Aynen canım bencede bu ay kendimi serbest bırakcam valla düsününce olmuyo cidden. O gün doktorumun hemşireside dedi kafanı sal sırrı burdaCanım nasıl rahat olacaksan bence .bazen sırf çocuk olsun diye o işi yapınca keyif alamıyorum ben . Mecburi gibi oluyor oyuzden bence keyfine bak
Bence 10.günü basla kuzumHehe masallah dogru diyorsun bilemedim testte az başlasam mı ki teste
Bu değer sorulmaz bileee masallah yüksek çıkmışKizlar çok acil 4894.60 beta hamilemiyim.yanasıl bu sonuç
Yumurtlama ve catlama ayni şey. Bnde cok arastirmistim en son bu bilgiye ulasmistimSümüksü akinti yumurtlama da mı oluyordu catlayinca mi ne oluyordu tam anlatabilecek var mi?
Hmm neyse 2 güne 1 devam ya napiyim.allah büyük =)Yumurtlama ve catlama ayni şey. Bnde cok arastirmistim en son bu bilgiye ulasmistim
Dimi bence deBence 10.günü basla kuzum
Tabi canim kuruyana kadar devammHmm neyse 2 güne 1 devam ya napiyim.allah büyük =)
Hadi inşallahDün doktora gittim ya unutmuşum yapmayıııyarın yapıcam artık tekrardan catladı mı diye
Bende valla her ay farklı şeyler deniyorumAllah'ım yaa herkeste farklı tutuyonapacagimi şaşırdım vallahi
Sen benim kader ortağımsın galba19. gün testim. eğer silikleşmezse yarın pik olabilir gibi dimi
hadi yarın aynı anda görürüz inşSen benim kader ortağımsın galba19. Gün tık yok
Amin canım.benim.Allah razı olsun Rabbim size de nasip etsinBu değer sorulmaz bileee masallah yüksek çıkmışSaglikla kucagina al canim hayirli olsun
Ay insallah sagol kuzucukAmin canım.benim.Allah razı olsun Rabbim size de nasip etsin
Hayırlı uğurlu sağlıklı sıhhatli olsun, darısı bizlere olsun inşallahKizlar çok acil 4894.60 beta hamilemiyim.yanasıl bu sonuç
Allahümme amin can rabbim.size de nasip etsin en kısa zamanda inşallahHayırlı uğurlu sağlıklı sıhhatli olsun, darısı bizlere olsun inşallah
HahahhahahhahhSelam kızlar nasılsınız bakalım....
1haftadır girmiyorum unuttunuz mu yoksa beni
Biraz modum düşmüştü biraz aburda çok takılınca insan daha çok düşünüyor o yüzden girmedim..
15 haziranda pik gördüm aynı gün değerlendirdik.. Bakalım bekleyeceğiz şimdi..
Aslında asıl yumurtlamadan sonra çok düşünüyor insan..
Götün kaşınsa acaba belirtimi diye düşünüyor insan
Hayırlı uğurlu olsun canım benim bizim için de dua etKizlar çok acil 4894.60 beta hamilemiyim.yanasıl bu sonuç