- 29 Ocak 2020
- 735
- 429
- 18
Bilmem ki hergün yapmam bir gün ayarla denerim inşaallahSen gün aşırı yap bu isi bırak takvim filan.![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bilmem ki hergün yapmam bir gün ayarla denerim inşaallahSen gün aşırı yap bu isi bırak takvim filan.![]()
Ağzından bal damlıyo peçete vereyim miİnşaallah bu ay hamilesindir gerçek çıkar![]()
Acaba kaynanalarımız aynı kişiler mi benim ki vallahi tepkimden korkmasa parasını vereyim tüp bebek için uğraşın diyecekKaynanamda adet görmüş üç ay ilk hamileliğinde ben adet olunca oda hamilesindir belki dedi ben yok dedim oda adet görüpte hamile olac çok dedi bende normal adet yaşadım hamileydim dedi kiminde oluyormuş![]()
amin amin inşallah canısıNe güzel bir hayal rabbim gerçeğe döndürsün inşaallah![]()
Hadi ya öyle mi dersin 24 numara alırım bende26 numarayı çocuk 4yaşında giyer.alsana daha küçük bi patik.
![]()
ayh amin amin aminnn vallahi ben sizin dualarınızla bı ay hamiş kalırım he hep böyle dua ediniz lütfenYaa ama çok tatli bi hayall insallah bu ay gercek olurr canmm ya![]()
ahh canım benim daha bu kk da öğreneceğin çok şey var o akıntıyı görünce üç dört gün gün aşırı ilişki yaşaAy bende her ay diyorum ki sümük gibi akıntım niye geliyorpeki o gün içindemi ilişki olması lazım yoksa o gün yumurta çatlıyorda kaç gün içinde yumurtlamam oluyorki
![]()
ben ocak ayınd 12 günde 10 kere ilişki yaşadım hiçbişey olmadı sonuç foss çıktıKizlar biz cocuk düşündüğümüz ay her gun iliskiye giriyoruz mutlaka.ben ilk defa yumurtlama gunu hesaplamaya basladim gecen ay olmadi. Oncekilerde dedigim gibi her gun iliski oluyordu ve ben hamile oldgumu ogreniyordum.![]()
Hayir canm cocuk istediğimiz ay esimle her gun iliskiye giriyorduk ve o ay hamile oldugumu ogreniyordum. Diger gebeliklerimde bu boyle oldu. Iki aydir yumrtlama gunumu takip ederek dikkat ederk iliskiye giriyruz ve henuz bi gebelik yok ortadaNasıl yani yumurtlama takvimime göremi hamile kaldınız
Gün aşırı bi gün yaomak bi gün yapmamak canım.Bilmem ki hergün yapmam bir gün ayarla denerim inşaallah![]()
Ay amin inşaallah adet oldum ama inşallah bir süpriz olurda hamile olurum adet üstü hamile olduğunu öğrenen çok kişi varAğzından bal damlıyo peçete vereyim miaminnnn aminnn inşallah hepimiz hamileyizdir
Acaba kaynanalarımız aynı kişiler mi benim ki vallahi tepkimden korkmasa parasını vereyim tüp bebek için uğraşın diyecek
amin amin inşallah canısı
Hadi ya öyle mi dersin 24 numara alırım bende
ayh amin amin aminnn vallahi ben sizin dualarınızla bı ay hamiş kalırım he hep böyle dua ediniz lütfen
ahh canım benim daha bu kk da öğreneceğin çok şey var o akıntıyı görünce üç dört gün gün aşırı ilişki yaşa
ben ocak ayınd 12 günde 10 kere ilişki yaşadım hiçbişey olmadı sonuç foss çıktı![]()
Evet anladım canımGün aşırı bi gün yaomak bi gün yapmamak canım.![]()
Ya adet üstüne değil ki onlarınki bebeğim.Ay amin inşaallah adet oldum ama inşallah bir süpriz olurda hamile olurum adet üstü hamile olduğunu öğrenen çok kişi varvalla kaynanam içime şüphe koyuyo tam unutim diyorum olmuyo kendimi burada araştırma yaparken buluyorum
![]()
Uc kere sansim yaver gitti o haldeSiz sanslısınız ama. İlişki gün aşırı öneriliyor sperm kalitesi açısından. Hatta eşim diyo ki bazen çocuk yapmak için çocuk yapma aktivitesine ara veriyoruz.![]()
