Gebeliğe Hazırlık Temmuz 2021 Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Amin kuzum inşallah

Ya gerçekten mi eminmisin ya
Bak canım referans referans değeri 10 yazıyor yani 10 dan az çıksaydı gebelik yoktu yani sonuçların karışma ihtimali yoksa kesin hamilesin baya da yüksek çıkmış sonucun canım bat tan ne kadar geçti eğer imkanın varsa yarın özelde bir doktora gidip muayene ol mutlaka

Yaaa Allah'ım elim.ayagim.titriyor şuan inanamıyorum 14 mayisti en son 3 gün geçti yıllar sonra Allah'ım.inanamiuorum

Yaaa Allah'ım elim.ayagim.titriyor şuan inanamıyorum 14 mayisti en son 3 gün geçti yıllar sonra Allah'ım.inanamiuorum
Maşallah kuzum kaç yıldır olmuyordu sorun neydi hiç belirtin oldu mu acaba çok soru sordum kusura bakma bende üç yıldır bekliyorum inşallah benimde vardır bu ay senin bu değerine göre kese bile görünebilir kuzum

Kızlar dünden beri kasık ağrısı ve şeffaf akıntı var erken yumurtlayacak olabilir miyim acaba. Bu bugünün testi

Canimm hayırlı olsun belirtin falan var mıydı sadece adet gecikmesimi

merhaba herkese mayıs ayında covid aşı sürecini tamamladım 1 ay bekleyip tekrar bugün çalışmalar başladı:)) bat 6 temmuz umarım mutlu haberler alacağımız bir ay olur

Sümüksü akinti yumurtlama da mı oluyordu catlayinca mi ne oluyordu tam anlatabilecek var mi?

Bat ne zamandı belirtiler neler anlar misiniz?

PCO vardı bir dönem bş yıldan fazla oldu tedaviye başlamaya karar verdim ki randevu almıştım hastalanmadim güya 3. Güne randevu alıp hormon testleri yapilicskti birkaç gündür midem bulaniyodu sağ kasığımda geceleri sancı oluyordu ara sıra ve hep heran adetim gelicekmis gibi belim ağrıyor su hatta bu sabah bile dedim.aha hasta oldum ama elhamdülillah

inş cnm tebrik ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…