• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Şubat Ayı Hamilelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Şubat ayındada hamile kalamadım 🙄 testlerim negatif.. gecikmemin sebebi mesvsim değişikliği heralde

Merhaba bat 24 subat. ben de katıldım aranıza 😊
Merhaba başlığı gördüm ,aranıza katılmak istedim 😇 Benim de bat 20,25 arası ne zaman olur bilmiyorum,bu ay bitkisel tedaviler denedim inşallah faydası olur ,eğer olmazsa öbür ay doktora gideceğim çatlatma iğnesi deneyeceğiz olmadı rahim filmi ama inş hiçbirine gerek kalmaz 🤲🤲💖
Ekliyoruumm 🥰

20200211_074005.webp

Bu sonradan çıkan hayalet çizgi. Cuma iğne oldum pazartesi akşamı test yaptım. Test için çok erken biliyorum. İğnenin etkisiyle de olsa 2. Çizgiyi görmek istedim. Bu sefer silik bir pembelik görmek nasip oldu çok şükür yalandan da olsa. Hiç göremeyeceğim sanmıştım geçen ay. 🤗 böylece konuyu bilmeyenlere de özet geçmiş olayım. Ben beklemedim ama test yapmak için bekleyin. 🙈🥰

Hayırlı olsun rabbim bize de tez zamanda u hayırlı haberi vermeyi nasip etsin inşallah
Sağolun 🤗 En kısa zamanda güzel haberlerinizi almayı nasip etsin rabbim inşallah 😍
Bende daha yeni görev bilinciyle değil de canımız istedi ilişki yaşadık bacak dikmedim bile gelecekse eğer tutacaksa zaten tutar dedim ve kalktım çünkü bizim eşimle bi sorunumuz yok ben çok stres yapıyordum önceki aylarda bu ay stres yapmıyprum yapmıcam inancım çok yüksek bende hamile kalıcam ❤ Sizin yazdıklarınız bana da umut oldu Allah razı olsun Allah hayırlı bebek hayırlı gebelik hayırlı doğum nasip etsin inşallah kalp atışlarını duyunca cinsiyetine kadar hafta hafta me yaşıyosan bizimle paylaşabilirsin bize de umut olursun ❤
Hiç yapmadım bunca zaman beklerken bacak dikme falan🙈 Ben önce 26 kilo verdim sonra antikorları düşürmek için bağışıklık sistemimle uğraştım. Hep sağlık degerlerime çalıştım. Bazılarına göre kafayı yemiş derecede😁 Son 3 aydır organik et, sebze yedim takviyeleri düzenli kullandım doktor kontrolünde. 3 ayda 4-5 kez dışarıda yemek zorunda kaldım, onda da ızgara balık et vs. Onun dışında hazır paketli içinde ne olduğunu bilmediğim hicbirsey yemedim. Ha bunların hepsi otoimmun sistemi, bağırsakları düzeltip hasimato antikorları düzeltmek içindi. Glüten ve şeker zaten yok hayatımda. Demek ki benim için sorun olan birşeyler düzelmiş 🤩 Altta yatan böyle bir nedeniniz varsa ona odaklanın derim herkese. Fonksiyonel tıp uzmanı bir hekim kontrolü birçok sorunu aynı anda çözebiliyor. Doktorumun eşi doğum yaptı, tebrik ettim, ertesi sabah testte gebeligimi öğrendim🤩 Dün adamcagiz eşinin yanında hastaneden destek oldu sağolsun , HCG yaptır, tiroid ilacının dozunu yukselt, folik asit içeren haricinde takvileri kes vs vs..
Güzel dualariniz için teşekkür ederim 🤗 Ben paylaşırken sizlerin de sevinç cigliklarinizi heyecanla bekliyor olacağım 🤩
Az önce bir bulantı krizi yaşadım mesela😁😍😘

yenile istersen normalde gozukmesi lazim cok yenisin daha.3gunde geçmesi cokzor
Sonradan çıkmış canım ekledim fotoğrafları ama ben o koyuluğu takip etmek için test yapmaya devam edicem. Yarın tekrar yapıcam. Fotoğraftakini zaten dün gece yaptım. 🤷🏻‍♀️

Back
X