- 23 Nisan 2021
- 677
- 721
Benim eşim azosperm aslında ama her ay bi umut bekliyorum ben de katılmak istiyorum aranızaHerkesi ekledim eksik varsa etiketleyebilirsiniz kizlar
Aynen aslinda en iyisi şu andan itibaren hiç düşünmemek zaten degerlendirmissin bitmiş tabi dayanamıyoruzInsallah Allah nasip etmistirama yok yere gaza gelmek istemiyorum bi yanim acaba diyo diger yanim hava degisimidir diye bahane uyduruyo
Kesinlikle insan kafayi siyiracak gibi oluyo gercekten oldu mu olmadi mi derkenAynen aslinda en iyisi şu andan itibaren hiç düşünmemek zaten degerlendirmissin bitmiş tabi dayanamıyoruz
Yarin aksam ekleyebilecegim=)Benim eşim azosperm aslında ama her ay bi umut bekliyorum ben de katılmak istiyorum aranıza
Yaş 24 1 senedir deniyoruz batımı kestiremiyorum düzensiz olduğu için en son 9 mayısta oldum ne zaman olurum bilmiyorum
TeşekkürlerYarin aksam ekleyebilecegim=)
Benim de duzensizdi ozellikle kurtajda sonra 45 gün surmeye baslamisti youtube ebru ceylan adet söktürücü masaj yaz ben onunla hayatimda ilk kez 30.gün adet oldum 3 aydır yapıyorum ve günüm şaşmıyor kardeşim ve görümcem de yaptı hayretler içerisindeyiz ama faydalı masaj gerçekten ve yumurtlamaya da yardımcı oluyorBenim eşim azosperm aslında ama her ay bi umut bekliyorum ben de katılmak istiyorum aranıza
Yaş 24 1 senedir deniyoruz batımı kestiremiyorum düzensiz olduğu için en son 9 mayısta oldum ne zaman olurum bilmiyorum
Merhaba canım benimde öyle benzer belirtiler var benimde bat 26 Haziran. Gelin güvey olmak istemiyorum daha da yeni başladım denemelere hayırlısı bakalımInsallah Allah nasip etmistirama yok yere gaza gelmek istemiyorum bi yanim acaba diyo diger yanim hava degisimidir diye bahane uyduruyo
Ben yarın canım ama artık yan yatıyorum bir de böyle deneyelmKızlar bugün ayakları havaya dikenler burada mı
Bende bir arkadaştan duydum 20 dk ayağımı dikip sonrada yan yatacam biraz bakalım.. bu ay gün aşırı demiyorum.. bu da böyle olsun zaten olmuyorBen yarın canım ama artık yan yatıyorum bir de böyle deneyelm
Rabbim bir an once kavustursun isteyen herkesi yavrularinaMerhaba canım benimde öyle benzer belirtiler var benimde bat 26 Haziran. Gelin güvey olmak istemiyorum daha da yeni başladım denemelere hayırlısı bakalım
Nasil sabrediyosunuz yatmaya ya ben hic beceremedim onu kurtluyum hemen kalkasim geliyoBende bir arkadaştan duydum 20 dk ayağımı dikip sonrada yan yatacam biraz bakalım.. bu ay gün aşırı demiyorum.. bu da böyle olsun zaten olmuyor
Telefonla uğraşıyorum TV bakıyorum vakit geçiyorNasil sabrediyosunuz yatmaya ya ben hic beceremedim onu kurtluyum hemen kalkasim geliyoen fazla 10dk dayanabildim hep. Illa ki yardimci oluyodur ama bir doktor dinlemistim amuda kalksanda fark etmez bilmem kac km hizla gidiyo spermler zaten saniyeler icinde yerine varmis oluyo demisti.
Ben yüz üstü yatayım diyorumBende bir arkadaştan duydum 20 dk ayağımı dikip sonrada yan yatacam biraz bakalım.. bu ay gün aşırı demiyorum.. bu da böyle olsun zaten olmuyor
Valla 4 aydır doggysi amudasi yan yatmasi hepsini denedimBen yüz üstü yatayım diyorum
Ahhahahah galibs bende öyle yapcam son cıkısa kadar devamkeYok canım olmaz...
Benimde köprüden önce son çıkış gibi hergün içesim var...
Hamile kalırsak en az 2 yıl alkol olmayacak hayatımızda
Yok artık... Hamile olsan karnının çıkması en az 3 ay.. Yaz bitecek zaten
27sinden snra insallah kocasi bulursamKızlar bugün ayakları havaya dikenler burada mı
Olmazsa önümüzdeki ay da onu denerimBen yüz üstü yatayım diyorum