• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Şubat Ayı Hamilelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Şimdi igne yaptiranlara sorum. Ben az önce test yaptım henüz çok erken ama iğne etkisiyle de olsa şu 2. Çizgiyi göreyim dedim. Göremedim. :KK42: Dasmeer Dasmeer sen bilirsin canısı bu işleri.

Bhcg değerim 2213 çıkmış 😍 sat 6 ocakti. 36. Günde bu değer gayet normal gözüküyor sanırım.
Çok güzel. 😍😍😍 Rabbim hayırla sağlıkla kucağıniza almak nasip etsin. Hamileliğiniz güzel geçsin. 🤲🏻🤲🏻 Bize de dua edin çok ihtiyacımız var dualara.

Çok güzel. 😍😍😍 Rabbim hayırla sağlıkla kucağıniza almak nasip etsin. Hamileliğiniz güzel geçsin. 🤲🏻🤲🏻 Bize de dua edin çok ihtiyacımız var dualara.
Ben çok dua aldım sayısız insandan, haberini duyan benim gibi hissedip ağlıyor sevincinden. Çok şükür kabul oldu dualarımız.. Rabbim sizlere de en hayırlı zamanda en hayırlı şekilde nasip etsin inşallah. Ben ilk doktora gittiğimde aşılama yapalım dediler eşim çok yoğundu o dönem yapalım diye tutturursam tartışacağız dedim. Sonra acil ameliyat olmam gerekti. İyi ki tutturmamisim dedim şükrettim. Tüp bebek denedim gelişimi durdu ilaçla düşük yaptım, bu dünyada nasibi yokmuş dedim. 1.5 yıl sonra acil hastaneye yattım 17 gün hastanede kaldim iki ameliyat oldum. İyi ki olmamış şimdi 1.5 yaşında sefil olacaktı dedim. Dondurulmuş embriyolari transfer edelim dedik, hasimato antikorlarim yüksek çıktı, yine gelişimi durdurabilir diye beklemeye aldık. 3 aydır oto immün protokol diyeti yapıyorum, son bir aydır damardan glutatyon ve tiroid bezine lazer tedavisi aldım. 1 ay daha sürecekti tedavi sonraki tahlillere göre transfere gidecektik ki hamileyim🤩 Şimdi diyorum ki bunca şeyden sonra böylece nasip ettiyse rabbim, bundan sonra da O'na emanet 🤗 İstemekten vazgeçmemek ama bazen de şartları çok zorlamamak lazım bunu öğrendim kendi yasadiklarimda..

Ben çok dua aldım sayısız insandan, haberini duyan benim gibi hissedip ağlıyor sevincinden. Çok şükür kabul oldu dualarımız.. Rabbim sizlere de en hayırlı zamanda en hayırlı şekilde nasip etsin inşallah. Ben ilk doktora gittiğimde aşılama yapalım dediler eşim çok yoğundu o dönem yapalım diye tutturursam tartışacağız dedim. Sonra acil ameliyat olmam gerekti. İyi ki tutturmamisim dedim şükrettim. Tüp bebek denedim gelişimi durdu ilaçla düşük yaptım, bu dünyada nasibi yokmuş dedim. 1.5 yıl sonra acil hastaneye yattım 17 gün hastanede kaldim iki ameliyat oldum. İyi ki olmamış şimdi 1.5 yaşında sefil olacaktı dedim. Dondurulmuş embriyolari transfer edelim dedik, hasimato antikorlarim yüksek çıktı, yine gelişimi durdurabilir diye beklemeye aldık. 3 aydır oto immün protokol diyeti yapıyorum, son bir aydır damardan glutatyon ve tiroid bezine lazer tedavisi aldım. 1 ay daha sürecekti tedavi sonraki tahlillere göre transfere gidecektik ki hamileyim🤩 Şimdi diyorum ki bunca şeyden sonra böylece nasip ettiyse rabbim, bundan sonra da O'na emanet 🤗 İstemekten vazgeçmemek ama bazen de şartları çok zorlamamak lazım bunu öğrendim kendi yasadiklarimda..
Yasadıklarını paylaşman gerçekten çok güzel. Inanılmaz bir motivasyon oluyor. Herkes rahat olun diye tembihliyor ama sanırım bu da bi süreç bu heyecanlılık halini de yasamamız gerekiyor ki yaşıyoruz. Ama şunu gördüm tüp bebek olumsuz sonuç alan herkes sürpriz hamile. Bu da Allah'tan gelen en güzel en büyük hediye. Ve bu gebelik isteme işi benim için öyle bir hal aldı ki kimin gebe olduğunu duysam çok çok mutlu oluyorum. Hatta o tüp bebek sonrası sürpriz hamilelik olaylarını okuyunca ağlıyorum. İnşallah senin de güzel haberlerini almaya devam ederiz. Kese görününce kalp atışı duyulunca biz teyzelerine haber ver. 🥰🥰🥰:emir_bebek:

