Gebeliğe Hazırlık Temmuz 2021 Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kuzum sadece ben 2 kere gittim. Bitanesi adetliyken ultrason ve hormon testi o zaman klomen verdi diğeride yumurta kontrolü. 2-3 kere 1 saatlik izin alsan verirker bence
Aşko istanbuldayım ben her yer yakın değil ya bugün 30 dk için izin formu doldurup 3 kişiye imzalattım o daha stresli çpcuk yapmaktan

Hdjfkfjfkkfjf esim almis bunu ben bu ay hamile olmadigima eminim negatif cikcak biliyodum hjfjfjfjf
Bence bu ay oldu senin hem dediğin günlerde ilişki zaten önemli ve o günlerde olmuş sonuçta merakla bekliyorum 25 haziran ı ayrıca diğer topikte eşinin sperm testini gördüm gayet normal sonuçları iyi düşünelim iyi olsun

Aşko istanbuldayım ben her yer yakın değil ya bugün 30 dk için izin formu doldurup 3 kişiye imzalattım o daha stresli çpcuk yapmaktan
Ay bilemicem o zaman kuzum benım calıstıgım yer anlayıslı o konuda sorun yaşamadım hiç

Evet esimjn sperm sonuclaru cok iyi cikti bende bugun Zahide hanima gittim troid ilaci ve adet duzenleyici verdi bebek olmasina engel hicbirsey yok sonuclariniz hsrika cikmis dedi esimjn sperm tetsini orda bikac kisnin testiyle karşılaştırdı ileri hareketli %95.1 bizim baska birinin ki %18.3 bu degerle hamile kaliyor insanlar bidaha bebek olmadan gelemyin buraya dedi cok tatli kadın

Yaa ne güzel kuzum valla bende gidebilsem keşke o kadına yaa

Yarında tatilde olcam alkol falan alsam sıkıntı olamz herhalde ya olsa bile o daha dölleniyo olur muhtemelen

19. gün testim. eğer silikleşmezse yarın pik olabilir gibi dimi

Eklentiler

• 20210617_155819_mfnr.jpg
    85,6 KB · Görüntüleme: 36
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…