Hoşgeldin guzuumSelam kızlar nasılsınız bakalım....
1haftadır girmiyorum unuttunuz mu yoksa beni
Biraz modum düşmüştü biraz aburda çok takılınca insan daha çok düşünüyor o yüzden girmedim..
15 haziranda pik gördüm aynı gün değerlendirdik.. Bakalım bekleyeceğiz şimdi..
Aslında asıl yumurtlamadan sonra çok düşünüyor insan..
Götün kaşınsa acaba belirtimi diye düşünüyor insan
Ayy ne güzel maşallah hayırlısıyla kucağına alırsın bebisini bizede dua et canımBugün g ecikmenin 3.gunu canım Allah razı olsun darısı sizlere inşallah
İki gün var aramızda yani canımmmHoşgeldin guzuum
Bende bugün piki gördüm değerlendireceğim bu ay hiç belirti aramayacagım kendime söz verdim
Allah razı olsun canım benim.Ediyorum Allah'ın izniyle hepiniz dualarimdasiniz Rabbim.en kısa zamanda hayırlısı ile sizlere de nasip etsin ,Hayırlı uğurlu olsun canım benim bizim için de dua et
Sabah yap bnce dogrusu o zamn cikar geneldeYaş 38 bat 21 haziran beni de ekler misin
pembe kahve karışımı 3 gündür akıntı geliyor belim ağrıyor
karnimda o regl öncesi hissettiğim garip his bilemiyorum test aldım az once erken early yazanlardan
akşam mi yapsam sabah mi kararsız kaldim
sirf bu pembe kahve akıntı bana aldırdı o pahalı testi
Sabah diye okudum ilk idrar daha net sonuç yazıyorSabah yap bnce dogrusu o zamn cikar genelde
Ne kadardır istysn cnm pik olmama olayı genelde pko olunca oluyo diye biliyorum ama bazen senede 1 ve ya 2 kere normal olarakta o ay yumurta büyümüyoraynen öyle yapcam geçen ay da benim pik olmadı böyleyken ertesi gün silikti
Hayırlı olsun bebişAllah razı olsun canım benim.Ediyorum Allah'ın izniyle hepiniz dualarimdasiniz Rabbim.en kısa zamanda hayırlısı ile sizlere de nasip etsin ,
aynen pko var, bu ay 5. ayımız ama ovulasyon testiyle 2. ay. hormonlarım normal aslında, kilo, sivilcelenme falan da yok. her ay ilaçsız regl de oluyorum ama regl olsan da yumurtlama her ay olmuyo tabiNe kadardır istysn cnm pik olmama olayı genelde pko olunca oluyo diye biliyorum ama bazen senede 1 ve ya 2 kere normal olarakta o ay yumurta büyümüyor
Kuruma gibi ama 2 gün sonra tekrarla canım. Adetin geçti mikızlar kuruma mı sizce, yaptıktan 10 dakika sonra attım yok diye, 1 saat sonra böyleydi Eki Görüntüle 2872464
ALLAH RAZİ olsun canım.darisi sizin başınıza inşallahHayırlı olsun bebişözel birşey yaptınız mı gebelik için? Birde ilişki hergun mu oldu yoksa gün aşırı mi? Yumurta takibi yaptınız mı?
2 güne olmam lazımKuruma gibi ama 2 gün sonra tekrarla canım. Adetin geçti mi
Hahahahhahahahaİki gün var aramızda yani canımmm
Hadi bakalım inşallah..
Bende piki değerlendirdim ama dün aşı oldum kolum fena ağrıyor.. Eşim de bu akşam aşı olacak..
Bugünü de değerlendirsem iyi olur ama bakalım...
Belirti aramayacaksın...
Sen mi??
Bir kaç gün geçsin bakalım neler neler bulacağız
Sabredebilirsen adet gününü bekle yada erken gebelik testi yap2 güne olmam lazım
Kurma olabilir LABQOUİCK de çok net kuruma çizgisi çıkıyorkızlar kuruma mı sizce, yaptıktan 10 dakika sonra attım yok diye, 1 saat sonra böyleydi Eki Görüntüle 2872464
Anladım canım bende bu ay gün aşırı deneyeceğimALLAH RAZİ olsun canım.darisi sizin başınıza inşallahyumurta takibi yapmadım.ama.gun aşırı ilişki ve ilişkiden sonra hemen kalkmiyordum.bazi günler de sabah banyo yapmıştım