Gebeliğe Hazırlık Temmuz 2021 Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Herkesi ekledim eksik varsa etiketleyebilirsiniz kizlar
Benim eşim azosperm aslında ama her ay bi umut bekliyorum ben de katılmak istiyorum aranıza
Yaş 24 1 senedir deniyoruz batımı kestiremiyorum düzensiz olduğu için en son 9 mayısta oldum ne zaman olurum bilmiyorum

Insallah Allah nasip etmistir ama yok yere gaza gelmek istemiyorum bi yanim acaba diyo diger yanim hava degisimidir diye bahane uyduruyo
Aynen aslinda en iyisi şu andan itibaren hiç düşünmemek zaten degerlendirmissin bitmiş tabi dayanamıyoruz

Benim eşim azosperm aslında ama her ay bi umut bekliyorum ben de katılmak istiyorum aranıza
Yaş 24 1 senedir deniyoruz batımı kestiremiyorum düzensiz olduğu için en son 9 mayısta oldum ne zaman olurum bilmiyorum
Yarin aksam ekleyebilecegim=)

Benim de duzensizdi ozellikle kurtajda sonra 45 gün surmeye baslamisti youtube ebru ceylan adet söktürücü masaj yaz ben onunla hayatimda ilk kez 30.gün adet oldum 3 aydır yapıyorum ve günüm şaşmıyor kardeşim ve görümcem de yaptı hayretler içerisindeyiz ama faydalı masaj gerçekten ve yumurtlamaya da yardımcı oluyor

Insallah Allah nasip etmistir ama yok yere gaza gelmek istemiyorum bi yanim acaba diyo diger yanim hava degisimidir diye bahane uyduruyo
Merhaba canım benimde öyle benzer belirtiler var benimde bat 26 Haziran. Gelin güvey olmak istemiyorum daha da yeni başladım denemelere hayırlısı bakalım

Merhaba canım benimde öyle benzer belirtiler var benimde bat 26 Haziran. Gelin güvey olmak istemiyorum daha da yeni başladım denemelere hayırlısı bakalım
Rabbim bir an once kavustursun isteyen herkesi yavrularina Iyi haberlerini aliriz umarim. Bizim 6.ayimiz bu ay. Daha once cok belirti aradim arayinca buluyo insan illa ki son 2 aydir pek dinlemiyorum kendimi aslinda hatta soyle diyorum hamileysem ne mutlu degilsem de sukur adet goruyorum vaktiyle bi sorunum yok. Cunku bi cok arkadasimiz bunun sorununuda yasiyor sukrediyorum o yuzden. Sende sakin ol her sey Allahtan. Iki durumda iyi aslinda baktigimizda dert etme sakin kendine vakti gelince olacak sonucta. ❤

Bende bir arkadaştan duydum 20 dk ayağımı dikip sonrada yan yatacam biraz bakalım.. bu ay gün aşırı demiyorum.. bu da böyle olsun zaten olmuyor
Nasil sabrediyosunuz yatmaya ya ben hic beceremedim onu kurtluyum hemen kalkasim geliyo en fazla 10dk dayanabildim hep. Illa ki yardimci oluyodur ama bir doktor dinlemistim amuda kalksanda fark etmez bilmem kac km hizla gidiyo spermler zaten saniyeler icinde yerine varmis oluyo demisti.

Telefonla uğraşıyorum TV bakıyorum vakit geçiyor

Ahhahahah galibs bende öyle yapcam son cıkısa kadar devamke

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…