Kuzum sadece ben 2 kere gittim. Bitanesi adetliyken ultrason ve hormon testi o zaman klomen verdi diğeride yumurta kontrolü. 2-3 kere 1 saatlik izin alsan verirker benceİşten sürekli izin alamam aşkım allaha emanetim ben artık
Hiç sorma ya bende sırf bu yüzden gidemiyorum doktoraİşten sürekli izin alamam aşkım allaha emanetim ben artık
Aşko istanbuldayım ben her yer yakın değil ya bugün 30 dk için izin formu doldurup 3 kişiye imzalattım o daha stresli çpcuk yapmaktanKuzum sadece ben 2 kere gittim. Bitanesi adetliyken ultrason ve hormon testi o zaman klomen verdi diğeride yumurta kontrolü. 2-3 kere 1 saatlik izin alsan verirker bence
Amin ne güzeldir hamile duası. İsteyen herkese tattırsın bu mutluluğu Allah'ım sen de sağlıkla mutlulukla kucağına al inşallahBugün g ecikmenin 3.gunu canım Allah razı olsun darısı sizlere inşallah
Bence bu ay oldu senin hem dediğin günlerde ilişki zaten önemli ve o günlerde olmuş sonuçta merakla bekliyorum 25 haziran ıHdjfkfjfkkfjf esim almis bunu ben bu ay hamile olmadigima eminim negatif cikcak biliyodum hjfjfjfjf
Ay bilemicem o zaman kuzum benım calıstıgım yer anlayıslı o konuda sorun yaşamadım hiçAşko istanbuldayım ben her yer yakın değil ya bugün 30 dk için izin formu doldurup 3 kişiye imzalattım o daha stresli çpcuk yapmaktan
Evet esimjn sperm sonuclaru cok iyi cikti bende bugun Zahide hanima gittim troid ilaci ve adet duzenleyici verdi bebek olmasina engel hicbirsey yok sonuclariniz hsrika cikmis dedi esimjn sperm tetsini orda bikac kisnin testiyle karşılaştırdı ileri hareketli %95.1 bizim baska birinin ki %18.3 bu degerle hamile kaliyor insanlar bidaha bebek olmadan gelemyin buraya dediBence bu ay oldu senin hem dediğin günlerde ilişki zaten önemli ve o günlerde olmuş sonuçta merakla bekliyorum 25 haziran ıayrıca diğer topikte eşinin sperm testini gördüm gayet normal sonuçları iyi düşünelim iyi olsun
Yaa ne güzel kuzum valla bende gidebilsem keşke o kadına yaaEvet esimjn sperm sonuclaru cok iyi cikti bende bugun Zahide hanima gittim troid ilaci ve adet duzenleyici verdi bebek olmasina engel hicbirsey yok sonuclariniz hsrika cikmis dedi esimjn sperm tetsini orda bikac kisnin testiyle karşılaştırdı ileri hareketli %95.1 bizim baska birinin ki %18.3 bu degerle hamile kaliyor insanlar bidaha bebek olmadan gelemyin buraya dedicok tatli kadın
Hmm hemende yumurtladim mi acabaBen bugün pik gördüm sıvı akıntım var sümüksü dündü mesela.
ben adetliyken yumurtlama baslamıstı. Düsün hatırlarsan adetimin 3.günü gittigimde sağda 20 solda 3 yumurtam olusmustuHmm hemende yumurtladim mi acaba
Evet ihtimal var yarın sıvı tüketimini iyice kesin ve vücudunuzdaki sıvıyı idrarla birkac kere cıkıp temizledikten sonra testi tekrarlayın. Pikleşebilir19. gün testim. eğer silikleşmezse yarın pik olabilir gibi dimi
Evet ama sen bugünü değerlendir bnce çünkü bazen tam pik olmadan çatlıyo yumurtalar19. gün testim. eğer silikleşmezse yarın pik olabilir gibi dimi
Hehe masallah dogru diyorsun bilemedim testte az başlasam mı ki testeben adetliyken yumurtlama baslamıstı. Düsün hatırlarsan adetimin 3.günü gittigimde sağda 20 solda 3 yumurtam olusmustu
aynen öyle yapcam geçen ay da benim pik olmadı böyleyken ertesi gün siliktiEvet ama sen bugünü değerlendir bnce çünkü bazen tam pik olmadan çatlıyo yumurtalar
Valla ben cok memnun kaldim ama cok para xhjdjfjfjfYaa ne güzel kuzum valla bende gidebilsem keşke o kadına yaa
Canım nasıl rahat olacaksan bence .bazen sırf çocuk olsun diye o işi yapınca keyif alamıyorum ben . Mecburi gibi oluyor oyuzden bence keyfine bakYarında tatilde olcam alkol falan alsam sıkıntı olamz herhalde ya olsa bile o daha dölleniyo olur muhtemelen