- 15 Mayıs 2010
- 6.693
- 5.821
Sen amuda kalk işe yararsa önümüzdeki ay da onu denerim27sinden snra insallah kocasi bulursamben amuda kalkanlardanim ayak dikmeyi falan geçtim artk
Dediğim gibi kocayı bulursam deneyeceğim ama bu ay hiç ümidim yok canm yumurtlama doneminden snra yada o gun gelecek isteSen amuda kalk işe yararsa önümüzdeki ay da onu denerim
Geçen 56 günde oldum duphastonlaBenim de duzensizdi ozellikle kurtajda sonra 45 gün surmeye baslamisti youtube ebru ceylan adet söktürücü masaj yaz ben onunla hayatimda ilk kez 30.gün adet oldum 3 aydır yapıyorum ve günüm şaşmıyor kardeşim ve görümcem de yaptı hayretler içerisindeyiz ama faydalı masaj gerçekten ve yumurtlamaya da yardımcı oluyor
Doğru yaptığına eminsen bişey diyemicem ama o kadar işe yaradı ki herkes faydalansın istiyorum Rabbim sağlık şifa hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin hepimizeGeçen 56 günde oldum duphastonla
Masajı denedim ama bende pek işe yaradığını söyleyemicem
Amin inşallahDoğru yaptığına eminsen bişey diyemicem ama o kadar işe yaradı ki herkes faydalansın istiyorum Rabbim sağlık şifa hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin hepimize
Eki Görüntüle 2872662 Eki Görüntüle 2872663 Eki Görüntüle 2872664 Eki Görüntüle 2872665
Bir türlü koyulmadı benimde. Sanki 15 inde koyuşmaya başladı dedim 1-2 güne falan pik yapcak heralde. Gelen giden yok pek nazlı çıktı.bu ovulasyon testimin ilk ayı tek başım akafayı yemeyim azcıktı sizin başınızı ağrıtoyım diye üye de oldum bu ay hep okumakla olmuyo
Kaç günde oluyorsujuz adet acabaBende yapıyorum ikinci ay olacak bende pik goremedim .bende bekliyorum
İnşallah bakalımSabah yap bnce dogrusu o zamn cikar genelde
İyi yaptın canım hoşgeldin:))Eki Görüntüle 2872662 Eki Görüntüle 2872663 Eki Görüntüle 2872664 Eki Görüntüle 2872665
Bir türlü koyulmadı benimde. Sanki 15 inde koyuşmaya başladı dedim 1-2 güne falan pik yapcak heralde. Gelen giden yok pek nazlı çıktı.bu ovulasyon testimin ilk ayı tek başıma kafayı yemeyim azcıkta sizin başınızı ağrıtıyım diye üye de oldum bu ay hep okumakla olmuyo
Hoşbuldumİyi yaptın canım hoşgeldin:))
Kuzu merhaba benimde çikolata kistim varda bu macun iyi gelir mi ki nerden temin edebilirimKuzum benimde de bat 25 haziran bana da öyle oluyor afedersin bugün lavaboda kalkarken birden sağ kasığıma batma oldu ama işte emin değilim clife macun kullandım o kistler e mi etki ediyor hala bilmiyorum en son 10 haziran da kullanıp bıraktım macunu yani bebek yoksa bile kistlere iyi geliyor sanırım hala da sağ kasığıma ağrı girip çıkıyor
Yumurtlama zamanı bende başlıyor çatlamaya kadar azar azar geliyor sonra o yapışkan seySümüksü akinti yumurtlama da mı oluyordu catlayinca mi ne oluyordu tam anlatabilecek var mi?
Dün kaç mm dedi canım doktor sana?Sagol canımm cok heyecanlandım valla zaten dün yumurtamın büyüdügünü söylemişti doktor demek ki testler dogruymuş arkadaslar bunu test etmek istedm