Yasadıklarını paylaşman gerçekten çok güzel. Inanılmaz bir motivasyon oluyor. Herkes rahat olun diye tembihliyor ama sanırım bu da bi süreç bu heyecanlılık halini de yasamamız gerekiyor ki yaşıyoruz. Ama şunu gördüm tüp bebek olumsuz sonuç alan herkes sürpriz hamile. Bu da Allah'tan gelen en güzel en büyük hediye. Ve bu gebelik isteme işi benim için öyle bir hal aldı ki kimin gebe olduğunu duysam çok çok mutlu oluyorum. Hatta o tüp bebek sonrası sürpriz hamilelik olaylarını okuyunca ağlıyorum. İnşallah senin de güzel haberlerini almaya devam ederiz. Kese görününce kalp atışı duyulunca biz teyzelerine haber ver. 🥰🥰🥰:emir_bebek:
Allah'ın izniyle bir görelim , duyalım hemen yazarım yazmam mi, teyzoslar bizi bekler😍

Aklıma başka şeyler geldi şimdi. Mesela bir komşum Kabe'de elmalara süre okudu getirdi ama yemek nasip olmadı. Başka bir yakınım hurma poleni getirdi o da nasip olmadı. Nasipten ötesi yok öyle güzel yaşayarak öğrendim ki, eğer bir nefes nasibi varsa bu dünyada eninde sonunda gelecek emanetlerimiz noolur bunu hiç aklımizdan cikarmayalim🤗

Allah'ın izniyle bir görelim , duyalım hemen yazarım yazmam mi, teyzoslar bizi bekler😍

Aklıma başka şeyler geldi şimdi. Mesela bir komşum Kabe'de elmalara süre okudu getirdi ama yemek nasip olmadı. Başka bir yakınım hurma poleni getirdi o da nasip olmadı. Nasipten ötesi yok öyle güzel yaşayarak öğrendim ki, eğer bir nefes nasibi varsa bu dünyada eninde sonunda gelecek emanetlerimiz noolur bunu hiç aklımizdan cikarmayalim🤗
Bende daha yeni görev bilinciyle değil de canımız istedi ilişki yaşadık bacak dikmedim bile gelecekse eğer tutacaksa zaten tutar dedim ve kalktım çünkü bizim eşimle bi sorunumuz yok ben çok stres yapıyordum önceki aylarda bu ay stres yapmıyprum yapmıcam inancım çok yüksek bende hamile kalıcam ❤️ Sizin yazdıklarınız bana da umut oldu Allah razı olsun Allah hayırlı bebek hayırlı gebelik hayırlı doğum nasip etsin inşallah kalp atışlarını duyunca cinsiyetine kadar hafta hafta me yaşıyosan bizimle paylaşabilirsin bize de umut olursun ❤️

ben şimdiden rahim filmine hazırlıyor um kendimi
Bende çektircem gidişle inşallah gerek kalmaz da.1 doğum yaptıktan sonra rahim filmine gerek varmı arkadaşlar oğlum 9 yaşında ben çankırıda oturuyorum 650 tl YE çekiyorlar gerek yoksa yaptırmayım bilginiz varsa yazarmisiniz stresi zaten yetiyo

Merhaba başlığı görünce geldim😂 bende bu ay düşündüm ama yumurtlama hesaplamadim son günleri değerlendirdik. Sanmıyorum ama bekliyorum bakalım bata 3 gün kaldı 33 yada 35 günde bir adet oluyorum 2 aydır. Bidahaki ay ovulasyon takibi yapıcam bildiğiniz güzel bir uygulama var mı telden
İnternetten ovulasyon testi aldım ben 30 tane ovulasyon 2gebelik 1erken gebelik testi var içinde 30 tl gerçeklik payı nedir bilmiyorum ama yapıyorum şuan adetin 12.günündeyim inşallah gebe kalırız

Ovulasyon testi yapıyorum canım ilk 1 hafta yaptım ful yumurtlama görünce bıraktım 😊 dün Ovulasyon yaptım çatlama ne zaman oldu bilmiyorum ama yumurta çatlamış görünüyordu gebelik testi yaptım 9. Gün olduğu için negatif oldu. Yani ben öyle düşünmek istiyorum direk olumsuzu getirmek istemiyorum aklıma 😆
Nasıl oluyor ful yumurtlama bende aldım da hep çift çizgi çıkıyor ama test çizgisi silik kontrol koyu böyle olması normal demi sizin nasıl oluyor

Merhaba başlığı gördüm ,aranıza katılmak istedim 😇 Benim de bat 20,25 arası ne zaman olur bilmiyorum,bu ay bitkisel tedaviler denedim inşallah faydası olur ,eğer olmazsa öbür ay doktora gideceğim çatlatma iğnesi deneyeceğiz olmadı rahim filmi ama inş hiçbirine gerek kalmaz 🤲🤲💖

Back
X