Gebeliğe Hazırlık Şubat Ayı Hamilelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ben 3 tane rüya gördüm bebekle ilgili geçen ay az önce saydığım belirtileri de gördüm iyice kendimi hamile ilan ettim bu ay rüyada görsem diyecem ki başkası görmüştür bu ay stres yok panik yok
İnşaallah bu ay hamilesindir gerçek çıkar

Galiba öyle peki ben nerden anlicam yumurtladığımı takvimin çok doğurtkan günümde olmuştum
Kız bi saattir ovulasyon testi meselesi dönüyo burda görmedin mi mesajları. O testler bayağı iyi oluyo. Ama bence bebe istiyosan teste meste de gerek yok gün aşırı yapcan bu işi.

Amin inşaallah sanki adetten sonra hamile olduğumu öğrenceğim gibi geliyor ya döllenme geç olmuş üstüne adet görmüşüm gibi geliyor bana
Ustune adet gorme oyle bisey degil ki iki uc damla oluyo bitiyo yerlesme kanamasi.

Gercekten psikolojik olarak cok etkileniyor insan bnce surekli olmayan seyleri bile oluyormus gibi hissedebiliyoruz. En iyisi tam gununu beklemek :) mantigim boyle dese bende kendimce hamileyim diyorum bizde havalara girdik esimle coktan
Valla ben gebelik testinde çift çizgi kıpkırmızı görsem de kan yapmadan eşime söylemicem adam bıktı her ay hayal kurmaktan kağıdı atıcam suratına al sonunda hamile kaldım rahatla diycem şaka şaka o kağıdı bi kutuya koycam kutunun içine de bi tane nike 42 numara air max bi tane de 26 numara nike air max alcam altına da yazıcam babacım bunları sakla beraber giycez tamam mı Allahtan hayal kurmayacaktım

Ustune adet gorme oyle bisey degil ki iki uc damla oluyo bitiyo yerlesme kanamasi.
Kaynanamda adet görmüş üç ay ilk hamileliğinde ben adet olunca oda hamilesindir belki dedi ben yok dedim oda adet görüpte hamile olac çok dedi bende normal adet yaşadım hamileydim dedi kiminde oluyormuş

Merhaba,
İnşallah , hayırlısıyla bu ay gebe oluruz.
Allah isteyen herkese nasip etsin.
İlk gebeliğim de düşük yaşadım. Düşükten sonraki 2. adetimi geçiriyorum. 4. günümdeyim.
Gebelik çalışmalarına ise önümüzdeki hafta sonu başlayacağım.
6 Martta ise hamile olduğumu öğrenmek istiyorum.
Hayalim bu...
Aralık dan beri bu Şubat ayını bekliyorum.

Ne güzel bir hayal rabbim gerçeğe döndürsün inşaallah

Galiba öyle peki ben nerden anlicam yumurtladığımı takvimin çok doğurtkan günümde olmuştum
Şeffaf yoğun kaygan sümüksğ bi akıntın olacak hani nezle olursun burnun habire durmadan akar ya o akıntı gelince adet mi oldum diyip lavaboya koşuyosun bi salaklaşıyosun gidip bakıyorsun ki ne iki üç kez peçete yle siliyosun anca temizleniyosun gözün aydın yumurtan çatladı

Kız bi saattir ovulasyon testi meselesi dönüyo burda görmedin mi mesajları. O testler bayağı iyi oluyo. Ama bence bebe istiyosan teste meste de gerek yok gün aşırı yapcan bu işi.
Aynen ben testle denemicem normal denicem

26 numarayı çocuk 4yaşında giyer. alsana daha küçük bi patik.

Yaa ama çok tatli bi hayall insallah bu ay gercek olurr canmm ya

Ay bende her ay diyorum ki sümük gibi akıntım niye geliyor peki o gün içindemi ilişki olması lazım yoksa o gün yumurta çatlıyorda kaç gün içinde yumurtlamam oluyorki

Kizlar biz cocuk düşündüğümüz ay her gun iliskiye giriyoruz mutlaka.ben ilk defa yumurtlama gunu hesaplamaya basladim gecen ay olmadi. Oncekilerde dedigim gibi her gun iliski oluyordu ve ben hamile oldgumu ogreniyordum.

Kizlar biz cocuk düşündüğümüz ay her gun iliskiye giriyoruz mutlaka.ben ilk defa yumurtlama gunu hesaplamaya basladim gecen ay olmadi. Oncekilerde dedigim gibi her gun iliski oluyordu ve ben hamile oldgumu ogreniyordum.
Nasıl yani yumurtlama takvimime göremi hamile kaldınız

Siz sanslısınız ama. İlişki gün aşırı öneriliyor sperm kalitesi açısından. Hatta eşim diyo ki bazen çocuk yapmak için çocuk yapma aktivitesine ara veriyoruz.

Ay bende her ay diyorum ki sümük gibi akıntım niye geliyor peki o gün içindemi ilişki olması lazım yoksa o gün yumurta çatlıyorda kaç gün içinde yumurtlamam oluyorki
Sen gün aşırı yap bu isi bırak takvim filan.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…