- 13 Mart 2019
- 15.642
- 59.622
- 598
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Merhaba bat 24 subat. ben de katıldım aranıza![]()
EkliyoruummMerhaba başlığı gördüm ,aranıza katılmak istedimBenim de bat 20,25 arası ne zaman olur bilmiyorum,bu ay bitkisel tedaviler denedim inşallah faydası olur ,eğer olmazsa öbür ay doktora gideceğim çatlatma iğnesi deneyeceğiz olmadı rahim filmi ama inş hiçbirine gerek kalmaz
![]()
Stree bacım stressŞubat ayındada hamile kalamadımtestlerim negatif.. gecikmemin sebebi mesvsim değişikliği heralde
Stree bacım stress![]()
Silik cizgi görüyorum cnm insallah bebegin seninledir ins koyulasir
Tebrik ediyorum kac gun beklediniz test icinBugünün belirtisi de kasıklarda ağrı.![]()
Bu grup Mart Nisan diye devam edecekse ben de katılmak istiyorumŞubat ayındada hamile kalamadımtestlerim negatif.. gecikmemin sebebi mesvsim değişikliği heralde
Bu dikkate alınmayacak bir silik çizgi henüz yerleşmiş olması bile pek mümkün değil. Ama yine de benledir inşallah. 2. çizgiyi görmek her şeye rağmen güzel.Silik cizgi görüyorum cnm insallah bebegin seninledir ins koyulasir
Devam ermez ya hepimiz hamile kalcaz inşallah.Tebrik ediyorum kac gun beklediniz test icin
Bu grup Mart Nisan diye devam edecekse ben de katılmak istiyorum![]()
Bat gunun ne zaman cnm birde yumurtlama ne zaman olduBu dikkate alınmayacak bir silik çizgi henüz yerleşmiş olması bile pek mümkün değil. Ama yine de benledir inşallah. 2. çizgiyi görmek her şeye rağmen güzel.![]()
Canım ben çatlatma iğnesini cuma oldum. 21i 14.günBat gunun ne zaman cnm birde yumurtlama ne zaman oldu
SağolunHayırlı olsun rabbim bize de tez zamanda u hayırlı haberi vermeyi nasip etsin inşallah
Hiç yapmadım bunca zaman beklerken bacak dikme falanBende daha yeni görev bilinciyle değil de canımız istedi ilişki yaşadık bacak dikmedim bile gelecekse eğer tutacaksa zaten tutar dedim ve kalktım çünkü bizim eşimle bi sorunumuz yok ben çok stres yapıyordum önceki aylarda bu ay stres yapmıyprum yapmıcam inancım çok yüksek bende hamile kalıcam ❤ Sizin yazdıklarınız bana da umut oldu Allah razı olsun Allah hayırlı bebek hayırlı gebelik hayırlı doğum nasip etsin inşallah kalp atışlarını duyunca cinsiyetine kadar hafta hafta me yaşıyosan bizimle paylaşabilirsin bize de umut olursun ❤
yenile istersen normalde gozukmesi lazim cok yenisin daha.3gunde geçmesi cokzorŞimdi igne yaptiranlara sorum. Ben az önce test yaptım henüz çok erken ama iğne etkisiyle de olsa şu 2. Çizgiyi göreyim dedim. Göremedim.![]()
Dasmeer sen bilirsin canısı bu işleri.
Sonradan çıkmış canım ekledim fotoğrafları ama ben o koyuluğu takip etmek için test yapmaya devam edicem. Yarın tekrar yapıcam. Fotoğraftakini zaten dün gece yaptım.yenile istersen normalde gozukmesi lazim cok yenisin daha.3gunde geçmesi cokzor
ben gecen yaptim 11ekadar hafif silik vardi benim 12de bembeyazdıSonradan çıkmış canım ekledim fotoğrafları ama ben o koyuluğu takip etmek için test yapmaya devam edicem. Yarın tekrar yapıcam. Fotoğraftakini zaten dün gece yaptım.![]()
Bakıcam bakalım.ben gecen yaptim 11ekadar hafif silik vardi benim 12de bembeyazdı
Hemen test yap canım. Çıkar bence.Günaydın kızlar bgun İğnemin 13.gunum cıkar mı hamılelık testınde