalım hayırlısı neyse o olsun artk

Bir türlü koyulmadı benimde. Sanki 15 inde koyuşmaya başladı dedim 1-2 güne falan pik yapcak heralde. Gelen giden yok pek nazlı çıktı. bu ovulasyon testimin ilk ayı tek başıma kafayı yemeyim azcıkta sizin başınızı ağrıtıyım diye üye de oldum bu ay hep okumakla olmuyo

Son düzenleme:
Bende yapıyorum ikinci ay olacak bende pik goremedim .bende bekliyorum

Sag taraf sızlamayan başladı bir kez ultrasyonda gördüm nerden yumurtladigini takip ediyorum dogru gidiyor sira sağda sağa yatayım bari yarin
8.gunde bitti 10.gun teste baslayim

Kızlar bat 5-6-7 temmuz olup yumurtlama gören var mı? Testim yok o yüzden soruyorum sol tarafımda acayip bi ağrı olmaya başladı, bel ağrısı vardı tüm gün birde şeffaf uzayan akıntı var

Kuzu merhaba benimde çikolata kistim varda bu macun iyi gelir mi ki nerden temin edebilirim

Sagol canımm cok heyecanlandım valla zaten dün yumurtamın büyüdügünü söylemişti doktor demek ki testler dogruymuş arkadaslar bunu test etmek istedm
Dün kaç mm dedi canım doktor sana?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…