HoşgeldiiiinMerhaba. Bende düşünüyorum inşallahBAT 8 Mart. Hakkımızda hayırlısı olsun
Ben de geldimHoşgeldiiiinbenim bat 24 şubat gosteriyo ama ignein 14. Günü 21i oluyo. 21i civarı test yapıcam. Sen dogal yolla mi bekliyorsun canim?
İnşallah gelmeezBen de geldimbat 23 Şubat indallah gelmez
6. Ayımız bu ay canım bende bir sorun yok ama eşimde sperm sayısı az çıktı ilaç kullanıyor bir aydır tekrar test vermedik ne alemde bilmiyorum insallah düzelmiştirİnşallah gelmeezne kadardir istiyorsunuz?
Evet canım. Adet düzensizliği vardı ama düzene girdi çok şükür zamanında oldum. Hormonel bi sorunum yok. Sadede hayıt tohumu kullanmayı düşünüyorum süreci hızlandırmak içinHoşgeldiiiinbenim bat 24 şubat gosteriyo ama ignein 14. Günü 21i oluyo. 21i civarı test yapıcam. Sen dogal yolla mi bekliyorsun canim?
Çakşır kökü suyu içirin eşinize çok güzel arttırıyor. Oğlumda kullandırmıştım eşime 6 milyon artmıştı 1 ayda. Hızı da artırmıştı6. Ayımız bu ay canım bende bir sorun yok ama eşimde sperm sayısı az çıktı ilaç kullanıyor bir aydır tekrar test vermedik ne alemde bilmiyorum insallah düzelmiştir
İnsallah mutlu haberlerimizi burada paylaşırız canım.6. Ayımız bu ay canım bende bir sorun yok ama eşimde sperm sayısı az çıktı ilaç kullanıyor bir aydır tekrar test vermedik ne alemde bilmiyorum insallah düzelmiştir
Olacak olacaaakKeske dusunmeyle olsa :)
Insallah olur canım.Evet canım. Adet düzensizliği vardı ama düzene girdi çok şükür zamanında oldum. Hormonel bi sorunum yok. Sadede hayıt tohumu kullanmayı düşünüyorum süreci hızlandırmak için
ben şimdiden rahim filmine hazırlıyor um kendimiOlacak olacaaak
Ya hayır ama bekle bakalım.ben şimdiden rahim filmine hazırlıyor um kendimi
sanmıyorum olmaz sifirim olmuyor oyuzden hazirlamam lazım kendimiYa hayır ama bekle bakalım.
Caksır tozu yediriyorum canım balla karıştırıp duyunu bulamadım burda keçiboynuzu kürü yapıyorum bir de klomen promen artmed kullanıyor doktor verdiÇakşır kökü suyu içirin eşinize çok güzel arttırıyor. Oğlumda kullandırmıştım eşime 6 milyon artmıştı 1 ayda. Hızı da artırmıştı
Öyle de etki eder inşallahCaksır tozu yediriyorum canım balla karıştırıp duyunu bulamadım burda keçiboynuzu kürü yapıyorum bir de klomen promen artmed kullanıyor doktor verdi
Sayıyı görünce çok üzüldük allahtan ileri hızı %62.5 Toplam hareketli %75 morfolojisi 10.9du sayı artar dediler insallah artarÖyle de etki eder inşallah
Merhaba 2 subat yumurtladim bende beklemekteyim insallah tutmustur cumlemizinTopiğimiz herkese hayırlı olsun. Hepimize uğur getirsin.
7 şubatta çatlatma iğnemi oldum bekliyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?