Gebeliğe Hazırlık Temmuz 2021 Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bat ne zamandı belirtiler neler anlar misiniz?
Son 14 mayisti öyle birkaç belirti vardı ama kendimi umutlandirmiuordum göguslerde hafif ağrı sağ kasığımda ağrı bide ara ara midem bulanıyor kusma etkisi varmış gibi yutkunurken ve en önemlisi dua kizlar çok tövbe ettim çok dua ettim yalvardım. Rabbime hamd olsun

PCO vardı bir dönem bş yıldan fazla oldu tedaviye başlamaya karar verdim ki randevu almıştım hastalanmadim güya 3. Güne randevu alıp hormon testleri yapilicskti birkaç gündür midem bulaniyodu sağ kasığımda geceleri sancı oluyordu ara sıra ve hep heran adetim gelicekmis gibi belim ağrıyor su hatta bu sabah bile dedim.aha hasta oldum ama elhamdülillah
Maşallah kuzum darısı bizlere inşallah dua et bizlerede 😇🙏🤰💕

Yaaa Allah'ım elim.ayagim.titriyor şuan inanamıyorum 🥺🥺🥺 14 mayisti en son 3 gün geçti yıllar sonra Allah'ım.inanamiuorum 🥺🤲
O kdr sevindim ki kendim hamile kalmış kadar Rabbim ne kdr büyük ol demiş olmuş Keseyi görebilirsin bu değerle çok rahat kuzum. 3 gün gecikmeye değer çok fazla geldi bana erken yumurtlama olabilir ya da inşallah ikizlerdir annesi:)

PCO vardı bir dönem bş yıldan fazla oldu tedaviye başlamaya karar verdim ki randevu almıştım hastalanmadim güya 3. Güne randevu alıp hormon testleri yapilicskti birkaç gündür midem bulaniyodu sağ kasığımda geceleri sancı oluyordu ara sıra ve hep heran adetim gelicekmis gibi belim ağrıyor su hatta bu sabah bile dedim.aha hasta oldum ama elhamdülillah
cnm bendede pko var ekstra bir takviye falan alıyor muydun

S Suffa066 kizzz masallah o nasil beta degeri valla varya bu gun aksama kadar hastanede olunca bakamadim aklimdaydin aksama.kadar nasil sevindim anlatamam 😘😘😘 test alip gelemesemde kendim gibi sevindim 😂😂😂

Canimm hayırlı olsun 😁 belirtin falan var mıydı sadece adet gecikmesimi
Allah razı olsun darısı sizlerin başına inşallah adet gecikti sağ kasığımda ağrı oluyordu geceleri hala daha da inanamıyorum agliyroum deminden 🥺🥺🥺mide bulantısida ara ara oluyo sanki heran kusucakmisim gibi bazense kusmusta boğazında yutkunurken o acı tat olur ya öyle bişey oluyodu tüm gün birde heran adet oluccakmisim gibi belim bacaklarımda ağrıyordu hala daha da öyle yani Allah'ım sen tüm isteyenlere nasip et çok dua ettim çok tövbe çektim.karsima birgün bu ayet çıktı Nuh suresi 12.ayetler
Bağışlanma dileyin ki üzerinize bol bol yağmur yağdırsın.»
«Mallarınızı, evlatlarınızı çoğaltsın, size bağlar, bahçeler versin, sizin için ırmaklar akıtsın.»🥺🥺🤲Rabbbime hamd olsun en kısa zamanda sizlerinde olsun inşallah 🤲🤲

S Suffa066 kizzz masallah o nasil beta degeri valla varya bu gun aksama kadar hastanede olunca bakamadim aklimdaydin aksama.kadar nasil sevindim anlatamam 😘😘😘 test alip gelemesemde kendim gibi sevindim 😂😂😂
Yaaa canım.benim.ya 🥺🥺🤲Allah senden razı olsun en kısa zamanda sana da nasip etsin Rabbim agliyroum ilk burası ile paylaştım 🥺🤲 dualarımdasiniz

Es zoru ile yapilmis ve negatif sonuclu bir test bıraktım buraya 😂😂

Eklentiler

• IMG_20210617_160529_1.jpg
    IMG_20210617_160529_1.jpg
    82,9 KB · Görüntüleme: 41
X