E öyle ama bacım.Uc kere sansim yaver gitti o halde![]()
Kaynanana de ki zaten az stresliyim ya ben bi de sen gel üstüme kocam senin kadar yormuyo beni de olacak bekle de benim kaynanam da her aradığında bebk var mı diye soruyo bid ebu soruları 2 günde bir soruyo bende diyorum ki anne bekle bekle ben sana her aradığında ypk demekten sıkıldım o da kızıyo bana burdkailer de bana senin gelin niye doğurmuyo sıkıntı mı var diyo ben de yok gelinim şu an istemiyo diyorum kız yoksa kısır mı diyo dövecem en son bi gün birini diyoAy amin inşaallah adet oldum ama inşallah bir süpriz olurda hamile olurum adet üstü hamile olduğunu öğrenen çok kişi varvalla kaynanam içime şüphe koyuyo tam unutim diyorum olmuyo kendimi burada araştırma yaparken buluyorum
![]()
Aldım canım şimdi. Çok sağolLaboquick Ovülasyon Testi 2 Test x 15 Paket + Gebelik Testi 2 Test + Ultra Erken Gebelik Testi 1 Test Fiyatları ve Özellikleri
Laboquick Ovülasyon Testi 2 Test x 15 Paket + Gebelik Testi 2 Test + Ultra Erken Gebelik Testi 1 Test en iyi özellikleri ve gerçek kullanıcı yorumları en ucuz fiyatlarla n11.com'da. Kampanyalı ve indirimli fiyatlarla satın al.m.n11.com
Kız bildiğin adet üstü kaynanam adet olmuş bir hafta sonra hamile olduğunu öğrenmiş sonrada her ay üç ay boyunca normal adet görmüşYa adet üstüne değil ki onlarınki bebeğim.![]()
Oda istiyor işte napsınKaynanana de ki zaten az stresliyim ya ben bi de sen gel üstüme kocam senin kadar yormuyo beni de olacak bekle de benim kaynanam da her aradığında bebk var mı diye soruyo bid ebu soruları 2 günde bir soruyo bende diyorum ki anne bekle bekle ben sana her aradığında ypk demekten sıkıldım o da kızıyo bana burdkailer de bana senin gelin niye doğurmuyo sıkıntı mı var diyo ben de yok gelinim şu an istemiyo diyorum kız yoksa kısır mı diyo dövecem en son bi gün birini diyo![]()
Geçmiş olsun canım hayırlısıyla inşallah sende bebeni kucağına alırsınSelamm bende varım Aralık'ta mecburen kürtaj oldum suan hastayım bitince ikinci adet dönemim gecmis olacak ve bende korunmayı birakcam bakalım hakkımızda hayırlısı olsun kızlar bat 4 Mart![]()
Bıkmış canım bide çok güzel hayalleri var hayallerini yaşamak istiyo torunuyla öyle hayaller kuruyo ki o hayallerde ben yokum oğlu da yokOda istiyor işte napsınmilletin lafından bıkmıştır inşaallah bu ay hamile kalırsın
![]()
İnşallah kuzuk b nde 2.ciyi düşünüyorum kizinmi var oğlun mu benim binkizim var inş bitanede oğlum olur tabi yinede sağlıklı olması en önde inş Allah'ım hepimize nasip etsinBende 19 subati bekliyorum kizlar insallah hamileyimdir. Yumurtlama günlerinide degerlendirdim. Ikinciyi dusunuyorum ama ilk cocugumda bile bu kadr heyecan yapmamistim cok istiyorum insalllah olur :)
Benimde bi tane oglum var bende kizim olsun istiyorum tabii dedigin gibi herseyden oncesi saglikli olsun ama gonlumden gecen kizz :)İnşallah kuzuk b nde 2.ciyi düşünüyorum kizinmi var oğlun mu benim binkizim var inş bitanede oğlum olur tabi yinede sağlıklı olması en önde inş Allah'ım hepimize nasip etsin
Yazık ya rabbim nasip etsin inşaallahBıkmış canım bide çok güzel hayalleri var hayallerini yaşamak istiyo torunuyla öyle hayaller kuruyo ki o hayallerde ben yokum oğlu da yok![]()
Benimde bi tane oglum var bende kizim olsun istiyorum tabii dedigin gibi herseyden oncesi saglikli olsun ama gonlumden gecen kizz :)