Son 14 mayisti öyle birkaç belirti vardı ama kendimi umutlandirmiuordum göguslerde hafif ağrı sağ kasığımda ağrı bide ara ara midem bulanıyor kusma etkisi varmış gibi yutkunurken ve en önemlisi dua kizlar çok tövbe ettim çok dua ettim yalvardım. Rabbime hamd olsunBat ne zamandı belirtiler neler anlar misiniz?
Maşallah kuzum darısı bizlere inşallah dua et bizleredePCO vardı bir dönem bş yıldan fazla oldu tedaviye başlamaya karar verdim ki randevu almıştım hastalanmadim güya 3. Güne randevu alıp hormon testleri yapilicskti birkaç gündür midem bulaniyodu sağ kasığımda geceleri sancı oluyordu ara sıra ve hep heran adetim gelicekmis gibi belim ağrıyor su hatta bu sabah bile dedim.aha hasta oldum ama elhamdülillah
Hamilesin tabiki kuzum kaçıncı günün bugün regl gecikmiş olmalı bayağı?Kizlar çok acil 4894.60 beta hamilemiyim.yanasıl bu sonuç
Ben bugün pik gördüm sıvı akıntım var sümüksü dündü mesela.Sümüksü akinti yumurtlama da mı oluyordu catlayinca mi ne oluyordu tam anlatabilecek var mi?
O kdr sevindim ki kendim hamile kalmış kadar Rabbim ne kdr büyük ol demiş olmuş Keseyi görebilirsin bu değerle çok rahat kuzum. 3 gün gecikmeye değer çok fazla geldi bana erken yumurtlama olabilir ya da inşallah ikizlerdir annesi:)Yaaa Allah'ım elim.ayagim.titriyor şuan inanamıyorum14 mayisti en son 3 gün geçti yıllar sonra Allah'ım.inanamiuorum
cnm bendede pko var ekstra bir takviye falan alıyor muydunPCO vardı bir dönem bş yıldan fazla oldu tedaviye başlamaya karar verdim ki randevu almıştım hastalanmadim güya 3. Güne randevu alıp hormon testleri yapilicskti birkaç gündür midem bulaniyodu sağ kasığımda geceleri sancı oluyordu ara sıra ve hep heran adetim gelicekmis gibi belim ağrıyor su hatta bu sabah bile dedim.aha hasta oldum ama elhamdülillah
benim dün iç çamaşırıma kadar ıslanmıştı iki gündür bırak piki sanki yok gibi ahahhahaBen bugün pik gördüm sıvı akıntım var sümüksü dündü mesela.
Allah razı olsun darısı sizlerin başına inşallah adet gecikti sağ kasığımda ağrı oluyordu geceleri hala daha da inanamıyorum agliyroum demindenCanimm hayırlı olsunbelirtin falan var mıydı sadece adet gecikmesimi
Yaaa canım.benim.ya
Kız sıvıyı fazla mı alıyon dicemde bilemedim yabenim dün iç çamaşırıma kadar ıslanmıştı iki gündür bırak piki sanki yok gibi ahahhaha
Susuzluktan ölcem ben bozuğum benceKız sıvıyı fazla mı alıyon dicemde bilemedim ya
Asko sen bu ay tutmazsa direk doktora git yumurta takibi yaptır bence. 1 senedir olmuyor diye yalan söyle klomen verirSusuzluktan ölcem ben bozuğum bence
Allah sendende razi olsun insallahYaaa canım.benim.yaAllah senden razı olsun en kısa zamanda sana da nasip etsin Rabbim agliyroum ilk burası ile paylaştım dualarımdasiAllah s
Bugün g ecikmenin 3.gunu canım Allah razı olsun darısı sizlere inşallahHamilesin tabiki kuzum kaçıncı günün bugün regl gecikmiş olmalı bayağı?
İşten sürekli izin alamam aşkım allaha emanetim ben artıkAsko sen bu ay tutmazsa direk doktora git yumurta takibi yaptır bence. 1 senedir olmuyor diye yalan söyle klomen verir
Bari erken gebelik testi yapsaydın kuzumEs zoru ile yapilmis ve negatif sonuclu bir test bıraktım buraya
Hdjfkfjfkkfjf esim almis bunu ben bu ay hamile olmadigima eminim negatif cikcak biliyodum hjfjfjfjfBari erken gebelik testi yapsaydın kuzum