bata 5 gün kala Predictor erken gebelik testinde negatif gördüm 3 gün kala kaset testte negatif gördüm reglm 1 gün gecikince kaset testte silik pozitif görmüştüm cnm.yani erken gebelik testinde negatif görüp sonra pozitif gören varmı peki ????
Amin kuzum inşallahSanırım.gec cikicak özel değil ya devlet ama dandik hiç beğenmedim insan bı ultrasona bakar ya ilk defa böyle bişey gördüm bu nedir yahusanırım.gec cikicak beta çünkü 2 ay önceki sonucu yeni gördüm beta HCG yaziyo kim.bilir ne zaman e devlete düşecek bakalım.hayirlisi Rabbim.kimseyi doktorlara düşürmesin bizi de en kısa zamanda hamiş olalım.aminn
Ya bakarmisin sonuca ne demek 4894.60Amin kuzum inşallah
Hamilesin kuzum bat ne zaman dı baya yüksek çıkmış belirtin varmıydı peki canımKizlar çok acil 4894.60 beta hamilemiyim.yanasıl bu sonuç
Ya gerçekten mi eminmisin yaHamilesin kuzum bat ne zaman dı baya yüksek çıkmış belirtin varmıydı peki canım
Bak canım referans referans değeri 10 yazıyor yani 10 dan az çıksaydı gebelik yoktu yani sonuçların karışma ihtimali yoksa kesin hamilesin baya da yüksek çıkmış sonucun canım bat tan ne kadar geçti eğer imkanın varsa yarın özelde bir doktora gidip muayene ol mutlakaYa gerçekten mi eminmisin ya
Yaaa Allah'ım elim.ayagim.titriyor şuan inanamıyorumBak canım referans referans değeri 10 yazıyor yani 10 dan az çıksaydı gebelik yoktu yani sonuçların karışma ihtimali yoksa kesin hamilesin baya da yüksek çıkmış sonucun canım bat tan ne kadar geçti eğer imkanın varsa yarın özelde bir doktora gidip muayene ol mutlaka
Maşallah kuzum kaç yıldır olmuyordu sorun neydi hiç belirtin oldu mu acaba çok soru sordum kusura bakma bende üç yıldır bekliyorum inşallah benimde vardır bu ay senin bu değerine göre kese bile görünebilir kuzumYaaa Allah'ım elim.ayagim.titriyor şuan inanamıyorum14 mayisti en son 3 gün geçti yıllar sonra Allah'ım.inanamiuorum
hamilesin cnmYa bakarmisin sonuca ne demek 4894.60
Dün doktora gittim ya unutmuşum yapmayıııHuhhuuuuu maşallah kopkoyudün yaptın mı ovulasyon testi var sa resmini atar mısın canım
Yaaa elhamdülillah Allah'ım sana şükürler olsun Rabbim isteyen herkese de nasip etsin aradım.hastahaneyi inanamadimm. Bı turlu hala daha da inanamıyorum cillop gibi hamilesin dedi :)hamilesin cnm
Canimm hayırlı olsunYaaa elhamdülillah Allah'ım sana şükürler olsun Rabbim isteyen herkese de nasip etsin aradım.hastahaneyi inanamadimm. Bı turlu hala daha da inanamıyorum cillop gibi hamilesin dedi :)Rabbim sana hamd olsun darısı sizlere inşallah
WowKizlar çok acil 4894.60 beta hamilemiyim.yanasıl bu sonuç
Bat ne zamandı belirtiler neler anlar misiniz?Yaaa elhamdülillah Allah'ım sana şükürler olsun Rabbim isteyen herkese de nasip etsin aradım.hastahaneyi inanamadimm. Bı turlu hala daha da inanamıyorum cillop gibi hamilesin dedi :)Rabbim sana hamd olsun darısı sizlere inşallah
PCO vardı bir dönem bş yıldan fazla oldu tedaviye başlamaya karar verdim ki randevu almıştım hastalanmadim güya 3. Güne randevu alıp hormon testleri yapilicskti birkaç gündür midem bulaniyodu sağ kasığımda geceleri sancı oluyordu ara sıra ve hep heran adetim gelicekmis gibi belim ağrıyor su hatta bu sabah bile dedim.aha hasta oldum ama elhamdülillahMaşallah kuzum kaç yıldır olmuyordu sorun neydi hiç belirtin oldu mu acaba çok soru sordum kusura bakma bende üç yıldır bekliyorum inşallah benimde vardır bu ay senin bu değerine göre kese bile görünebilir kuzum
inş cnm tebrik ederimYaaa elhamdülillah Allah'ım sana şükürler olsun Rabbim isteyen herkese de nasip etsin aradım.hastahaneyi inanamadimm. Bı turlu hala daha da inanamıyorum cillop gibi hamilesin dedi :)Rabbim sana hamd olsun darısı sizlere inşallah